igen csak be kell szerelni aztán ő már dolgozik is . magamnak vettem de közben eladtam a motort . igy ahogy a képen látod kompletten 35000 . ha nem emel ki több oka is lehet.pld nagy a holtjáték vagy leragadt a lamella vagy berágódott a kosár stb.
Sziasztok!
Bár tavaly végigolvastam ezt a fórumot, ez az első hsz-em. Sok hasznos infót találtam, és megerősítést is. Ennek lett az eredménye egy 2005-ös sm. Az a kérdésem, hogy mitől lehet az, ha nem emel ki a kuplung? Ja és mégvalami: a hirdetett szerkezet mi pénzbe kerül? És csak be kell rakni? Köszönöm!
hi. olyan kérdesem van hogy hol talalok olyan internetes oldalt ahol kawasaki kx 125ccm hez valo dugokat arulnak?
vagy ha esetleg tudja valaki mibe kerul kb egy 125os kx dugozasa (furas, tomitesek, dugo, gyuru ,csapszeg stb) az irhatna köszi.
Tank,légterelők,első-hátsó sárvédő.
Igen de az universalmotornál ugyan ez a matrica 23000 a komplett!
Bár tavaly végigolvastam ezt a fórumot, ez az első hsz-em. Sok hasznos infót találtam, és megerősítést is. Ennek lett az eredménye egy 2005-ös sm. Az a kérdésem, hogy mitől lehet az, ha nem emel ki a kuplung? Ja és mégvalami: a hirdetett szerkezet mi pénzbe kerül? És csak be kell rakni? Köszönöm!
vagy ha esetleg tudja valaki mibe kerul kb egy 125os kx dugozasa (furas, tomitesek, dugo, gyuru ,csapszeg stb) az irhatna köszi.
Itt is van jó árba.
http://www.universalmotor.hu/s...