Sziasztok! Akinek Drz 400 Sm-je van és arrow rendszere az tudna nekem küldeni képet a mociról hogy néz ki és milyen hangot ad neki!Előre is köszi!Kopaszfiu@freemail.hu
szivessen.a dob netévesszen meg nem joskamura csak matrica.egyébként bobis!amikor az elözö dr-zmet leitem akkor hoztákrá.csak dob+az összekötöcsö.ami nagyon elvan találva!ugyanis van olyan havarom aki raptor dobot+összekötöt rakott a motorkára és nemhogy jobb hanem rosszabblett az s-es.ugyanis az összekötö belsö áttméröje kissebb a gyárinál.
Az első fogaskerékhez érdemesebb nyúlni, mivel az nem befolyásolja annyira a lánchosszúságot.
SM gyári áttétele 15/41, én 1 foggal kisebbet tettem fel, és sokkal harapósabb lett rögtön, bár ez a végsebesség rovására ment.
A 150-es méret asszem olyan 30e körül megy ha jól emlékszem.zxr-el pályázó cimbi vett,azt mondta leért a térgye ezzel is
SM-topicban nem nagyon dícsérik a vizes hejjdenó-t,eről még nem olvastam.Oda tedd be véleményezésre!
valamikor nem megyünk egyet?
Mihu a kipufogó dobot hol vetted ?
Csak a dobot cserélted vagy az egész rendszert ?
Drz S-em van és
14-est tettem előre, a hátsót hagytam! Szerintem jobb lett, a végsebesség nagyon nyélgázon 140. De nem ez a lényeg!
SM gyári áttétele 15/41, én 1 foggal kisebbet tettem fel, és sokkal harapósabb lett rögtön, bár ez a végsebesség rovására ment.
14/47 az E áttétel ha jól tom talán érdemes lenne azt kipróbálni...
Mekkora fogaskerekeket tegyek fel hogy erősebb legyen a DRZ 400 S ?
SM-topicban nem nagyon dícsérik a vizes hejjdenó-t,eről még nem olvastam.Oda tedd be véleményezésre!
bakonymotor@gmail.com