Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor valamikor csörögjünk össze, én most éjszakás vagyok, akár holnap du. Is ráérek
Hy!
Még elég szarul. 2 algopirin+1 doboz sör kellően csillapítja a fájdalmat, csak az a baj, hogy az agyamat is!
De nagyon ki kellene már pókhálótlanítani a kipufogót.
Most értem haza. Mehetünk egy kört a hétvégén! Lehet, hogy már egy egész km-t is tudnék menni!
Üdv erről a motorról/gazdájáról tudna valaki valamit mondani?:)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_s-8
389768
Lehet ho zárvva vót a benyzincsap. Örüjjé neki hogy elmenté a géppel 20 percet egy karbi (+a cső) benyával.
Sziasztok!

03' DR-Z E-hez (Keihin karbis) keresek új tűszelepet! Akinek van elfekvőben, legyen szíves írjon, természetesen kifizetem. :)

Üdv,
Bence
Nézőpont kérdése! Ebben az esetben semmiképp! Hehe!
Akkor nekem te vagy az ideális szerelő....
Azon csak matrica Öhlins ,gyári első telo van benne nem
van itthon wp matricám, majd akcióba lépek én is
egyik ismerős is befaragott egy xr600-ba egy ktm (nem emlékszem a részletekre)futóművet
azt mondta sokkal jobb lett, de nem annyival mint amibe került
Drz-t is csináltunk öklincs futóművel, és meglepően jó lett. Mondjuk a hátsó rendszert picit át kellett alakítani az aran Cucchoz, de az elején csak csapágy csereét igényelt a a villahíd... 46mm-es becsúszóval, fordított. Nem is a legprofibb cucc, az egész mutatvány 530e huf volt... Meg egy hét fejkaparás..
egy jó teleszkóp simán lehet ettől több is, bár az a drz-be teljesen felesleges
Jaj de rosszindulatú vagy! A matrica volt olyan drága!
Jaj de rosszindulatú vagy! A matrica volt olyan drága!
Arra az 1.000 euros teleszkópra kíváncsi lennék
De. Miert, tudsz rola valami rosszat?
Ugye nem az Öhlins teleszkópos Drz-t vásároltátok meg?
Nem vákuumos, folynia kellene.
Sziasztok. Drz400E-n a benzincsap vákumos, vagy ha lehuzom a benzincsap aljáról a csövet, akkor folynia kellene? Tegnapelött vettem egy drzt, tegnap tolás is lett belöle. 20 perc motorozás után úgy állt le mintha kifogyott volna a benya, pedig tank tele. Sehogy sem sikerült beinditani. Van valahol benzinszürö benne?
Lendkerék bal oldalán van? Kell arra az oldalra tömités?
hát, én messze is vagyok, meg tele is vagyok melóval... meg rohadt drága is vagyok, hehe! :)
Nem a Vigyázón.
Fenestől nem messze, egy kisebb, de szerintem meredekebb.
Nehéz ügy, de ha valaki tud olyat aki csukott szemmel szétszedi és összerakja a DR-eket az írjon...:D Nem lenne nagy baj ha nem az ország másik végében lenne....
nehéz... kevés olyan szerelő van, aki jól bánik az egyhengeresekkel....
Halihó! Hogy állnak a kezeid? Mehetünk már motorozni?
Legutóbb azt mondtad, hogy ezen az oldalon még soha nem mentél fel!