16 e volt, csak elég nehéz hozzájutni, betelefonáltam az egész országot, kinntről meg nem akartam (e-bay, stb...), mert a bankkártya kódját nem fogadta. Szóval, akkor adnám el, ha jövő héten beszélek a szerelő haverommal,h érdemes e berakni az LTZ-be. Annyit tudok, h minimum a légszűrő és a dob is legyen nyitott.
Lehet igazad van kispohi, mert 40 LE-s. A DRZ tuningjával a Powercitynél Debrecenben is foglalkoznak, vagy az X-Bike esetleg Bpesten. Én amit cserélek a jövő héten: emelt kompr. dugó, vezérműtengely, titánszelepek, Keihin 39 karbi, Yoshi rendszer, légszűrő, lánckerék áttétel, elektronika.
Jó a GSR!Csak előtte DRZ SM volt nekem és valahogy nekem az jött be jobban igy visszagondolva!
Nincs semmi baj a GSR-l csak valahogy nekem az SM jobban bejön.....későn jöttem rá......de ha nem próbálom ki a GSR-t akkor nem jövök rá
Az LTZ csak 40 lóerő nem?Akkor nem S-s blokkja van?
DRZ E-t illetve SM-et meddig lehet tunningolni és mivel?
Gondolom egy Yoshimura rendszer dob rajta 2-3 lóerőt egy dynojet megint csak 2-3.
Meg szokta cserélni a blokkba vmi tengelyt?Yoshimura ugye?Igy 450-s lesz?Van ilyen?
Nekem van egy fölösleges Dyno szettem, mert inkább Keihin 39-es karbit tettem rá. De lehet,h a szettet most belerakatom az LTZ-be, mert abban még csak fúvókát cseréltem a légszűrő és a dob miatt.
Ez zsirság
Én félrészegen csak addig jutottam ,h beinditottam egy tízpercre a garázsban, de a cuccaimat se találtam, meg hideg is volt....meg még a jogsim is kéne
BUÉK Mindenkinek.
Lenne 1 kérdésem.
Nagy dilemmába vagyok.
Még mindig kormány kérdés.
Rendeltem 1 renthal-t a pinkmotorstól de nem jó.
Túl alacsony,túl keskeny.
Az előző 85cm széles és a közepén kb 10 cm magas.
Van valakinek a motorjába közép merevítős kormány?
És tud segíteni?
üdv,BoB.
Nincs semmi baj a GSR-l csak valahogy nekem az SM jobban bejön.....későn jöttem rá......de ha nem próbálom ki a GSR-t akkor nem jövök rá
DRZ E-t illetve SM-et meddig lehet tunningolni és mivel?
Gondolom egy Yoshimura rendszer dob rajta 2-3 lóerőt egy dynojet megint csak 2-3.
Meg szokta cserélni a blokkba vmi tengelyt?Yoshimura ugye?Igy 450-s lesz?Van ilyen?
Én félrészegen csak addig jutottam ,h beinditottam egy tízpercre a garázsban, de a cuccaimat se találtam, meg hideg is volt....meg még a jogsim is kéne
Megvolt az év első motorozása is ma!
orimoto!
Megvan még az első láncvezetőd drz-hez?
Nekem s-re kéne. Elvileg így néz ki, mint a képen (7.) Csak felül két csavar fogja.
Lenne 1 kérdésem.
Nagy dilemmába vagyok.
Még mindig kormány kérdés.
Rendeltem 1 renthal-t a pinkmotorstól de nem jó.
Túl alacsony,túl keskeny.
Az előző 85cm széles és a közepén kb 10 cm magas.
Van valakinek a motorjába közép merevítős kormány?
És tud segíteni?
üdv,BoB.