Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is Motult(5100-as) használok, 10-50W-t és tökéletesen megvok vele elégedve!A Motul a KTM hivatalos olaja szóval tuti jó olaj!Nállunk mindenki ezt rakja a drz-be!
Nem tudok közelebbit a C20-asról, de az egyik DRZ-s haverom ilyennel nyomul, és nagyon meg van vele elégedve! (Ő nem pályázik, hanem csak hobbi enduró célra vette.) Ez persze nem sok info, de a srác Q-ra meg van elégedve vele!
Hello Nagy Dávid!
Multkor írtad, h vannak megmarad fúvókáid. Le tudnád írni a méretüket?
http://www.sportmotor.hu/motor...
ezt aszem érdemes megnézni!:))
Szia! Én most cseréltem SM-be Castrol Power1. 10W-50. Full Synt.
Na azt én se tudom még, hogy gyárilag full Synt, olajjal jönnek ki vagy sem?
A kis kövében azt írják, hogy legalább az API osztályzási rendszer szerint, az olaj érje el az SF. Vagy SG szintet! A 10w50-es castrol már SJ szintet ér el
A 15W, 20W –és olajakat inkább nyári időszakra ajánlják, mert a vastagabb a viszkozitásuk, nyáron nagy melegbe biztos jobban bírják. De a bemelegítés is több időt igényel. Szerintem csak akkor érdemes vastagabb olajat rakni, ha nagyon behevítesz neki, Pályázás, nehéz enduro terep
én motult használok,leginkább 10-50est,szerintem ez a legjobb.szerintem nincs hideg endurózni,a multkor még melegem is volt.
Háááát most elég hidegek vannak, én még várok vele egy kicsit.
Ja azt elfelejtettem, hogy olajmárkák közül drz400e-be melyikre mondhatjuk, hogy a legjobb?
Olvastam olyanokat, hogy az egyiktől hangosabb lett a motor, a másikkal finomabb
a váltó, meg csendesebb is a blokk.stb...
3 közül választanék.
castrol,( amit a gyár is ajánl) , repsol , vagy motul?
És hogy ásványi , félszintetikus , vagy full szintetikus.
10w40 - 10w50 - 15w50 - 20w50?
Nnnna most mindent leírtam.
csá!nem megyünk mostanába motorozni?én 10-40és 10-50is használok most csak 10-40est kaptam.
Hali!
Ti milyen olajat használtok a drz-be?
Amit gyárilag ajánlanak, vagy jobbat?
10w40
10w50
20w50?
msn:mihu83@citromail.hu.
e-mail:uaz.
bármikor bárkinek ha tudok segittek.
80000-ért vinném is most indulok kp val fizetek viccet félretéve ha megkérlek irsz 1 kevéske infot a motorrol erre az emailre: nixxxdorf@vipmail.hu (évjárat, km, stb, stb....) köszi szépen
Mihu lehet egy kérdésem? Van msn címed vagy valami ahol esetleg kérhetek segítséget? Vagy ha valami problémám vagy tanács kellene megvitatni?
Igen érdekel nagyon megköszönném. Kaptam a csizmát majd ráérek kifizetni de koptatóra nincs pénzem és hát csinálok rá. Egy spanom is úgy csinált rá de már eladta a csizmáját. Úgyhogy meköszönném ha tudnál róla képet csinálni.
80000/650000.
helló a kakucson vettem egy koptatót a vermes sanyiéktól még nem használtam de holnap le tudom fotózni ha érdekel
Szép jó estét fórumozók!

MIHU te mennyiért árulod a paripádat sm szettel/anélkül ha szabad kérdezni?
Hát nem tudom. Igazából attól függ hogy ha eladja a kormány meg a sárvédő nélkül mennyiért adná. Mert akkor én megpróbálom többért rásózni a gyerekre. Meg hogy milyen gumik vannak rajta. De ha tud nekem mondani egy árat és az még elérhető lenne a számomra akkor oké. Na meg most dobott hozzám a haverom egy pár csizmát. Mondta hogy majd fizetek csak ne foglalja nála a helyet. | Apropó. Valaki tudna segíteni hogy hogyan milyen koptatót lehet felrakni egy csizmára? Esetleg képet tudna mutatni róla?
rendben
Hello!
engem lehetséges h majd érdekelne a kormány,ha külön is eladja...
majd kérdezz rá légyszives h mennyit kér érte...
rákérdek milenne a max?
És ha engem nem érdekel a kormány meg ilyenek? Külön nem adja el? csak még ennyi.
De am nem nekem kellene Egy spanomnak. De Mihu mondta hogy tud kékat akkor az enyémet elvitte volna 100-ért én meg megvettem volna a kéket.
hát annyit nemtudok alkudni.ha a motoromat elvinnék enduro szettel megtudnánk eggyezni.de nemkapkodnak.
óóóó hát ez nagyon szép. De az én szettemért max 100-t adna a srác és nekem nincs 100e-m hogy kipótoljam. Pedig nagyon szép. Csak pénzhiány.