Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyártanak,csak magyarországon nincs!one industries csinál nagyon jókat!láttam is itt egy srácnak olyan van!
Énis néztem a parillánál!De én vmi másik színt akarok nem sárgát!Nemtom miért nem gyártanak több matricát drz-hez,pedig elég sok van belőlle!
De az a,b,c szetette vetted annyiért?Mert én mindhármat néztem és az ugy 23000!
szia azt szeretném kérdezni hogy a csúszókuplung hogyan működik mit lehet észlelni a motoron ha bele van szerelve ?
Én 9ért vettem.
Tank,légterelők,első-hátsó sárvédő.
hy,én a parillába vettem 13e blackbird szettet.
igen csak be kell szerelni aztán ő már dolgozik is . magamnak vettem de közben eladtam a motort . igy ahogy a képen látod kompletten 35000 . ha nem emel ki több oka is lehet.pld nagy a holtjáték vagy leragadt a lamella vagy berágódott a kosár stb.
Hali!
Igen de az universalmotornál ugyan ez a matrica 23000 a komplett!
Sziasztok!
Bár tavaly végigolvastam ezt a fórumot, ez az első hsz-em. Sok hasznos infót találtam, és megerősítést is. Ennek lett az eredménye egy 2005-ös sm. Az a kérdésem, hogy mitől lehet az, ha nem emel ki a kuplung? Ja és mégvalami: a hirdetett szerkezet mi pénzbe kerül? És csak be kell rakni? Köszönöm!
hi. olyan kérdesem van hogy hol talalok olyan internetes oldalt ahol kawasaki kx 125ccm hez valo dugokat arulnak?
vagy ha esetleg tudja valaki mibe kerul kb egy 125os kx dugozasa (furas, tomitesek, dugo, gyuru ,csapszeg stb) az irhatna köszi.
szupermoto csúszókuplung drz 400 hoz eladó.
Hali.
Itt is van jó árba.
http://www.universalmotor.hu/s...
19000körülre jön ki minden egyben
helló a komplett motorra való az mennyibe kerülne?
A hideg téli estékre! link
aképen látható szettben a tanspoiler matrica szett a farokidom , a sárvédő van benne
Ja közben rájöttem ,hogy három szett a,b,c egy teljes motor. Mennyibe kerül a három?
Mit takar pontosan a matrica szett hány darabos? Tank,hütővédő,sárvédő,oldal idom....?
szia. folyamatban van , csak elég lassú. a www.arc-design.it cimen meg tudod nézni a képet.
szia. drz-s ről sajna nincs képem, de a www.arc-design.it cimen találsz katalógust és ott meg tudod nézni. amúgy van belöle raktáron
rendben
Tudomásom szerint: vezérműtengely, kompresszióviszony, karburátor, (kipufogó)
Érdekelne , a DR-z E és az S blokkjában mi a különbség , miből adódik a 10 lóerő többlet ?
Drz első kerékagyat honnan szerezheték? Tud valaki segíteni? kösssz