sziasztok! szeretnék egy kis segítséget kérni drz 400s motoromra vettem egy finster kipu rendszert és van hogy lefullad kis gázadásnál, azt mondták nekem hogy fúvóka baj lesz mert szegény lehet a keverék neki.... régóta pályázok egy fcr39 re... megoldaná szerintetek a problémát ? illetve ha jól olvastam mindenféle beavatkozás nélkül passzol a gyári helyére.. igaz ez? megköszönném ha valaki tudna segíteni aki jobban jártas ebben :) köszi
haló!
összeraktam ezt a trutyit, nekem is kottyan így is 1 minimálisat a hátúja…kezdem bánni a ráköltött pénzt
ja meg egy finom kis repedést véltem felfedezni a kipufogón
Nem éri meg ilyennel kínlódni! Sok idő elmegy vele, vagy, ha venni akarsz, akkor meg sok pénz.
A gumis 3 perc alatt leszedi egy kóláért, de ha 2-t viszel, akkor fel is teszi az újat. Nálunk a legdrágább gumis 1000Ft-ért megcsinálja. A defektjavítás kb. 500. Egy évben 1x max 2x cserélsz gumit, meg pár defekt. Ha egy évben nem bírtok ki ennyit, akkor.......
A hegytetőn meg úgysem lesz nálad!
esetleg a rajzokat vagy a kész állapotról fotókat átvenném gyártásra ha lehetséges
lézervágás nem probléma megoldható esetleg tengelykapcsoló rögzítők rajzát tudom adni érte vagy gyártásra vagy kész szerszámokat van még dr csomagtartó kipufogótartó lendkerék megfogó szerszám vagy akit érdekel!
ezek a mély ágyba való letaposást ki hagyták a videóból pedig a szerelésnek az a része a fontos hogyan tudod a jó rá feszűlt peremről lefejteni a gumi tgumi típusa válogatja na a hoz is külön szerszám kell vagy a másik motor oldaltámasza meg minden féle trükk van mikor a szerelögépen is jól meg kell dolgozni hogy a mély ágyban legyen a gumi az erdő kellős közepén vagy a Vigyázóra felfele!
ez sima guminál is működne?
mondjuk nekem az a 3 hosszú pajszer is elég lenne, de ahol olcsó már nincs régóta 15-20 ezret meg nem ér meg nekem az a szett
èn ezt kezdtem el egy havernak + magamnak megszerkeszteni: https://www.youtube.com/watch?...
ö le tudta volna gyártattni csak hát "érdeklödés" hiányában abba maradt a projekt :) még néhány óra ráforditás kellene és minden mechanizmus funkciónálna....
Aha!
A szerelővas kisebb helyet foglal, meg azzal leszedni is le lehet! Ez csak plusz egy kacat a garázsban! (a videon ráadásul új gumit szerel fel, amit nem nehéz. Csak hangosabban rákiabálsz és, már fel is ugrik magától a helyére!)
Vagy leszerelni is lehet vele?
mindig be kel állítani, fúvókákkal baszakodni stbstb