Ilyesmi, de ez lehet nem jó, mert a kalcium lehet vezeti az áramot.. Amúgy jó irány.. A legjobb a szilikonzsír, az a fehér trutymák, de ha beköt, ki nem takarítod... mindjárt megnézem, mi a cikkszáma, én az unixnál veszem, üzemben használjuk olyan csapágyaknál, amit kimoshat a víz..
havernak van 5.1es shecoja igazándiból valami kis kontakthibája van mert néha nem megy az ac, bár van valami gáz a töltéssel is, de szerintem az is vezeték gond lesz
én újrahúznám az egész kábelezést, ne szopasson már valami vezetékecske
milyen shercod van? 450-es? abba is az a tetves marelli elektronika van (IAW 15P), ha az... Van rá megoldás! Mivel az elektromos rendszere majdnem egy az egyben piaggio X9-500, nem endúróra, hanem utcai burkolt robogóra van tervezve... minden csatiját vízálló mobil zsírral kell összetenni, és a kontaktusok megmaradnak, vezetékek nem rohadnak el....mosás közben sem viszi ki a víz... Az elektronikán a kis szellőzőt kipattint, és egy borsónyi pasztával ledugóz.... Indulhat is a jetsky-zés! :D
az a sherco jó lenne csak sok az elektronika benne
és a mai anyagok szarok, nézz meg egy 5-6 éves réz csatlakozót már feketedik, a 25+évesek meg még szép réz színűek
sok fotó nincs ami van az sem egy nagy szám: link
amúgy egy gyáriasabb "s" drz-re én is cserélném, bár amennyit én használom 6-8 évig tuti elmegy hibamentesen
de ha nem jön össze a csere akkor megy bele egy rekluse kuplung aztán én leszek a patakmeder királya
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni hogy hol lehet kapni nem horror áron DR 350-re vmi normális matricát? Illetve kmóra meghajtó csigát is keresek...Drz-jé vajon jó lehet hozzá? Köszi előre is!
Gyári supermoto kipufogóban van valahol valami folytás?
Köszi!
keresek drz 400hoz kuplung bowdent valamint drz 400 E típushoz karburátort (fcr39) gumibeömlőkkel együtt mivel drz 400 sm-re szeretném felrakni.
Ha valakinek vannak ilyen általam keresett alkatrészei az kérem jelezze. -----0620 800 54 79
Előre is köszönettel!
én már ehhez öreg vagyok meg sem próbálom, igazándiból csak az a szar ha megállsz baszott nagy cumi lejönni ott
Idén én is csak egyszer cseréltem olajat! Összesen 10 órát, ha mentem.
http://www.olajwebshop.hu/term...
havernak van 5.1es shecoja igazándiból valami kis kontakthibája van mert néha nem megy az ac, bár van valami gáz a töltéssel is, de szerintem az is vezeték gond lesz
én újrahúznám az egész kábelezést, ne szopasson már valami vezetékecske
és a mai anyagok szarok, nézz meg egy 5-6 éves réz csatlakozót már feketedik, a 25+évesek meg még szép réz színűek
sok fotó nincs ami van az sem egy nagy szám: link
amúgy egy gyáriasabb "s" drz-re én is cserélném, bár amennyit én használom 6-8 évig tuti elmegy hibamentesen
de ha nem jön össze a csere akkor megy bele egy rekluse kuplung aztán én leszek a patakmeder királya