ha nagy sebességről lassiassz és visszakapcsolsz nem blokkol le a kerék, hanem forogva csuszik ,nem tör ki a hátulja,nem esel el miatta . terepen is használható.
Hát én jol elnéztem .
Elnézést kérek .
Én nekem is a második tetszik jobban,mert ha lehet csont fehér idom szettet szretnék de ezt nem tudom megvalósitani mert nemtalálok. Már kinéztem elöl fehér cr sárvédő lessz hátra pedig a parilla szerint jó az rmz -é kis alakitással abbol megit csak van fehér.A hütő idomot ugy gondolom fehérre le öntapadozom majd rá a matrica szett.
Bocs, Ízi, nem gucsmolni akarom a portékát, de teis tuod, h amit boltból kihozol,
az már nem fog sosem annyit érni, hiába vadiúj.
Én alapjáraton nem szeretek órát viselni, de gondoltam lesz egy ilyenem is, mert
amúgy vagány darabnak néz ki. De mindenképp kéne rádobnod min. 20pézt.
Ha tetszik jó, ha nem úgyisjó.Összeveszni nem fogunk...
Ez a fajta ami nekem van hallod 69900Ft volt szal ha 70re tartod az pont jó!Teljesen új mivel EGYSZER SEM VOLT RAJTAM!Ha neked így jó hogy egy az egyben akkor ok De amúgy nem!Szerintem ez korrekt csere lenne nem átbaszás!
Szerintem sokkal szebb a sokküllős, filigránabbnak hat, mint a
3küll.Az nekem ojjan dagi...de ízlések, és pofonok.
Én úgy 70 körül adom a kerekeket, néztem a poliszt, h mi péz
újonnan...30 lenne a különbség.
A második nekem azért tetszik jobban,mert van benne fehér is!Nemtom minek kell beszólni,ha te nem nézted meg rendesen!Nem azt mondtam h nagy a különbség,de van!
Igen mindkettő ARC design!De lécci nézd már meg a hűtő takarót(van benne fehér),hátsó sárvédőt!Mert nem teljesen egyformák!Attól h ugyanaz a gyártó,nem gyárthat csak egy félét?
Köszönöm a gyors választ! Jövő 7en akkor belenézek. Van valami amire különösen oda kell figyelni, vagy vmi trükk ezzel kapcsolatban? Tippek, tanácsok, bármi ami hasznos, bárkitől! Köszi!
Énis mindenáron fehér idomokat szeretnék,de tényleg sehol se lehet kapni!