Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkro azt mondjátok érdemes DRZ-t venni! És a generátor baját mielött kijönne hogy is lehet megelözni? Hát én nem ugtgatni akarok veled, csak motorozgatni, túrázgatni! akkor olyan egetverő nagy hibái nem szoktak a DRZ-k nek lenni! 850ezret Megér egy 2005.06-os SM?
A miskolci suzukiban mondták,hogy lehet belőle előcsalni váltóhibát! Ha egy ugratás után leérkezésnél beletaposol a váltóba. Persze az nem a motor hibája.
Generátor dolga nem drága,ha veszed a fáradtságot(2 óra hossza kólával együtt) és megelőzöd. Max 6db csavar és menetrögzítő kell hozzá
Ja,meg deklivédőt azonnal tegyél rá! Abból a bal oldali vagy 30e
Én sem hallottam váltóhibáról még sosem. Aki üti-vágja, ott is csak egyszer volt a himbával gond, de azt felperselyeztette a kolléga, aztán ment tovább a masina. Egy másik haveromnál meg elektromos hibák voltak, de csak azért, mert otthon barkácsolt a rendszeren!
Ha csak túrázni szeretnél vele akkor lehet hogy érdemes átalakíttatni az ülést, például itt:
http://motorkarpit.hu/index.ht...
Nekem 30ezret mondott a dr ülés átalakításra, de ezt kicsit sokalltam, úgyhogy inkább polifoamból ragasztottam / faragtam az ülésre egy rátétet, és így már kényelmes akár reggeltől estig rajta ülni. Persze igénytelenül néz ki :o)
Viszont amit a motorkárpitos ember csinál arról azt mondják hogy nagyon szép és tartós munka.
hát nekem iss hozzá kell majd szoknom! És a generátor a pénzbe nayg tétel? vagy drága a dRZ-hez az alkatrészek?
nekem is csak a kényelemmel van gond,mondjuk egyre kevésbé zavar,hozzálehet szokni.Már volt hogy kimotoroztam vele 1tankot egyszerre.én még nem halottam váltóhibáról.Generátor problémája már volt pár emberkének.
Nem akarok olyan nagy turékat csak olyan 150-200Km-ereket akarunk menni(Visegrád Balaton nyáron velence meg ilyenek! És akkor azt mondod hogy nem kell attol félem hogy szét hullik ha olajat álandóan cserélem meg szervizelem, akko nem kell félnem töle? 800Ezer forint az sok érte? 2005.6.havi!
Rossz tulajdonság, hogy 50 km alatt szétmegy a segged rajta. Túrázni (hosszabb túrákra) ne ilyen motort vegyél. Egyéne válogatja, hogy mennyit bírsz nyeregben. És speciel 300 km után már szinte csak állni tudok rajta. Nekem ugyan S-em van, de "kényelmileg" az SM zsír ugyanaz.
Jó tulajdonság viszont, hogy általában ezekkel a gépekkel semmi gond nincs.
Sziasztok! Pár kérdéssel fordlnék hozzátok! Szeretnék venni egy DRZ 400 SM 2005-öst! mienek a DRZ már mint motorikusan és futóműileg motorozhatóságilag? Menyire nagy a valószínűsége hogy baja lesz a motornak hamar széthulik?, ez a moto haveromé tuázni használta és én is csak urázni szeetném meg venni! Nekem azt mondták h ezeknek a váltoa hamar széesik, igaz ez? MEg ha tudtuk irjatok már nekem léci jo tulajdonságokat, és rossz tulajdonságokat is róla! Elöre is köszönöm! Csacsa!
Kitoltam a -10-be.Délig csak lehűl,hogy teli gázon hidegen megjárassam a a kannában összerázott olajú frissen feltöltött gépemet
Szevasztok!
5 db zsír új MITAS C 10 110/90-es hátsó cross gumi eladó. 10e / db. Továbbá eladó a fotón látható HUSA FE 450 is. 2007-es, rendszámos, műszaki 2012-ig, extrás - AKRA dob, kormánycsillapító, stb. ÉRDEKLŐDNI emailben - sanya103@citromail.hu BOCS, hogy nem DRZ téma, egy havernak segítek.
bocss,nekem 17*4.1"és hátul17*4.5"van és 160as gumi nem ér bele
Amúgy a 4,25-ös felnin a 160-as gumi nem ér bele a láncba, meg mindenbe? Szóval elfér? :)
elöl:21 hátul:18 ez a jóóóó!jegen a 17-es nem tapad majd a nyáron talán.
nekemis
asszem nekem pont ekkora van
Mit szóltok az elöl 17 x 3,5 , hátul 17 x 4,25 -ös felnikhez? (elöl 120, hátul 150 vagy 160 as gumikkal). Merthogy most épül az sm-szett, és ezek a hozzávalók... Vélemény?
Szia érdeklődnék a kipuff rendszer felől hogy+van-e még vagy ha esetleg 1 tel számot küldenél Az ocsofreemail.hu@freemail.hu email címre+köszönném. köszi.
Ha valóban akkor cseréled ami elő van írva a motornak, és úgy néz ki a fekete kávé, az nem baj mert legalább látszik rajta, hogy használva van a motorod.!
nekem is elég trágyán néz ki az olaj mikor leengedem,pedig max 1500után csere.
leszabályzásig kell forgatni minimum 1 órán keresztül persze hideg motornál érdemes
HALI hogyne kellene megfogod akannát, 2jobbra 2balra rázod és be van járatva az olaj (nem kel járatni egyátalán)
Az olajat be kell járatni?Milyen fordulaton?
Felesleges pénzkidobás sztem.annak az oilnak meg kell törni meg ilyenek.4-5 sztem is.de mindenki ahogy érzi.
(csak 1 vélemény volt) .60h-t ir aszervizkönyv,-akkor már ugy néz ki mintha dieselböl engedtem volna le.