Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nyálam csorog ahogy ezt a tavat látom
16 e volt, csak elég nehéz hozzájutni, betelefonáltam az egész országot, kinntről meg nem akartam (e-bay, stb...), mert a bankkártya kódját nem fogadta. Szóval, akkor adnám el, ha jövő héten beszélek a szerelő haverommal,h érdemes e berakni az LTZ-be. Annyit tudok, h minimum a légszűrő és a dob is legyen nyitott.
A dynojet-et mennyiért adnád? Volt már bent? Mennyit segített?
390...a DRZ-be
Ezeket mibe cseréled?Mennyibe volt az egész?
Lehet igazad van kispohi, mert 40 LE-s. A DRZ tuningjával a Powercitynél Debrecenben is foglalkoznak, vagy az X-Bike esetleg Bpesten. Én amit cserélek a jövő héten: emelt kompr. dugó, vezérműtengely, titánszelepek, Keihin 39 karbi, Yoshi rendszer, légszűrő, lánckerék áttétel, elektronika.
aha,ma én is voltam korizni délegyházán.eléggé ropogott ha 3an voltunk egy helyen,jó lenne most szöges gumma és menne a jégmotor!
Én Györteleken lakom, és ez a Szamos egyik holtága (állóvíz)
Jó a GSR!Csak előtte DRZ SM volt nekem és valahogy nekem az jött be jobban igy visszagondolva!
Nincs semmi baj a GSR-l csak valahogy nekem az SM jobban bejön.....későn jöttem rá......de ha nem próbálom ki a GSR-t akkor nem jövök rá
Az LTZ csak 40 lóerő nem?Akkor nem S-s blokkja van?
DRZ E-t illetve SM-et meddig lehet tunningolni és mivel?
Gondolom egy Yoshimura rendszer dob rajta 2-3 lóerőt egy dynojet megint csak 2-3.
Meg szokta cserélni a blokkba vmi tengelyt?Yoshimura ugye?Igy 450-s lesz?Van ilyen?
szia,hol ilyen vastag a jég?
Jó a GSR ? Szereted?
Aha, ha jól tudom az E blokk van benne, de ebben nem vagyok biztos, talán valahol hallottam.
Ltz meg a DRZ blokkja sokban hasonlit nem?Kivéve a hátramenet
Nekem van egy fölösleges Dyno szettem, mert inkább Keihin 39-es karbit tettem rá. De lehet,h a szettet most belerakatom az LTZ-be, mert abban még csak fúvókát cseréltem a légszűrő és a dob miatt.
Nekem is boxoltak a majmok a fejemben, de ugyebár a friss levegő jót tesz!
Üdv!Nemtud vki egy Suzuki szalont ahol esetleg van még DRZ E?Ja és valaki rakott már dynojet-t DRZ-be?
Én is sportolással kezdtem az újévet
izirajder királynektek.én tegnap motorkáztam de mára onos esöesett.
telefonon bármikor 20 377 9746
Ez zsirság
Én félrészegen csak addig jutottam ,h beinditottam egy tízpercre a garázsban, de a cuccaimat se találtam, meg hideg is volt....meg még a jogsim is kéne
BUÉK Mindenkinek!
Megvolt az év első motorozása is ma!
Boldog Új Évet Mindenkinek!

orimoto!
Megvan még az első láncvezetőd drz-hez?
Nekem s-re kéne. Elvileg így néz ki, mint a képen (7.) Csak felül két csavar fogja.
Boldog Uj Évet Mindenkinek. .
BUÉK Mindenkinek.
Lenne 1 kérdésem.
Nagy dilemmába vagyok.
Még mindig kormány kérdés.
Rendeltem 1 renthal-t a pinkmotorstól de nem jó.
Túl alacsony,túl keskeny.
Az előző 85cm széles és a közepén kb 10 cm magas.
Van valakinek a motorjába közép merevítős kormány?
És tud segíteni?
üdv,BoB.