ezt tuti, hogy gyorsan kopik? Bár úgy lenne logikus mivel ami puha tappancs, az vásik is rendesen.
az nem gond ha meg kell vágni, kockaminta úgyis nagyon csávóó
Egy asszem 310es goldfren tárcsa. Nem hiszem, h jobb lenne mint a gyári. Ez egy épített sm, csak azért van rajta, már így vettem. Ha érdekel megkérdezem az előző tulajt, h hol vette. De tuti nem ilyen brutál pályahasználatra van.
Már ha nekem szólt a kérdés
Jah, most olvasom a saus módszert Meredek...
De ha pl felhívod az x-bike-ot, és megmondod a méreteket, akkor megcsinálják neked, és ráadásul élettartam garanciás...
nem tudja valaki hogy hol lehet venni/rendelni méterre v centire fém fékcsövet színesbe? Tehát amit én raknék majd össze a cuccaival. a nagyvason láttam feketét, de nekem piros kellene.
Csá,úgy jött,darabokban.Fékcső,fittingek,roppantógyűrűk.Az
t vettem még tartalékba is Nem nagy móka összerakni,alupofa a satuba,meg villáskulcs.Én sem a drága eloxált cuccokat vettem,csak a simát.Óccsó,jó!
sziasztok
nekem van egy rég suzuki dr-em kb 17 éves ....mind1 a lényeg ha valakinek van esetleg hozzá egy tényleg jó állapotú kipufogó azt megvenném ha jó az ára is
üdv: Kristóf 06204943963
Eladó egy gyár drz 400 e gyújtás hibásan 5000Ft-ért!Javítva +10000Ft és kb2-3 nap alatt megvan!Ha valakit érdekel írjom mail-t!
cím: izirajder2005@freemail.hu
Pézem nincs most rá sajna, pedig jolenne, kitudja, mikor csattintom
el vmi buzi gödörbe.
Van egy pár alkatrészem, nem érdekel cserébe?Gyári háccsólámpa,
teljes gyári kipu rendszer(új). km óra jeladó+mazzag,műszerfal,
kartervédő, stb
Haller!
nagyvas.hu-n rendeltem allegri vagy mi,szerelhetős.Kb fele annyi mintha típushoz rendelnéd készen és sztem semmivel sem rosszabb...
Nekem 4.5-ös felnin 165-ös dunlop slick van és azt mondták okosok hogy jól áll.Monnyuk az eléggé keskeny a slickek közül,volt olyan utcai 150-es,amit evett a lánc.Ha kicsit eszi le kell szarni.ha már a felnibe is beleér,az gáz
az nem gond ha meg kell vágni, kockaminta úgyis nagyon csávóó