Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Drz gyári hátsó sm kerék eladó
tárcsa nélkül 65 e ft
Utángyártottat nem ajánlom, mert az igaz hogy esztétikus, de világítani nem fogsz vele!
Lefényképezem mennyi hely van a villahíd és az idom között.
a h4-estól mi kellene még komolyabb?
örülj hogy ilyen van egy csomó gép még ilyen kis fos 35/35ös krumpliizzós
tegyél bele emelt fényerejű izzót aztán sokkal jobb lesz
kb 4-6 ezer/pár
nekem a kocsiba 2-3 évet bír egy ilyen izzó
Mindig is bejött ez a fejidom. Most utána néztem neten hogy menne rá a mocimra. Sajnos nem férne el a gyári műszerfal mögötte :( Gyárit cserélném mert a foncsor már nem az igazi. H4 60/65w égő megy bele. Komolyabb világitást szeretnék. Esetleg ötleted van erre? Újabb 650eseken is ilyen fejidom van. Reméltem h passzol.
sziasztok:) egy kis segítségre lenne szükségem.. kicsit faragni szeretnék drz400s motoromon most szereztem rá egy finster rendszert és most szeretnék még benevezni egy dyno jet kit re....ebay röl szeretném rendelni és van ott 3 fajta fajta... az lenne a kérdésem hogy mi különbség van köztük? melyiket érdemes megvenni stb..vagy ha lenne itt magyarországon vmi bolt ahonnan tudok rendelni ilyesmi 20.000 ft os árban azt is meghallgatom:) köszi a segítséget:)
06 30 635 9305
ezen tudunk értekezni , közbe lemegyek megnézem
Milyen égő megy bele?
Érdekkel.
Drz 400 e fejidom (lámpa, műanyag fejdiom, villához való rögzítés, izzó, vezeték stb) eladó
25 e ft
Suzuki Drz 400 E-re való
Yoshimura kipufogó
összekötő cső jár hozzá
45 e ft
fcr 39 karbi (keveset futott 3-5 e km)
40 e ft
egyben a 7 db idom 15 e ft
dr650-re dob összekötőcsővel 4000
Namura 3rétegű talptömítés (új)5000
első sárvédő 1500
oké csörgetlek
sm sárvédő lefoglalva. hetente járok pest felé. husz-ötvenkettőkilencvenötszáztizenhat
DRZ első sárvédő SM 4000 ft
DRZ első sárvédő enduro gyári 1500 ft repedés van rajta kettő
képen látható módon javítottam felrakva nem nagyon látszik
mentet közbe nem lifeg használható ha valaki nem zavar ez a esztétikai hiba
DRZ hátsó féktartály védő 3000 ft
DRZ első lánckerék burkolat 3000 ft
ELADÓ
Hátsó farok idom E betűs helyzetjelző , féklámpa , rendszámtábla világiasítás 10.000 -ft
És gyári drz 400 e kuplung lamella kereken 3 mm tolómerővel mérve 5000 km ment és lecseréltem pedig nem is kellet volna , hülye vagyok EBC dobozba van mert azt vetem de elvitték motort és ez meg maradt ára 13.000 -ft
Ja a kép lemaradt.
acerbis ledes hátsó toldat(fék és helyzetjelző,nem e betüs) 4500ft,bstar kormány átalakító és magasító (22mm-28mm)5000ft.
Köszönöm
amúgy simán van, csak telóról lusta voltam linkelni
pl: http://www.szimering.com/produ...
de én inkább a suzukinál néznék gyárit ettől nem lehet sokkal több:
http://www.motosport.com/utili...
ezt aztán gyönyörűen belinkelte