Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A spirálrugó felett lévő két körmös kontraanyával tudod előfeszíteni a rugót,a tartályban nitrogéngáz van,hozzávetőlegesen 12-16 bar on.
Vagy kevés benne a gáz,vagy az átlagostól nehezebb vagy,az előző gazdája így szerette vagy eltekergette,sok minden lehet....
nekem van Ktm Behr sm szettem
most nem nagyon van motor amire feleakjam
20as a tengelymeret.igy berakhato a drz be atalakitos nelkul
rolandsimon89@gmail.com
ide tudsz irni.es kuldom a kepet
Az utolsó ígéretedóta is eltelt már több mint egy hét. Se pénz se e-mail.... szóval nem küldtél semmit.... Mióta megkaptad az alkatrészt talán meg már 2 vagy 3 hete is, pontosan már nem tudom mert nem tartom számon csak mint írtam szeretem becsületesen rendezni a dolgokat és ez esetben részedről még mindig nem történt meg. Így van ám ez gyerekek..... Az ember jóindulatú akar lenni ..de minek...... és akkor vacak 2500Ft ról beszélünk... de tudod mit NE IS KÜLD A PÉNZT MÁR.... ha téged ez boldoggá tesz hogy 2500Ft al "meglopsz" mást akkor érezd ettől jól magad. ÜDV !
Sziasztok! Szeretnék majd egy supermoto szettet rakni a gépbe. Milyen felnit érdemes hozzá venni? Jó az alu is, az a szett csak aszfaltra kellene. Illetve tengely távtartókról és 320-as tárcsa fékadapterről tudna valaki méreteket mondani? Mennyibe kerülhet a szett hozzáalakítása a DRZ-hez, ha megvan a felniszett kompletten? A szerelőm elég vad árakat mondott. 25-40e lenne csak a hozzáalakítás, távtartó gyártás... :/ Köszi
Köszönöm!
Leggyakrabban a központi rugón állítanak, ha az nagyon szét van húzva, jobban összeül a gép, erre nézz rá. Állítsd közép állásba ha nem ott van, sokkal keményebb lesz. Gyakran cserélik még ki hosszabbra a kutyacsontokat is, így nagyobb lesz az erőkar, azzal is jobban össze lehet ültetni a gépet. A gáztartállyal nagyon ne babrálj, nem fogsz észrevenni sok változást rajta ennyitől.
Sziasztok! Szeretnék kérni 1 kis segítséget aki járt már így..a váltó kar csak úgy el van,nincs rúgós ellenállás..mi lehet a baj ? fokozatok vannak ,olvastam van valami visszahúzó rugó ami eltörhet a kérdés: szét kell e húzni a blokkot a cseréhez?
Sziasztok!
Egy kis segítséget, információt szeretnék kérni. 2004-es DRZ E motorom van. Nem rég vettem, és még csak tapogatózok. Elég puha a hátsó rugóstag, annyira hogy ha ráülök akkor alap helyzetben is a kipufogó alja egy vonalban van a kerék felső szintjével. Ez normális, ilyen gyárilag, vagy valami probléma van a rendszerben? Ezen hogyan lehet változtatni? Hogy kell helyesen beállítani? Illetve a gáztartályba mennyi gáz kell, hány bár nyomás?
Előre köszönöm a segítségetek!
nem létfontosság, mint írtam, de én a kuplung miatt inkább nem erőltetném... bár nemigen lenne baja, az is tény
Megtaláltam a kézikönyvben az olajszint ellenőrzésének a menetét.....
Akkor érdemesebb lenne tölteni bele új olajat?!?
Ha nem tudod a tipusát, akkor ásványi olajat illik utántölteni, abban nincsen semmi olyan szintetikus adalék, vegyszer, ami reagálna, vagy kiütné a másikat. természetesen számolni kell a hátrányaival is... Magasabb karternyomás, hátrányosabb kuplungkenés.. Az utántöltés megoldás, de inkább csak szükség esetén.. Bajt nem okoz így, de jobb, ha tudja az ember, mit tett bele..
Üdv!

Mi a teendő akkor, ha nem tudom milyen motorolaj van a blokkban de rá kellene tölteni?
Nem éri el a nívópálcát.... Viszont az olaj még szép karamell színű ergo nincs benne sok km...
Előre is köszi!
Sziasztok! ha van vkinek elfekvőben drz hátsó sárvédő valamint két hűtő légterelő fehér színben, és esetleg eladná, kérem jelezze. Keresek még hátsó szerszámos táskát, és hátsó lábtartót. Esetleg, ha valaki tud az alábbi Drz előéletéről, előző tulajáról infót, azt is szivesen fogadnám. A motorról lekoppasztott alkatrészeket visszavásárolnám... http://olx.hu/hirdetes/suzuki-...
heee?!
LTZ fórum
Sziasztok! SOS! Vezérműtengelyt keresek! hengerfej nem kell! dekompresszor ment világgá! segítsetek! SOS
70.000 Km-en túl.
Keresek gyári jobb tükröt drzre
Ilyen sérülésmentes DRZ E (a szélesebb és nagyobb verziós) lábtartót keresek.
Hibátlan DRZ E (a szélesebb és nagyobb verziós) lábtartót is keresek.
DRZ 400 S küllőszettet keresnék sürgősen 21 colos és 18 colos kivitelben, nincs valakinek elfekvőben?

mi van a DRZ-vel eladtad
Sziasztok!
Megválok szeretett 2002-es DR 650 SE motoromtól. Ha valakit esetleg érdekel a képes motoron megtalálható.
asszonynak köze nincs az egészhez, én már szinte teljesen függetlenítettem magam a pinától