Nagyon szépen köszönöm a választ teljesen kimerítette amire kíváncsi voltam hogy melyiket drágább fent tartani stb stb! De valószínű a drz marad mert ahogy említed nagyobb költségvetésű a husqvarna!
Ezek igen üzemórás gépek. Alkatrész is macerásabb hozzá, meg nehezebb is eladni. Ha főleg utcán szeretnéd használni, ez jó vétel lehet: http://olx.hu/hirdetes/ktm-lc4...
A fejidom könnyen cserélhető kisebbre kb. 8e Ft-ból.
Bele lehet rakni,igen.
Más a féktárcsa átmérő.
Nekem S-van és nincs gond az erdőben.
Lánckerék nagyobb,hoszab lánc kell,vagy 2 patent szem(nekem így van megoldva)
Hali,
Drz SM-be bele lehet tenni az E vagy az S enduro kerekeit?
Mennyire lenne gond a nagyobb / kisebb féktárcsa? Plusz ha jól tudom a lánckerék sem ugyanaz.
Szóval hogy lehetne ezt megoldani?
Az SM mennyire bírja a endurozást? (Nem cross pálya, hanem pl erdő )
Mennyire érezhető terepen a 10LE hátránya az E-hez képest?
Mert szeretnék drz-t venni amit terepen is használnék, de most egy SM verzióra kaptam jó ajánlatot
Köszi a segítséget.
nekem ilyen husky van csak endúró kivitelben(mondjuk a hirdetésben szereplő gép se gyári sm mert azon nincs berúgókar, de a vázszámból ki lehet deríteni mi is ez és mikori)
ez egy bitang jószág, össze sem lehet hasonlítani a drz400sm-el izmosabb, robbanékonyabb, megy mint az állat ilyen 150-160km/h simán megy
ellenben sokkal költségesebb fenntartani mint a drz-t
a drz-n lecseréled az olajat 4-5 ezrenként, a huskyn meg 16 óránként
az olaj is drágább a szűrő is drágább
alkatrészbeszerzés kicsit bonyolultabb a huskynál, árban nemigen van különbség
szóval te döntöd el mi kell neked egy nyugis öregasszony aki finom sütiket süt, és nem is kerül sokba, vagy egy fiatal rafinált kis ribi aki jó drágán kiszív belőled minden életerőt
Tegnap lefotóztam, de csak holnap este tudom elküldeni.
Tegnap kipróbáltam, hogy tudok-e még motorozni! És igen! 2 hét múlva megyek haza, akkor mehetnénk egy lááájtos kört.
Motor vásárlás előtt állok és eredtileg drz 400 SM-t akartam de találtam egy ilyen 450-es husqvarnat ---- http://www.kepesmotor.hu/husqv... .
A véleményetekre lennék kíváncsi hogy mégis melyik meg bízhatóbb melyik érné meg jobban stb? Köszönöm a segítséget előre is!
Köszi a segítséget!