Injektor tisztítás ultrahangossal, dadogás megszűnt, és egy csatit cserélni kell.
Olyan lett a motor, hogy tegnap, mikor próbáltam 3.ban majdnem hanyatt vágott.
Meglepődtem!
Azért regisztráltam az oldalra, hogy segítségeteket kérjem. Még ősszel aktuális lesz egy motorvétel. DRZ 400 E amit pontosan keresek.
Méghozzá, lehetőleg minél jobban gyári állapotban, legalább is megkímélten, nem vadállatkodni kell (nem hülyegyerek motornak), hanem alföldön terepen munkába járásra.
Kérdésem, hogy vételnél, mire figyeljek oda. Mik a jellegzetes hibák. Betegségek, amire érdemes rápillantani.
A keret: 600-700k
Illetve másik kérdés, a 440-es hengerrel szerelt gépek kóka mókák?
Nem baj uram azert kosz, hogy lecsekkoltad... Amugyis dr-ekre valo lenne az igazi, a gyari spiralom alul nem menetes, hanem sima csak van egy masik is ami alul felul menetes kupakos, a drz variacio csak veszmegoldas lett volna, de csak jobb a gyari...
Sarga hatso sarvedod nincs viszont az lehet erdekelne?
Te laksz acsadon ugye? 1* vettem toled egy emelot, csak egy cimbid hozta be a panorama utig, azota is jol szolgal...
Sziasztok!
Eladó a DRZ-m, ha van ismerősötök esetleg aki ilyen motort keres, nyugodtan ajánljátok neki, tényleg nagyon fasza állapotban van, de hát el kell jönni, meg kell nézni.
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlen elfekvőben DR350/650, esetleg DRZ250/400 kilóméteróra-meghajtója vagy nem tud valakit aki az említett típusok közül valamelyiket bont?
most cseréljek le egy vadállatot egy másik vadállatra?
azért lenne jó a drz mert nyugisabb, kevesebbet kell szervizelni stb
de azért lehet vele csapatni a hegyekben is
kicsit öreg vagyok már a huskyhoz, de azért elkótyavetyélni sem akarom mert teljesen jó gép
nem
nem eladó csak ha van a közelben valami gyáriasabb drz-s akkor megfontolnám a cserét
de nem kap rá senki sem, szóval elkezdem lassan a téli szervizt aztán marad
az egész kipufogó egy fojtás
de nem éri meg szétszedni nagyon melós, szét kell vágni az egészet hozzá keresztbe hosszába
az a baj az ilyen tákolásokkal hogy utána általában szar is lesz a hangja
Olyan lett a motor, hogy tegnap, mikor próbáltam 3.ban majdnem hanyatt vágott.
Meglepődtem!
Tehát fasza a Sherco!