Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kipufogót dobozában 118.000ft-ért vittékel.
LTZ blokkal eddig évekig semmi bajom nem volt...azért válsztottam DRZ-t. A lóerőket meg előcsalogatjuk
Jah ténleg még gyári gumi van rajta, tudtok nekem szerválni vmi jó gumit olcsón?
De ténleg különben mit szoltok a motorhoz? Jol néz ki?
Köszönöm szépen a felvilágosítottatok, akkor maradok a DR-z mellet! Nem akarok vele versenyezni, csak hobby motorozni akarok vele!
köszönöm remélem csak az a szimering lessz a gondja szét fagyott vagy bemostam neki setrimoval nem jövökrá
Csatlakozom. Előtte én is gondolkodtam más mocikon. De mondték hogy "igénytelen" gép szal csak olaj kell bele meg benzin és megy
aki ilyet mondott hogy hamar széthullik az biztos 1 KTMröl beszélt DR_Z nekem 8 éves és intenziven hassználom mindenre.lekopogjam semmi baja.ha turázni akarsz vele nessze nemenny.futomüve elmegy ugysem versenyezni akarsz nem?ha aztakarod hogy ráülsz és mész meg csak olajcsere légszürö karbantarást akarsz akkor DR-Z-ét vegyél.
Sziasztok látom sz van a váltóról is én lassan 1 éve gyűröm a drz-met kerekezésnél kuplung nélkül rakom eddig nem volt vele gond
Valakinek ment már szét váltó mi a gyenge pontja ?
Hali a DR-Z az olyan mint az ára váltoját szét lehet taposni (mint az már sokakal megesett) ha odafigyelsz rá nincs vele gond.nekem már 4 éve van megbizhato /olajcsere légszürö kormánycsapágy/ ha kényelmet akarsz ülj aTV-nézö fotelba, nézd a dakart.!
Hali.
Mi lenne az ár?
üdv.
annyiba simán:)
Köszönöm!
Gondolom 80ezerért akkor jo üzletet csinálok!
Kösz mégegyszer !
Ezt a vasat veszem most meg ugy néz ki... Mit szoltok hozzá?
Hát kb a 93-asok olyan 350 körül mennek! Én az enyémet törötten adtam el 170-ért!
Szia g.gabor!
Néztem a képeidet és láttam a jégmotoros képedet.Voltam párszor barcikán jégmotort nézni.Te csapattad a drz-vel?
kiment a tengelynél a szimering sztem. "nem nagy művészet kicserélni meg ne vegyél gyárit mert az drága ,ha kiveszed van rajt 3szám az alapján csapágybpltban vegyél egyet vagy ha nincs szám mérd meg"
Köszi.
Mennyiért adtad el ha szabad kérdeznem?
Sajnosmár elkelt.
szia,mennyi?
Sziasztok! Lenne egy eladó excel felnim ! Szép karcmentes állapotban! Mindent adok hozzá! Távtartók , fékkiemelő stb... ha valakit érdekel írjon!
Maga a roncs!
Nem találtam tul sok eladó darabot,
ezért nem tom az árakat. Kinálnak most
nekem megvételre 1 93-asat, fz400r-t.
Mi lehet az ára?
Hali! Már nem FZR-ezem eladam már, mert összetörtem sajnos Mi kellett volna? Htáha tok segiteni!
sziasztok segitség kellene ma vettem észre hogy 2007 drz-e mocimbol ahol a bovden huza be a kuplungot egy tengejre megy rá az önindito alatt van a elsö lánckerék felett közvetlen, szivárog az olaj bugyborékol az mi lehet?
nem tudom hogy jol irta le a dolgot ez egy bordás tengej mi lehet a baj
Hello CSACSA!
Esetleg tolnál 1 e-mail cimet?
Szeretnék kérdezni tőled, látom fzr-ezel!