Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó!Mondjuk földút,gödör,ott felkapta,kplung se kelett hozzá !Különben nekem a gyári 14/47 jött be,elég hosszúak a sebességek,de gyors is!
5.ben kerék? Az fasza! Nekem is volt ilyen áttétel fenn,nekem ezt nem csinálta !De ott már kuplunggal ugye?
mii? 5be nyomod a kerót a drz-vel? az keméééény
szewa
valamikor nem megyünk egyet?
Kösz a választ - okosabb lettem :-))
Nem tudod eladni az orát valamennyiért és annyiért odadom a kereket de az nem kell.
Sziasztok! Akinek Drz 400 Sm-je van és arrow rendszere az tudna nekem küldeni képet a mociról hogy néz ki és milyen hangot ad neki!Előre is köszi!Kopaszfiu@freemail.hu
szivessen.a dob netévesszen meg nem joskamura csak matrica.egyébként bobis!amikor az elözö dr-zmet leitem akkor hoztákrá.csak dob+az összekötöcsö.ami nagyon elvan találva!ugyanis van olyan havarom aki raptor dobot+összekötöt rakott a motorkára és nemhogy jobb hanem rosszabblett az s-es.ugyanis az összekötö belsö áttméröje kissebb a gyárinál.
Köszi a válaszokat !
Mihu a kipufogó dobot hol vetted ?
Csak a dobot cserélted vagy az egész rendszert ?
szevasztok.nekem 14-45 van fent és mindenre lehet használni.pályánis elég jo.kerekezni is lehet vele.5.ben feljön.
Hali!
Drz S-em van és
14-est tettem előre, a hátsót hagytam! Szerintem jobb lett, a végsebesség nagyon nyélgázon 140. De nem ez a lényeg!
Az első fogaskerékhez érdemesebb nyúlni, mivel az nem befolyásolja annyira a lánchosszúságot.
SM gyári áttétele 15/41, én 1 foggal kisebbet tettem fel, és sokkal harapósabb lett rögtön, bár ez a végsebesség rovására ment.
Vagy hátra nagyobbat,vagy előre kissebbet.Segítettem mi?
14/47 az E áttétel ha jól tom talán érdemes lenne azt kipróbálni...
Hali !
Mekkora fogaskerekeket tegyek fel hogy erősebb legyen a DRZ 400 S ?
És ez az óra érdekelne cserébe értük?Egyszer sem volt rajtam!
izirajder 60ezer gumi nélkül?
és ilyen radiális fékőpumpa is van eladó? Akár használtba is.
Ja és élettartam garancia!
sajnos nincs
Aprilia sxv 550 gyári ledes hátsólámpa, és műszerfal
A 150-es méret asszem olyan 30e körül megy ha jól emlékszem.zxr-el pályázó cimbi vett,azt mondta leért a térgye ezzel is
SM-topicban nem nagyon dícsérik a vizes hejjdenó-t,eről még nem olvastam.Oda tedd be véleményezésre!
véletlenül nincs piros fém fékcsöved olyan, ami centire kapható?
szia! Nekem van rá Új gold fren tárcsa.
bakonymotor@gmail.com