Én is Motult(5100-as) használok, 10-50W-t és tökéletesen megvok vele elégedve!A Motul a KTM hivatalos olaja szóval tuti jó olaj!Nállunk mindenki ezt rakja a drz-be!
Nem tudok közelebbit a C20-asról, de az egyik DRZ-s haverom ilyennel nyomul, és nagyon meg van vele elégedve! (Ő nem pályázik, hanem csak hobbi enduró célra vette.) Ez persze nem sok info, de a srác Q-ra meg van elégedve vele!
Szia! Én most cseréltem SM-be Castrol Power1. 10W-50. Full Synt.
Na azt én se tudom még, hogy gyárilag full Synt, olajjal jönnek ki vagy sem?
A kis kövében azt írják, hogy legalább az API osztályzási rendszer szerint, az olaj érje el az SF. Vagy SG szintet! A 10w50-es castrol már SJ szintet ér el
A 15W, 20W –és olajakat inkább nyári időszakra ajánlják, mert a vastagabb a viszkozitásuk, nyáron nagy melegbe biztos jobban bírják. De a bemelegítés is több időt igényel. Szerintem csak akkor érdemes vastagabb olajat rakni, ha nagyon behevítesz neki, Pályázás, nehéz enduro terep
Háááát most elég hidegek vannak, én még várok vele egy kicsit.
Ja azt elfelejtettem, hogy olajmárkák közül drz400e-be melyikre mondhatjuk, hogy a legjobb?
Olvastam olyanokat, hogy az egyiktől hangosabb lett a motor, a másikkal finomabb
a váltó, meg csendesebb is a blokk.stb...
3 közül választanék.
castrol,( amit a gyár is ajánl) , repsol , vagy motul?
És hogy ásványi , félszintetikus , vagy full szintetikus.
10w40 - 10w50 - 15w50 - 20w50?
Nnnna most mindent leírtam.
80000-ért vinném is most indulok kp val fizetek viccet félretéve ha megkérlek irsz 1 kevéske infot a motorrol erre az emailre: nixxxdorf@vipmail.hu (évjárat, km, stb, stb....) köszi szépen
Igen érdekel nagyon megköszönném. Kaptam a csizmát majd ráérek kifizetni de koptatóra nincs pénzem és hát csinálok rá. Egy spanom is úgy csinált rá de már eladta a csizmáját. Úgyhogy meköszönném ha tudnál róla képet csinálni.
Hát nem tudom. Igazából attól függ hogy ha eladja a kormány meg a sárvédő nélkül mennyiért adná. Mert akkor én megpróbálom többért rásózni a gyerekre. Meg hogy milyen gumik vannak rajta. De ha tud nekem mondani egy árat és az még elérhető lenne a számomra akkor oké. Na meg most dobott hozzám a haverom egy pár csizmát. Mondta hogy majd fizetek csak ne foglalja nála a helyet. | Apropó. Valaki tudna segíteni hogy hogyan milyen koptatót lehet felrakni egy csizmára? Esetleg képet tudna mutatni róla?
Multkor írtad, h vannak megmarad fúvókáid. Le tudnád írni a méretüket?
ezt aszem érdemes megnézni!:))
Na azt én se tudom még, hogy gyárilag full Synt, olajjal jönnek ki vagy sem?
A kis kövében azt írják, hogy legalább az API osztályzási rendszer szerint, az olaj érje el az SF. Vagy SG szintet! A 10w50-es castrol már SJ szintet ér el
A 15W, 20W –és olajakat inkább nyári időszakra ajánlják, mert a vastagabb a viszkozitásuk, nyáron nagy melegbe biztos jobban bírják. De a bemelegítés is több időt igényel. Szerintem csak akkor érdemes vastagabb olajat rakni, ha nagyon behevítesz neki, Pályázás, nehéz enduro terep
Ja azt elfelejtettem, hogy olajmárkák közül drz400e-be melyikre mondhatjuk, hogy a legjobb?
Olvastam olyanokat, hogy az egyiktől hangosabb lett a motor, a másikkal finomabb
a váltó, meg csendesebb is a blokk.stb...
3 közül választanék.
castrol,( amit a gyár is ajánl) , repsol , vagy motul?
És hogy ásványi , félszintetikus , vagy full szintetikus.
10w40 - 10w50 - 15w50 - 20w50?
Nnnna most mindent leírtam.
Ti milyen olajat használtok a drz-be?
Amit gyárilag ajánlanak, vagy jobbat?
10w40
10w50
20w50?
e-mail:uaz.
bármikor bárkinek ha tudok segittek.
MIHU te mennyiért árulod a paripádat sm szettel/anélkül ha szabad kérdezni?
engem lehetséges h majd érdekelne a kormány,ha külön is eladja...
majd kérdezz rá légyszives h mennyit kér érte...