Az egy kicsit sok bár igaz hogy új állapotban van kinézetre!Engem lehet érdekel!SM szettel együtt adod?Menyi km vagy üzemóra van benne?Cseréltél már vmit benne?
Ezt akarom eladni igen, K7-es modell mint ahogy látható is, de én 2008 júniusában vettem újonnan, az utolsó darab volt amit rendszámosan kiadtak (tehát műszakija 2012.06 ig van) , újszerű állapotban van, mindig szervizelt
1,250 körül gondoltam az árra, de majd elválik hogy alakul.
Hali
17*2,75 előre 17*3,5 vagy 17*4 col hátra. Bármien sportmotoré beszerelhető, de előnyösebb vmi 125ccm-ét, mert hártra 180 as gumi nem igen fér be. Nekem van eladó 2 kerekem, most készülök el velük gumival mindennel együtt csak bekell tenni a gépbe és GO, de több motor is eladó hozzá.
Orimoto!
Orimoto!
Orimoto!
Ha megvan még az első láncvezetőd, akkor tegyél be lécci ide egy fényképet róla, vagy küld el a bazsika03 (kukac) freemail.hu-ra. Köszi!
Orimoto! Esetleg eladó valamelyik kerékagy (+tárcsa)? Tutira nagyon érdekelne... Választ akár közvetlen ide is: herrfp2@freemail.hu (vagy: 06 20 365 8385)
Igen, szerintem is. Több benzinhez több levegő. Nekem a Yoshimura rendszerhez adtak egy sablont, mely szerint 8,8 x 10,9 cm nagyságú lyukat kell rá vágni. Ehhez ajánlják : main jet 150, pilot jet 25. Gondolom értenek hozzá
ja más a gázbowden az e-n meg az s-en. én úgy oldottam meg hogy a bowdenházat hekkeltem meg.
amúgy jobban jársz ha vágsz egy lyukat a légszűrőházra ha már a kipufogód nyitott, máshogy nem lesz több ló
Ok, köszi! Pont most olvasgattam, és szerintem elég lesz a kb 150es. Csak kipuff van fent.
Meg láttam olyat is, nem tudom mennyire igaz, mert letesztelve még nem volt, hogy ha fcr-t raksz fel, akkor a gázkaron a furatot amibe bele megy a bowden vége, arrébb kell tenni kicsit, mert egyébként kopp gázon sincs teljesen "nyitva" a karbi. De ez csak akkor van, ha mikumirol váltasz keihinre.
És mekkora fúvókáid vannak? Nekem most elvileg 142,5ös van benne, és ettől kéne valamivel nagyobb. (van fent egy nyitott dob) Mennyivel nagyobb kéne szerinted?
1,250 körül gondoltam az árra, de majd elválik hogy alakul.
17*2,75 előre 17*3,5 vagy 17*4 col hátra. Bármien sportmotoré beszerelhető, de előnyösebb vmi 125ccm-ét, mert hártra 180 as gumi nem igen fér be. Nekem van eladó 2 kerekem, most készülök el velük gumival mindennel együtt csak bekell tenni a gépbe és GO, de több motor is eladó hozzá.
miért?
Orimoto!
Orimoto!
Ha megvan még az első láncvezetőd, akkor tegyél be lécci ide egy fényképet róla, vagy küld el a bazsika03 (kukac) freemail.hu-ra. Köszi!
amúgy jobban jársz ha vágsz egy lyukat a légszűrőházra ha már a kipufogód nyitott, máshogy nem lesz több ló
Meg láttam olyat is, nem tudom mennyire igaz, mert letesztelve még nem volt, hogy ha fcr-t raksz fel, akkor a gázkaron a furatot amibe bele megy a bowden vége, arrébb kell tenni kicsit, mert egyébként kopp gázon sincs teljesen "nyitva" a karbi. De ez csak akkor van, ha mikumirol váltasz keihinre.