Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Injektor tisztítás ultrahangossal, dadogás megszűnt, és egy csatit cserélni kell.
Olyan lett a motor, hogy tegnap, mikor próbáltam 3.ban majdnem hanyatt vágott.
Meglepődtem!

Tehát fasza a Sherco!
Sziasztok DRZ tulajok,

Azért regisztráltam az oldalra, hogy segítségeteket kérjem. Még ősszel aktuális lesz egy motorvétel. DRZ 400 E amit pontosan keresek.

Méghozzá, lehetőleg minél jobban gyári állapotban, legalább is megkímélten, nem vadállatkodni kell (nem hülyegyerek motornak), hanem alföldön terepen munkába járásra.

Kérdésem, hogy vételnél, mire figyeljek oda. Mik a jellegzetes hibák. Betegségek, amire érdemes rápillantani.
A keret: 600-700k

Illetve másik kérdés, a 440-es hengerrel szerelt gépek kóka mókák?
Szevasztok!
Megint összegyűlt pár eladó cucc ha valakit esetleg érdekel hívjon bátran:
protektoring

Fordulatszám mérő vízhőfok jeladóva

WAYTEQ XT960BT
Köszi de először új gumikat kap a motor...
Nem baj uram azert kosz, hogy lecsekkoltad... Amugyis dr-ekre valo lenne az igazi, a gyari spiralom alul nem menetes, hanem sima csak van egy masik is ami alul felul menetes kupakos, a drz variacio csak veszmegoldas lett volna, de csak jobb a gyari...

Sarga hatso sarvedod nincs viszont az lehet erdekelne?
Te laksz acsadon ugye? 1* vettem toled egy emelot, csak egy cimbid hozta be a panorama utig, azota is jol szolgal...
komplett rendszer ha érdekel
30 e ft
ááh nem aktuális, mert most néztem meg és nem működőképes
bocsi
Köszönöm! Akkor marad jövőre egy új dob...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_e_rendszamos-83
82570
Sziasztok!
Eladó a DRZ-m, ha van ismerősötök esetleg aki ilyen motort keres, nyugodtan ajánljátok neki, tényleg nagyon fasza állapotban van, de hát el kell jönni, meg kell nézni.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_e_re
ndszamos-8382570
van dr 650- es keress..............
06 30 635 9305
ezen el tudsz érni
Nekem van drz 400 hoz
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlen elfekvőben DR350/650, esetleg DRZ250/400 kilóméteróra-meghajtója vagy nem tud valakit aki az említett típusok közül valamelyiket bont?
Azért az s es drz sem olyan szarfos ám, mentem haveréval elég jól lép, jó nem egy idegbeteg állat de jó!
ja
de olyan eddig csak 1x láttam
Vagy egy öngyujtós xr4 kell! Az lenne az álom!
nem mindenáron, de ha tetszik akkor elcserélném, a huskyval asszony se mer menni, pedig az xr4-el elég jól veretett
Akkor neked s es drz kell?
most cseréljek le egy vadállatot egy másik vadállatra?
azért lenne jó a drz mert nyugisabb, kevesebbet kell szervizelni stb
de azért lehet vele csapatni a hegyekben is
kicsit öreg vagyok már a huskyhoz, de azért elkótyavetyélni sem akarom mert teljesen jó gép
Más nem érdekel? Wr426?
nem
nem eladó csak ha van a közelben valami gyáriasabb drz-s akkor megfontolnám a cserét
de nem kap rá senki sem, szóval elkezdem lassan a téli szervizt aztán marad
Te ini! Hirdeted a huskyt valahol?
az egész kipufogó egy fojtás
de nem éri meg szétszedni nagyon melós, szét kell vágni az egészet hozzá keresztbe hosszába
az a baj az ilyen tákolásokkal hogy utána általában szar is lesz a hangja