Hy!
Még elég szarul. 2 algopirin+1 doboz sör kellően csillapítja a fájdalmat, csak az a baj, hogy az agyamat is!
De nagyon ki kellene már pókhálótlanítani a kipufogót.
Most értem haza. Mehetünk egy kört a hétvégén! Lehet, hogy már egy egész km-t is tudnék menni!
Drz-t is csináltunk öklincs futóművel, és meglepően jó lett. Mondjuk a hátsó rendszert picit át kellett alakítani az aran Cucchoz, de az elején csak csapágy csereét igényelt a a villahíd... 46mm-es becsúszóval, fordított. Nem is a legprofibb cucc, az egész mutatvány 530e huf volt... Meg egy hét fejkaparás..
Sziasztok. Drz400E-n a benzincsap vákumos, vagy ha lehuzom a benzincsap aljáról a csövet, akkor folynia kellene? Tegnapelött vettem egy drzt, tegnap tolás is lett belöle. 20 perc motorozás után úgy állt le mintha kifogyott volna a benya, pedig tank tele. Sehogy sem sikerült beinditani. Van valahol benzinszürö benne?
Lendkerék bal oldalán van? Kell arra az oldalra tömités?
Nehéz ügy, de ha valaki tud olyat aki csukott szemmel szétszedi és összerakja a DR-eket az írjon...:D Nem lenne nagy baj ha nem az ország másik végében lenne....
Még elég szarul. 2 algopirin+1 doboz sör kellően csillapítja a fájdalmat, csak az a baj, hogy az agyamat is!
De nagyon ki kellene már pókhálótlanítani a kipufogót.
Most értem haza. Mehetünk egy kört a hétvégén! Lehet, hogy már egy egész km-t is tudnék menni!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_s-8
389768
03' DR-Z E-hez (Keihin karbis) keresek új tűszelepet! Akinek van elfekvőben, legyen szíves írjon, természetesen kifizetem. :)
Üdv,
Bence
azt mondta sokkal jobb lett, de nem annyival mint amibe került
Lendkerék bal oldalán van? Kell arra az oldalra tömités?
Fenestől nem messze, egy kisebb, de szerintem meredekebb.