Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most hétvége tuti nem jó, de a jövő hétvégén ha az idő engedi mindenképp!
Sziasztok Akinek van Sm-en arrow rendszere az mondja meg mennyi és milyen és ha tud képet is küldjön létszives köszi?Meg hogy jó hangja lesz -e!
DRZ SUPERMOTO szett több garnitura is eladó.
1szett:2db felni+gumikal+féktárcsákal+lánckerékel=85ef
HASONL
Ó enduro-cross motorba is épithetők.
érd:306228986
Sziasztok ! Egy kis segítségre lenne szükségem.Közelmúltban vettem egy 92-es dr 350-es négyütemüt.
Elég sok gondom van az indítással. Néha elsőre sikerül ,de többnyire küszködéssel tudom beindítani.
úgy tűnik, hogy valahol az anyagbeállításnál lehet a gond ,mert szívató nélkül is elindul, pedig az alapjárat nincs nagyon feltekerve.De lehet hogy csak én vagyok túl béna hozzá!Már sokszor úgy vagyok vele hogy legszívesebben eladnám, viszont, ha minden oké, akkor nagyon bejön a moci.Segítségeteket előre is köszönöm.
a képen nemlátszik de a hátulja jo 15cm balra. szinte karcolásokkal megusztam. pedig jo 100as temponál volt. a másikmeg szinte egyhelybem.ja meg 6000res szervice után
Igen,ez már látszik hogy kapott egy keveset!A mostani kicsit jobban egyben van!
ez elötti dr-zém.ezt én item le
Van benne igazság!
ja énis azthittem.voltmár ilyen esésem de akkor felvoltamrá készülva.leugrottam azt kisz.de aztmondják hogy kétfajta motoros van AKI ESETT MEG AKI ESNIFOG.
Huuu,az fasza!de sajna ebben a sportban ez benne van!Nekem szerencsére az ilyeneket még sikerült megúsznom!Pedig nem egyszerű ahogy hajtok motorral! De persze kisebb esések nekem is mindig vannak!
köszi.a gipsz az egy benézett elsökerekezés volt. 6cm-ert összecsuszott a felkarom+7honap.7nap táppénz.
A motorra gondolsz vagy a gipszre? Nekem E.s van,de sajna az sm szett még várat magára!
Jah,ki*szott jól nézki a drz-d!Jól megvan csinálva!
nyersanyag megvahozzá csak én ehhez nemértek annyira.ilyened már volt?
Kár! Pedig az ilyen videókat nagyon szivessen nézném!
Akkor most olvastam félre !Akkor grat. ügyes vagy! Csinálhatnál videókat!
bekell hogy mondjam elég hasonlo a tárházunk.ezen csodálkoztam is.ügyesvagy. vhs en több orányi anyagvan én nemtudom megcsinálni.sajna.
de 5.ben is feltudom venni.
Én ugy olvastam h 5.ben veszed fel kerékre! AZért mondtam a kuplungot,meg az egyenetlen utat!Én se ma kezdtem Nincs fenn videód?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Én ennyire tudok
hibákért bocsi csak siettem
nemakarok jampizni nemvagyok olyan de 1-be felveszem 30m azt 5.gyakorlás gyakorlás.én 5. éve gyakorlom.
tomen csak egyenes utkell hozzá na jo lehek kanyargos is.serintem az s-hez rövid a 14-47.vegyes használatra.
nem nemkell puplung.
Igen. Szombaton vinnék erre ma lyukas az oldala.....
Beütötte a váltókar, ugye?
Sajna nem tudok...
Helló!
Nem tud vki sürgősen 2004-es drz 400e-hez bal oldali deklim a blokkra?

köszi