Hát én is agyaltam hogy minek ilyen sűrűn cserélni majdnem oylan votl az olaj amikor lelett eresztve mint amikor belelett töltve, ideje se volt elkopni. Dehát mind1 azt monták az " okosok", akkor azt követtem.
Hát üzemórára nem tudom neked megmondani pontosan mert számláló nincs rajta, de null kilóméteres korában raktam rá egy kilóméterórát megnéztük pontosan is mér és aszerint 2800 kilóméter van benne ha jól tudom, naggyából sztem olyan 30 óra lehet nem akarok hülyeséget mondani.
okés ahogy gondolod, én csak gondoltam fölajánlom hátha vkit érdekelne még, nem erőszakoskodásból van hogy meg akarom tőle szabadulni, hanem csak elszeretném adni.
kosatt ha meglesz a felnid minden részletre kíváncsi lennék. Hogy hogy ragasztotta le meg minden. ha tudsz segíteni. Mert ha elbaszom a felnicsíkot akkor lehet én is lefestetném .
Engem lehet érdekel a moci!Holnap hiv fel a kereskedő hogy lesz a menete annak hogy beveszi a motoromat és hozok egy másikat!Ha megtudunk egyezni a motor árában veled akkor a kerskedőn kersztül veszem meg a tiédet!
Holnap dől el hogy mi lesz!
Feltelepítem, mert én meg azt nem szoktam használni, és felveszlek...
Lehet kicsit késni fog a dolog, mert növelik felénk a sávszélt, és nagyon akadozik a kapcsolat...
Holnaputánra megtudom az árát. Egy nagyon régi motoros barátom festi aztán nem rajtam fog nyerészkedni. Amúgy nem szedi szét! Leragasztja a küllőket . Én sem hittem el. A haverom KTM-jét is igy festette.
már biztos volt róla szó de a lényeg a blokkon belül:
+4mm henger
+5mm löket
+1mm szelepek
speckó vez.tengely nagyon furcsa profilú bütyökkel
hengerfejen is érdemes faragni
a japók a főtengelyt eléggé túlméretezték úgyhogy elég sokat bír elvileg
Holnap dől el hogy mi lesz!
Eladnám én is a gépet ha esetleg vkit érdelene. Fél éves, újszerű, keveset használt.
Lehet kicsit késni fog a dolog, mert növelik felénk a sávszélt, és nagyon akadozik a kapcsolat...
Nem olyan egyszerű azokat a lovakat belepréselni
+4mm henger
+5mm löket
+1mm szelepek
speckó vez.tengely nagyon furcsa profilú bütyökkel
hengerfejen is érdemes faragni
a japók a főtengelyt eléggé túlméretezték úgyhogy elég sokat bír elvileg
ezeknél komolyabb változtatás kell ha 50LE-nél többet akarsz