Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor megveszed az enyém ?
Akkor jó!Én is ilyen áttétre gondoltam!Azért akarok sm szettet mert már unom h kb 2 havonta új cross gummát kell vennem mert mindennap városban gravírozok! Kicsit drága mulatság!Na persze az sem mind1 hogy 80-90el tudok utazót menni vagy 120al!
szia,nekem 14 39 van és geci gyorsan megy
sajnos nincs km óra ezért nemtudom mi a vége,de nagyon kell kapaszkodni rajta!
egyszer probáltuk mérni egy bmw gs 650el hogy mennyit megy de nem ért utol a srác
Akinek 400 E van és van benne sm szett az milyen áttétet használ és kb mennyit megy vele végsebbeségre?
Jóvan túrjad neki

Végignéztem a palettát már vagy százszor.....jaja bandit lesz....meg mellé egy olcsó bokorugró rettenet....majd...majd...

Dógozni... német cég lévén(siemens) ők adják a melót és néha ki kell menni egyeztetni...új melót hazahozni...stb....
de nem baj mer a napidij jól jön így motorvásárlás előtt...
egyaegybe ez lesz...csak szürkemetááááááááál:
Nem rakom le télire.
Pár napja vettem ki belőle az sm kereket.
Lecseréltem az oilt átnézettem rajta mindent zsirzás stb.
Indulás endurozni.
Motor Bandit lesz?
Kawákat nem nézted?
Z 1000?
Melózni mész?
Üdv.
Hali!

Itt vettem,de nem racetech
Szevasztok!
Ebben a pillanatban regisztráltam a fórumon. 2 hete drz-tulaj vagyok (büszke) :), de már mindjárt a szétszedésen, átalakításon jár az eszem. Drz első kerékagyat keresek, vagy bármi más motorét, ami belemegy drz-be (supermoto-építés a téma.. nyilván:) Előre is kössz a válaszokat!
vágom...én csak arra gondoltam hogy elég durva áruk lett....
én még 1.6éééé vetteeeeem

semmi különös....jövö héttől kinnt leszek németbe...oszt amint hazatérek...bemegyek és összevissza csapkodom a suzuki kereskedések asztalát....van már pár jó ajánlatom....már szinte csak válogatni kell

ezen kívül semmi....
veled? remélem nem tetted el a mocit télire
600e az árkülömbség haver.
Ja és ez enduró.
Amúgy mitu?
Rég hallottam felőled.
Motor?
Sziasztok! DR 600-s hez keresek az 5. fokozat fogaskerékpárját, vagy komlett váltót.
tudok én jobbat.....
blackmotorsnál a K8-as SM 1,3 kissé leesett az áruk.....
szia....
jol néz ki nagyon!
ezt vetted az universal motorba ugye?race tech?
Hát,köszönöm szépen!Amint megjön az uj gumi neki is látok!
Én egy sebesség jeladot szeretnék ha gondolod a postát elfelezhetnénk.
Bocs ha hosszú lett...
Ja,jó munkát!
Hali!
Először is ki kell találni,hogy mire szeretnéd használni a szögest.
Endúrózáshoz mindenképpen új gumit érdemes szögelni,de az ugye húzós összeg kilyuggatni Nagy hóban kell a bütyök magassága is ahhoz,hogy fogjon(így tudom,nekem még csak kopott volt)
Jégre jó lehet a kopottas is,de azért legyen húsa.Az elsőbe pozdorjacsavarokat tettem sima alátéttel,változó hasszban.Aranyszabály,hogy 15mmnél több ne lógjon ki.Fölösleges,úgyis letörik! Én 10-15mm körülit hagyok ki.
Hátulra több varia van.Volt aki nagyobb bütykű gumit vett(mint a mitas C10) és mindegyik bütyökbe 3 véknyabb csavart tett(szintén pozdorja).Jól fogott,úgy láttam.
Én viszont nem apróztam el,bütykönként egy db lemezcsavar vagy 6-os maggal, "D" fejű,kereszthornyos. Na az oszt áll a gumiban
Érdemes vékony max 3-as fúróval kívülről befúrni,az nagy segítség a betekergetésnél.Nem szabad naggyal és betekeréskor ha megszorul már a csavar szintén nem szabad túltekerni,mert kitép egy csomó gumireszeléket és innentől lazulni fog a csavar.Igaz ez inkább robogógumiknál lényeges,fúrógép legyen a talpán amelyik megtép vagy 3 centi gumiban egy 6-os lemezcsavart...
Bélésnek én hátulra slick-et vágtam szét,elöl tűzoltótömlő van szétvágva.
Takarjon minden csavarfejet,+ ne legyenel élek,mindenütt szépen vékonyodjon el.Belső nem elég mert azon "áteszi" magát a csavar,mindenképp szövetes gumi kell!
Érdemes a külső és belső közé hintőport tenni.
Ezek apróságok,de mind tapasztalat útján jött. Érdemes megfogadni,mert itt egy defekt egész délutános gumiszerelést jelenthet .Bár úgyis megtudod,a béléssel tömött hátsógumi felpajszerolása után
Az E-nek van a bal hűtő tetején légtelenítő csavar,lehet hogy az S-nek is.Ott még kell.
Valóban majdnem ugyanaz, de azért mégse...
Meg ez alapból "csak" 8990Ft, és van 40 meg 35 fokosban is! Amúgy ez a vízszinteshez viszonyított pozíciója a "rendszámnak"?
Ez előző képeket ugyanez van csak piros búrával!Szinte ugyanaz!45 és 30 fokosban van!
Ilyen nincs esetleg vkinek, hogy ez hogy mutat motoron?
Enyém is ilyen elvileg!Csak mert még nem láttam,majd csak 7végén!De majd ha meglesz teszek fel énis képeket!
Szerintem 30.
Hello!A tied 45 vagy 30 fokos?
Hali!
Csináltam pár képet.Ha kérdésed van hívj fel!Tel:0670/5342572