Aya!
Remélem megvan még supermoto szetted mert jövő7en vagy azutáni héten 10000% hogy megveszem mert lesz zsettám!Ha megkérhetnélek drz-s becsületemre ne add már el addig!
biztos most vetted
nekem is ez volt,pár motorozás és megszokod!elején én sem használtam ha elfáradt a kezem,csak meleg legyen az a lényeg!de azért jobb ha használod elvileg azért van
Helló MINDENKI !
Az a kérdésem lenne, hogyha nem használom a kuplungot (drz 400 e-n) akkor lesz valami baja ?
Nagyon kemény és azért . Amúgy lehet valahogyan puhítani rajta ?
Köszönöm előre is !
Jó lenne,de most nem biztos h lesz vmi belőle! Most költöttem egy halom pénzt a drz-re!De azt se mondom h tuti h nem!Amint összejön a pénzem felkereslek még!
Mi a kérdés
Van egy DRZ sm-em, és meg akarom durvítani az első féket. Nincs itt olyan DRZ tulaj aki már kompletten lecserélte a motyót?
Van egy 2004-es DRZ E motorom ,még nem volt soha levizsgáztatva . Szerintetek forgalomba lehet még helyezni ?
kösz
Remélem megvan még supermoto szetted mert jövő7en vagy azutáni héten 10000% hogy megveszem mert lesz zsettám!Ha megkérhetnélek drz-s becsületemre ne add már el addig!
lehet picit olajozni a bowdenen...
Min a 2 kar nagyon rövid, ráadásul még kemény is
Azt mondod, ha már meleg a motor akkor már nem annyira kemény ?
nekem is ez volt,pár motorozás és megszokod!elején én sem használtam ha elfáradt a kezem,csak meleg legyen az a lényeg!de azért jobb ha használod elvileg azért van
Az a kérdésem lenne, hogyha nem használom a kuplungot (drz 400 e-n) akkor lesz valami baja ?
Nagyon kemény és azért . Amúgy lehet valahogyan puhítani rajta ?
Köszönöm előre is !
Elvégre gazdasági válság vann
70 ezer magyarpéz az irányár