Ennyire kevés km-ert én sem hinnék el, de egy enduronál azért 4-5000 szerintem mé elfogadható/év. Én például tavaly elég keveset voltam itthon, nem is hajtottam bele 5000-nél többet sajnos. Szóval szerintem 30-40.000 km még hihető lehet.... (Bár az enyémet 21.000-rel vettem de még mindig elhiszem, hogy igaz :D )
Nézegetek eladó motorokat és ilyen 10 éves vasakban 9k kilométerek vannak..
Én ezt nem nagyon bírom felfogni.
Tehát évi 900km ért érdemes új motort venni?
Évi átlag 5-6k kilométert szoktam megtenni ha kiszámolom
2007-óta 45-50k kilométer van a seggembe motorral.
Egy év kihagyás is volt.
Létezik hogy ilyen keveset fut egy motor? 10 év alatt?
ELADÓ
Hátsó farok idom E betűs helyzetjelző , féklámpa , rendszámtábla világiasítás 10.000 -ft
És gyári drz 400 e kuplung lamella kereken 3 mm tolómerővel mérve 5000 km ment és lecseréltem pedig nem is kellet volna , hülye vagyok EBC dobozba van mert azt vetem de elvitték motort és ez meg maradt ára 13.000 -ft
őt kell megkérdezni, a helyzet bonyolultságától függ
a hondáé 15 volt
huskynak 40 volt az első-hátsó de ezekben nem csak a szimering lett cserélve hanem volt nagyobb javítás is
ELADÓ
Hátsó farok idom E betűs helyzetjelző , féklámpa , rendszámtábla világiasítás 10.000 -ft
Drz hátsó lánckerék új 48 fogas 3500 - ft
Drz első fékbetét új bontatlan 3500- ft
Sziasztok! van nekem egy suzuki goose 350-em ami dr 350 blokkal van szerelve gyárilag és 33 paci. Szeretném ha picit erősebb lenne.Ebben szeretnék tippeket , trükköket és tanácsokat kérni a dr-esektől. hengerfej , karbi stb... Előre is köszönöm
ja és nem valami sufni műhely, széttúrja, megnézi mi a hiba aztán elküldi az árajánlatot
telóval meg jön a munkalap meg a jótanács hogy mit csinálj hogy legközelebb ne kerüljön ennyibe
nekem csika csinálta a hondáét is meg a huskyét is
a honda az valami hihetetlen jó lett, a huskyról nem tudok nyilatkozni mert azóta egyszer mentem a motorral pár km távot akkor is tiszta jég volt minden szóval szinte csak alapjáraton pötyögtem
Én ezt nem nagyon bírom felfogni.
Tehát évi 900km ért érdemes új motort venni?
Évi átlag 5-6k kilométert szoktam megtenni ha kiszámolom
2007-óta 45-50k kilométer van a seggembe motorral.
Egy év kihagyás is volt.
Létezik hogy ilyen keveset fut egy motor? 10 év alatt?
És gyári drz 400 e kuplung lamella kereken 3 mm tolómerővel mérve 5000 km ment és lecseréltem pedig nem is kellet volna , hülye vagyok EBC dobozba van mert azt vetem de elvitték motort és ez meg maradt ára 13.000 -ft
2 vagy 3 kerület
adnék egy telefonszámot, barátomat kellene felhívni, ő átveszi!
köszönöm!
06 30 617 4280
Debrecen vagy Bp 2.-3. kerület?
a hondáé 15 volt
huskynak 40 volt az első-hátsó de ezekben nem csak a szimering lett cserélve hanem volt nagyobb javítás is
Drz hátsó lánckerék új 48 fogas 3500 - ft
Drz első fékbetét új bontatlan 3500- ft
és árfekvésileg mit kóstálhat egy első pár ?
Viszonyitási alapnak.
telóval meg jön a munkalap meg a jótanács hogy mit csinálj hogy legközelebb ne kerüljön ennyibe
a honda az valami hihetetlen jó lett, a huskyról nem tudok nyilatkozni mert azóta egyszer mentem a motorral pár km távot akkor is tiszta jég volt minden szóval szinte csak alapjáraton pötyögtem
Csokilee-t hallottam h jó szakember