Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Segitseget kernek. Hatso WP kozponti telot kene szervizelni ehhez keresnek szakembert esetleg itt kelet magyarorszagon!
Ha valakit érdekel....
KEIHIN FCR 41 MX karbi eladó CSAK HÉTFŐ estig
(ennyiért beszámolják!) fix. 55e Ft-os áron.
Lc4-en volt használva, de a moci elkelt.
DRZ-re kiváló tuning!
Érd.: 70/3650837
Látom te is (SZÉTSZEDTED) meg (ÖSSZERAKTAD) a mocidat.
Szép munka. Enyém jobb állapotban van sokkal.
Már képek alapján is.
Jövő héten össze szórom a kis gazt a pincébe azt alágyújtok hadd bűzölögjön le a kert végibe
Valami olyasmit fogok elkövetni
De még a Google se hoz be találatot
Aaaaazért az már szabvány szimering nem ?
Irány a Suzuki
Nekem meg tipped ad valaki mi lehet a magyarázat?
Van egy föld nevű bolygó ,az ember azt hinné minden van ,de
sehol se találok ilyen méretű szimeringet: 25x45x5
De tényleg sehol
A földön az egyetlen darab a kezemben hever holtan
én kivettem és megszórattam üveggyönggyel
Drz 400 motor típushoz gyártott olajszivattyú fogaskerék a gyári méretei alapján készültek acélból !06304394562 ! akit érdekel hivjon !

...tengelyig érő homokkal :-)
..vagy sok sok türelem....gázolajosdörzsiszivacs kombó :-)

Valaki tudna tippet adni arra hogy mivel lehet a kulloket megtakaritani az ezereves raegett kosztol?
nos megpróbáltam másik aksival ami 100%hogy jó azzal is lassan teker, önindítóba új kefék vannak az is jó! mi a fasz lehet a baja? az áttételnél lehet elbaszva valami vagy mi? nem is értem:S
Köszönöm
Én csak összeraktam.. Ha összeszereltem volna akkor nem lenne baja. 1X meg kell tanulni. ;) Szeretném igényesen csinálni, de néha a tudás elmarad. Nem baj, van kitõl tanulnom. Eljön a hétvége majd fater megnézi mit basztam el.

..igazad van :-)
veszel egy gagyi 2-3 ezer forintos e-betűs lámpát és felteszed műszakira
valami hasonló rettenetet: http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Sziasztok, olyan gondom van hogy műszakira került a motor, és a ledes hátsó lámpám miatt piszkálódnak (jó mondjuk annyiban igazuk van hogy nem is világít már az összes led sem) na de mindegy...
Vettem egy univerzális UFO toldatot, de ezen se E betű, meg a sárvédőt is szét kellene furkálni hogy felmenjen -.-
Valakinek lenne eladó gyári? Vagy valami tipp h ki hogy "legalizálta" házilag a hátsó lámpát?
szegényke annyit főz-mos-takarít hogy elfárad a csuklója és nem tudja a gázt cibálni rendesen
Szevva!
ÓÓóóhhhh, hogy terjednek a hírek :-)
Igen..van Neki. Nagyon jó gép..én is szeretem nagyon, pedig nem az én stílusom.
A 42K egyáltalán nem sok. Eddig egy láncot (30K-nál) meg hátsó fékbetétet (37K-nál) kellett cserélni.
Akkor gondolhatod mennyit kaphat az asszonytól! :-)
Viszont sokat nem tudok róla mondani, nincs hibája. Nem is nagyon adogatják el...szinte egy-két darabot találni csak.
Viszont keressed ZSIFIT a motorozz.hun vagy bárkit az index fórumon (Varadero Klub)...minden kérdésre szívesen válaszolnak.
Üdv! Nyugodalmasat!
sikerült találni ilyesmit? mert elég sokan keresnek ilyet de sajnos senki nem talál.
lehet nekem megérné ha marad a gép!
mi az az összeg?
akkor esetleg
egy ilyenre én is elcserélném a huskyt
ez pont tavaly nyáron esett át 1 ilyen generálon és a tulaj haver
nem akarom lebecsülni a drz-t de ami 500on túl van annak már valami nagyon szépnek-jónak kellene lennie
vagy nagyon ismerni az előéletét mert egy 300+os generál már bármikor beeshet