Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/felni.... ha komoly akkor lehethogy picit lejebbtudom alkudni neked.
És mennyi lenne mert akkor lehet eladnám az enyémet és ha lenne elég pénzem akkor kipótolnám. Nekem jó lenne a kék Válaszod előre is köszi
nekem 1 kolega hirdet exelt kéket mindennel 1ütt.nemolcso de nemis csúnya
Hali. Érdeklődni szeretnék hogy valakinek lenne egy garnitúra sm felnije DRZ-be. Ha nem gyári akkor távtartókkal meg mindennel kellene egy DRZ-s kollégának.
a kolega jolbeszél.
sm szettre gondolsz?füzöttre?akkor hajrá!ha tudsz szolj mert vennék vagy két garnitúrát!
120nál olcsóbban még nem láttam.
sok,biza , drz felni ügyben a max 40-50 ezer a leg megfelelőbb
szia,120 sok?
a suzuki drz szúpermotó felni érdekelne , ne aluminium felni legyen hanem normál komplett küllős felni , ha nincs gumi az is jó.ha karcos az se baj , csak ne legyen ultra drága. gsx-r@c2.hu n vagyok elérhető .
szia mi az ára a felninek ? én a gsx-r@c2.hu n vagyok .
Köszi !
De kb. ilyen van rajta, vagy talán még rosszabb :)
kép lemaradt bocs
Kössz mindenkinek a segítséget !
dtracing-- de azok milyen állapotban vannak 2, 3, 4 000 ért ?
Esetleg ha van roluk készült képek akkor átküldenéd az e-mail címemre ?
Köszi !
én nemigen ajálok új gumit,mert azt is ugyanugy széttépi a fagyos földön.... (ha nem elsz fagy akkor is)
bár attól függ ki használja
nekem van pár eladó gumim olcsón
és tudok még iyleneket hozni ennyiért kb ha kell valakinek
2 3 4ezer iylesmi árban max
meg kell h cáfoljam ezt az sm szettes méretes izét

nekem pl elöl 17*3as v 3,5ösöm van hátul meg 5colos
160as gumi rámegy még,lehet hogy 170es is deaz már a magasságtól is függ... ez így pont jó... elöl 120as gumi van
de mondjuk nem az a léyneg h minél szélesebb legyen,hanme hogy minél jobban feküdjön az uton
Hali segítséget szeretnék kérni DR 600 vásárlása előtt állok,és azt szeretném megkérdezni mik a legfőbb dolgok amit meg kéne a motoron,vásárlás előtt nézni ennél a típusnál. Előre is köszönöm.
Hali.
Én a Dulop D 752 es gumit ajánlom.
Aunerbe vettem ott a legolcsóbb.13e ft hátsó 11e első.
Azt is vedd figyelembe hogy milyen terepen használod.
üdv,
Hali !
Szeretnék venni cross gumit a drz-re, de nem igazán tudom, hogy milyet érdemes.
Keresgettem a neten és a Mitas C20-as elég jónak tünik.
Valaki lenne olyan szíves, hogy egy pár sorban leírná, hogy milyet vegyek ?(típus,szélesség,magasság)
Nagyon örülnék, ha segítene valaki a választásban !
Köszönöm előre is !
kerestelek ma Mihi több formában
Nekem is ltz-be kellene!:)
Ha esetleg beleraknád írhatnál hogy milyen lett.
Köszi
fúvókák: http://www.pinkmotors.hu/pro-x...
a Jet Kitet jövő hétre döntöm el, ha nem gond, mert lehet, hogy belerakatom az LTZ-be.
Ja és még annyi hogy ha van egy nyitott dob a gépen akkor érdemes a könyököt is lecserélni?Valaki cserélte már ki?
Visszaolvastam egy kicsit és látom hogy kosatt neked van dynojet kitted.Engem is érdekelne.
Sziasztok!
Nem tudtok olyan helyet ahol olcsón lehet fúvókákat venni a karbiba?
Hát igazán nem tudom, hogy szettel vagy anélkül-e adom, pontosan 3000 km van benne hobbi célra használtam, raktam rá egy pazzaz 28 as kormányt, de a gyári is megvan, féklámpát (a képen látszik is a sárvédő tetején), egyedül olajat és olajszűrőt cseréltem, mert ugye bár az előírás,meghát egy új motorba mit is kellene cserélni.