Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nem így néz ki....
ja és ki is operáltam és érdemes is :D
ha igynézki a kipud akkor kilehet varázsolni belöle :) én is multhéten kértem a fórum társak segítségét ha picit vissza olvasnál :)
Ki lehet operálni belőle? Érdemes?
szerintem van....
Üdv!

Gyári supermoto kipufogóban van valahol valami folytás?

Köszi!
A fúzió! Meglátjuk, mit tud! HEHE! :D
Sziasztok!
keresek drz 400hoz kuplung bowdent valamint drz 400 E típushoz karburátort (fcr39) gumibeömlőkkel együtt mivel drz 400 sm-re szeretném felrakni.

Ha valakinek vannak ilyen általam keresett alkatrészei az kérem jelezze. -----0620 800 54 79

Előre is köszönettel!
amig nem tudtam hogy kell engem is bepánikoltatott.....
tudom milyen durva
én már ehhez öreg vagyok meg sem próbálom, igazándiból csak az a szar ha megállsz baszott nagy cumi lejönni ott
Látom a vigyázót csak alulról szemléltétek! Én ezen az oldalon felmentem egyszer! Nem adja vissza a fotó, hogy mennyire durva.

Idén én is csak egyszer cseréltem olajat! Összesen 10 órát, ha mentem.
1-2 kör után pár perc leállás és csekkolás
Ilyesmi, de ez lehet nem jó, mert a kalcium lehet vezeti az áramot.. Amúgy jó irány.. A legjobb a szilikonzsír, az a fehér trutymák, de ha beköt, ki nem takarítod... mindjárt megnézem, mi a cikkszáma, én az unixnál veszem, üzemben használjuk olyan csapágyaknál, amit kimoshat a víz..
szóval valami ilyesmi zsírral?
http://www.olajwebshop.hu/term...
És hogyan kell ellenőrizni?
jóvanna! :D nem tudtam! azt hiszem az 500-as is ugyanaz elektromosan.... csak okoskodni akartam ! HEHE...
ne sértegess nekem egy husky te450 van

havernak van 5.1es shecoja igazándiból valami kis kontakthibája van mert néha nem megy az ac, bár van valami gáz a töltéssel is, de szerintem az is vezeték gond lesz
én újrahúznám az egész kábelezést, ne szopasson már valami vezetékecske
milyen shercod van? 450-es? abba is az a tetves marelli elektronika van (IAW 15P), ha az... Van rá megoldás! Mivel az elektromos rendszere majdnem egy az egyben piaggio X9-500, nem endúróra, hanem utcai burkolt robogóra van tervezve... minden csatiját vízálló mobil zsírral kell összetenni, és a kontaktusok megmaradnak, vezetékek nem rohadnak el....mosás közben sem viszi ki a víz... Az elektronikán a kis szellőzőt kipattint, és egy borsónyi pasztával ledugóz.... Indulhat is a jetsky-zés! :D
az a sherco jó lenne csak sok az elektronika benne
és a mai anyagok szarok, nézz meg egy 5-6 éves réz csatlakozót már feketedik, a 25+évesek meg még szép réz színűek
sok fotó nincs ami van az sem egy nagy szám: link
amúgy egy gyáriasabb "s" drz-re én is cserélném, bár amennyit én használom 6-8 évig tuti elmegy hibamentesen
de ha nem jön össze a csere akkor megy bele egy rekluse kuplung aztán én leszek a patakmeder királya
nem olyan vész! :D
Linkelhetnél egy pár képet! Csak úgy szívfájdítónak! Hallom a serkonemkoser! Drz lesz ebből a végén!
Az olajcsere ellenőrzését külön tanítané kéne....
jó motor, megéri a pénzét...
Sokan szeretik, ha nem felejtik el benne megnézni az olajat, vagy esetleg megnézik, és tudják is hogyan kell, akkor meghálálja
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni hogy hol lehet kapni nem horror áron DR 350-re vmi normális matricát? Illetve kmóra meghajtó csigát is keresek...Drz-jé vajon jó lehet hozzá? Köszi előre is!