Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos igen. Sajnos akkor kanyarodott ki amikor egyáltalán nem számítottam már rá, mert annyira közel voltam. Időm sem volt semmire, éppen csak elkezdtem fékezni már csattantam is. (Sajnos kikerülni sem volt időm, pedig nem egy marhát kerültem már ki...)

A lábam talán még helyrejön (ha nem is 100%-osan), a drz-m valószínűleg totálkáros. Meglátom mit mondanak a szerelők, jövő héten viszem be.
Srácok vkinek valami tapasztalat az rmz 450 terén?Faterom szeretne magának egyet venni(úgy is én használnám ) és itt a környéken nincs senki ismerősnek!Teszteket nézegettük 2008-asról és elég jónak tűnik!Injektoros, 5 sebességes!A régi karbisokról meg nem tom milyenek!Van ahol azt írják hogy 4 sebességesek van ahol meg 5 sebességes a 2006-os is!
Értem!
Szépen lerendeztek a drz-vel együtt a képek alapján!
Az voltam, ill. vagyok még picit szüleim révén.
Nem!Faterom dolgozik ott!Kovácsházi vagyok amúgy!
Te Orosházi vagy?
Hello!
köszi a képet, sokat segítettél vele....
Linemar? Nahát, csak nem egy orosházi?
Szevasz Nixxxdorf!
A két a hűtőről. Nagyon rossz felvétel, de a helyet látod rajta.
Üdv,
Dani
Felírtam számod meg a mail címed is!Megpró minél hamarabb összeszedni a zsét mert tavaszra bele is akarom rakni!Ahhoz meg másik csapágyazás, távtartók, fékkonzol stb....!
Még jó hogy Linemar Hungary-nál(mezőgép) dolgozik!
Köszi a segítséget!Nekem van km órám!Bicókra való de motoros boltban vettem 300-ig mér és nem is csal sokat!60 felett egy 5km/h-át(gps-el mértem be)!3500Ft volt!Ha érdekel rakok ide fel képet rólla!
Szia,engem érdekelne matricaszett,tudnál felrakni drz-hez valóról is képet?Mikor lesz kész a honlapotok?köszi
csá
nekem 15-39 es áttétel van rajta sm szettel :D
na... azt mondták h kb 170et megy,de oylan 170-180 körül tuti..... 2ben gázra jön még kerékre,3ban rá kel kuplungolni..... feljön de segítséggel... a kényelmes utazó olyan 120 körül van.... csak saccolok,de nyárra veszek km órát... nehogy bemérjenek :D de sztem az enduro áttételt ráteszem majd kcsiit:D 15-49.. ami most van rajta...
nah ako jön majd kerékre 5ben is :D így isjön 4ben még
remélem segíthettem
cs
Ha megvan a zsé , akkor csörgess meg ! vagy dobj egy mélt ...

Tel : 06706155160
aya@index.hu

Üdv .
Szia DR-Z hez valósi matrenyás képet is tudnál feltenni?
Érdekelne!
sziasztok!
DRZ, RMZ matrica szettek eladók! Ára 9990.-ft

érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
Fel vennélek ha használnám.
esetleg mobil.:06-20-5-636-213
Ha meghagyod még kb 2-3 hétig akkor tuti megveszem mert akkor lesz zsettám!
Most sajna egy figyingem sincs!
nekem is a zsé kellene most ....
Nem vennél fel msn-re? nem akarok tovább offolni....
köszi
Pont ma adtam el 36e ért fekete használtat mindene megvolt.
Az új 55 körül mozog.
Üdv.
Jó lenne ha az óáé ideadnád
aya az az igazság h amíg nem passzolom el ezt a Police órát nem lesz lóvém rá!Suliba járok és így nincs saját keresetem sajna!
Hello!
bocs az offért
de nokia n73-at mien árban tudsz?
vagy ha gondolod vegyél fel
msn:
szaraz18(kukac)hotmail(pont)com
Nem semmi gép.
Elég durva.
Ha esetleg tudsz mobilt jó áron szóljá.
Új és Használt mobilokkal foglalkozom.
Üdv.
az enyém eladó