Ha E dobod van, akkor csak leveszed a végét és látni fogod, ha S dobod van, akkor felejtsd el. Az nem szerelhető. Szétvágni meg nem éri meg.
Az xl-re akarod rátenni?
sziasztok! kérdésem az lenne van egy drz400 dobom kiszeretném szedni a szikrafogót ugye félbe vágom a dobot és csak kihuzom és ennyi ? nem kell a perforált csőt elvágnom vagyvalami?
az a jó probléma ami meg van oldva
nekem eddig ilyen tekerős kupakos féktartályok voltak minden gépemen hátul, egyikkel sem volt hiba. pedig megforraltam már mindet legalább 1x
Köszi a válaszokat!
Lecseréltem az olajat, szűrőt, o gyűrűt, új olaj töltése után járattam 4-5 percet, az olaj szint akkor pont közepén állt a pácán, elmentem motorozni, utána megállás után 15 perccel pont a legfelső jelzés felett van picivel az olaj szint a pálcán. Várjak még rendesen be fog állni a szint, vagy engedjek le belőle?
Az xl-re akarod rátenni?
Garázsban tárolgattam, nem tudom melyik évjárathoz való.
Akinek kell, jutányos áron elküldöm.
Közbe találtam egyet , de ha nem jön össze akkor hivlak!
10 e ft
06 30 635 9305
Szükségem lenne az első keréknél lévő km óra meghajtóra.
Esetleg valakinek lenne eladó?
8.000 ft
06 30 635 9305
nekem eddig ilyen tekerős kupakos féktartályok voltak minden gépemen hátul, egyikkel sem volt hiba. pedig megforraltam már mindet legalább 1x
páran elfelejtik átpakolni a régi szűrőről
Lecseréltem az olajat, szűrőt, o gyűrűt, új olaj töltése után járattam 4-5 percet, az olaj szint akkor pont közepén állt a pácán, elmentem motorozni, utána megállás után 15 perccel pont a legfelső jelzés felett van picivel az olaj szint a pálcán. Várjak még rendesen be fog állni a szint, vagy engedjek le belőle?