Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az faszán fog kinézni.
ez a radiális fék is durva a képen
Tehát az SM 35 ló és még olyan 35-el leht felhúzni?
Az E-t meg 50ről 60-ra?
Mik kellenek ilyen teljesitmény növekedéshez?
Gondolom,Kipuff rendszer,nyitott levegőszűrő,dynojet,henger csere meg még?
kosatt neked mennyibe lesz a felnifestés? és ezért ti is szétszedtétek teljesen a felniket?
SM-et meddig lehet tuningolni? ugynaddig mint az E-t.
60 ló hátsó keréken és azzal még megbízható, nem üzemórás.
az SM max 35 ló hátsó keréken...
Mennyire sűrű?(olajcsere )
nekem semmi bajom vele,talán a sűrű olajcsere
megnéztem!úgylátom quadra tér át!Én is gondolkoztam LTZ-n de valahogy mindig valami ellene szólt!Meg a gumi se olcsó regy quadra!
Marad DRZ E vagy SM!
A DRZ E-vel van valami különösebb probléma?
ígyígy
nekem is SM-be vannak enduró kerekek és bírja a terepet.
mondjuk mély sár után elkezd folyni a telóból az olaj de ki kell pucolni a szimeringet azt csá
elment már a drz?
most láttam foxy6 eladja cseréli a drz-t asszem sm szettje is van,quad topicba láttam.
Köszi

Lehet lesz DRZ nemsokára!Visszatérek a DRZ-hez!Nagyon hiányzik!Cska aztnemtom hogy SM-et vegyek vagy E-t!
Az E valahogy jobban tetszik mert erősebb...de az SM meg felvan szerelve minden jó cuccal...hmm
SM-et meddig lehet tunningolni?
telők = telók
Ha azoka telők nem bírják, akkor semmi... ha jól tudom RM-nek a telóival szerelték gyárilag őket, és ha egy crossmotorba bírta...
szia,már hallottam ilyet.Asztmondják bírja!miért ne birná?elvileg a forditott erösebb mint a sima,én csak a nagy tárcsától félnék hogy beakad valami sziklába...
Gyári SMbe érdemes endúró szettet rakni?Birják ezek a forditott telók az endúrózást?
Üdv!Én is kaphatnék segitséget valakitől DRZ ügyben? Skype vagy msn-n.....
http://www.motormann.hu/index....

Nem ócsó, de legalább van...
Jaja, a fox az rooftop-é.
Ááááá, holnap festik az SM felnimet sárga/feketére
Hamarosan megjön a matricaszett és a felnicsíkgarnitúra a motorhoz
szeva!
skype-on vagyok: kelethagod néven. szívesen segítek drz-s témában amit tudok.
msn-t azt nem használom
supermoto topicban kérdezd vagy rooftop-ot vagy slash-t ők vették és tudom is hogy kitől azthiszem 12eter ft körül van.
Bazsi,
netán ez a saját csizmád?

Nem tudna valaki segíteni, hogy hol lehet csináltatni, vagy venni csizmára koptatót nem horribilis áron?
Szia Kele,

Kaphatnék tőled vmi elérhetőséget, pl. msn, amin kérdezhetnék pár dolgot. Látom Te eléggé benne vagy a motorikus átalakításban, jó lenne néhány tanács.
Amúgy látom pécsi vagy, szoktunk haverokkal arra tekerni elég sűrűn...
Hello
Nekem drz e ben 165-ös van nyitott rendszerhez igy télen jo de hozzáértő barátom azt mondt nyárára szerezzek kissebbet ,akkor ti mit ajánlottok? Vagy a gyári mekkora?