DRZ SUPERMOTO szett több garnitura is eladó.
1szett:2db felni+gumikal+féktárcsákal+lánckerékel=85ef
HASONL
Ó enduro-cross motorba is épithetők.
érd:306228986
Sziasztok ! Egy kis segítségre lenne szükségem.Közelmúltban vettem egy 92-es dr 350-es négyütemüt.
Elég sok gondom van az indítással. Néha elsőre sikerül ,de többnyire küszködéssel tudom beindítani.
úgy tűnik, hogy valahol az anyagbeállításnál lehet a gond ,mert szívató nélkül is elindul, pedig az alapjárat nincs nagyon feltekerve.De lehet hogy csak én vagyok túl béna hozzá!Már sokszor úgy vagyok vele hogy legszívesebben eladnám, viszont, ha minden oké, akkor nagyon bejön a moci.Segítségeteket előre is köszönöm.
a képen nemlátszik de a hátulja jo 15cm balra. szinte karcolásokkal megusztam. pedig jo 100as temponál volt. a másikmeg szinte egyhelybem.ja meg 6000res szervice után
ja énis azthittem.voltmár ilyen esésem de akkor felvoltamrá készülva.leugrottam azt kisz.de aztmondják hogy kétfajta motoros van AKI ESETT MEG AKI ESNIFOG.
Huuu,az fasza!de sajna ebben a sportban ez benne van!Nekem szerencsére az ilyeneket még sikerült megúsznom!Pedig nem egyszerű ahogy hajtok motorral! De persze kisebb esések nekem is mindig vannak!
Én ugy olvastam h 5.ben veszed fel kerékre! AZért mondtam a kuplungot,meg az egyenetlen utat!Én se ma kezdtem Nincs fenn videód? http://www.sportmotor.hu/motor...
Én ennyire tudok
1szett:2db felni+gumikal+féktárcsákal+lánckerékel=85ef
HASONL
Ó enduro-cross motorba is épithetők.
érd:306228986
Elég sok gondom van az indítással. Néha elsőre sikerül ,de többnyire küszködéssel tudom beindítani.
úgy tűnik, hogy valahol az anyagbeállításnál lehet a gond ,mert szívató nélkül is elindul, pedig az alapjárat nincs nagyon feltekerve.De lehet hogy csak én vagyok túl béna hozzá!Már sokszor úgy vagyok vele hogy legszívesebben eladnám, viszont, ha minden oké, akkor nagyon bejön a moci.Segítségeteket előre is köszönöm.
Jah,ki*szott jól nézki a drz-d!Jól megvan csinálva!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Én ennyire tudok
Sajna nem tudok...
Nem tud vki sürgősen 2004-es drz 400e-hez bal oldali deklim a blokkra?
köszi