Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló! kipu rendszer meg van még?:)
Akkor hagyom a fenébe
Nem akarom szétbarmolni.
ilyen telót nem szedtem még szét, csak egyszerűbbeket mint pl az xt telót
szerintem nehéz lesz kiszedni úgy hogy inden a helyén és a kitakarítás se lesz teljes amikor egy fz telót szimeringeztünk ott is szét kellett szedni fullra, ahhoz is kellett egy célszerszám hogy szétjöjjön
Nem nagyon vagyok benne.
1-2 perc alatt össze lehet rakni.
Simmeringet akarok cserélni meg kipucolni a telót.
Simmering nem jön ki úgy hogy a csúszószárat nem szedem ki?
ha már ennyire benne vagy akkor nézz utána rendesen mert eddig 2 telót küldtem szervizbe és mindekettőbe olyan banális hibák voltak amit rajzról jó eséllyel észre sem vettem volna
szóval rátoltam volna a pénzt a semmiért
szerviz után meg királyságos lett minden
én úgy vagyok hogy megér 5-6 ezer pluszt egy ilyen művelet és legalább tudom hogy minden rendben van
mert ha nincs különösebb gáz akkor 15-20 között van egy első teló generál
Elakadtam egy speckó 10 szögű kulcs hiánya miatt.
Műhelyt fogok bérelni szerintem.
Más megoldás most nincs sajna :/
orimoto! kipu megvan még?
helló! kipu meg van még? mert érdekelne.!
az a tapasztalatom hogy ha ilyen húzó-nyomófokozat állítású akkor szakemberre kell bízni
ha nem ilyen akkor meg úgy is párban van a szimering
amúgy én számolgattam hogy megveszed az olajat a szimeringet a porvédőt nem jössz ki sokkal olcsóbban, és mivel nem értesz hozzá jó eséllyel el fogod szúrni az összerakást, vagy nem látod hogy mi a hiba és összepakolás után se fog jól működni
ami nem állítható az egyszerű, szedtem szét párat nem bonyolult csak jól takarítsd ki
Elsőtelót újítanám fel.
Valakinek van valami tapasztalata?
Tömítő gyűrűm könnyezik cseréltetni akartam,
de a műveletért majdnem csak a motorom értékével
megegyező összegű ajánlattal rukkoltak elő.
Érdemes párba megcsinálni vagy csak a könnyezővel foglalkozzak?
Elado sorba kerult, a kicsi szívem!
Csak hátsó?
Yoshimura, eredetileg drz-n volt
42 e ft
Suzuki Drz Excel sm kerék eladó
70 e ft
Azthittem egy közel 2 éves hsz-re válaszolni butaság, és abszolút tárgytalan :) .
motor 70%a nem jól kivehető
rolandsimon89@gmail.com
ide várok több képet és infót, és lehet már holnap nem lesz a tulajdonod
ja, és ha nem patika, akkor felejtős a dolog
Hali
Nekem lenne egy ugyanilyen dr 125-öm
Mennyit adnál érte?
5 mm a ferodó vastagsága, de sajnos már nem emlékszem milyen fajta.
Sziasztok!
Keresek, DRZ E hátsó gyári sárvédőt. (2006)
Valakinek?
hello! engem érdekelne a betét ha írsz róla vmi infot még, milyen vastag a ferodo rajta milyen típus?
Sziasztok, valaki megtudná mondani h DRZ-re hol tudok venni első lápa burkolatot ami egyben van az első sárvédővel? Nem a gyárira gondolok, hanem arra az egyedire, sehol nem találok neten. Ilyenre gondolok.
Nekem is ilyen van fent,nagyon jó a hangja vele,nem az a tipikus drz(csöves).Ajánlom!
sziasztok drz re ajánlom ezt a dobot. nekem e modellen volt csendes de 4-5 ezres fordulaton már megjön a hangja.2010 ktm 450 gyári dob 20 ezret kérek érte 20 3779746.itt érdeklődjön akit érdekel.
Helló !
Nem érdekel valakit eladó Drz 400 E típusú motor ?
2004-es évjáratú, elöl-hátul új gumi, új levegőszűrő, olajszűrő, hátsó fékbetét.