Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Vettem a DRZ E-mre hűtővédőt, de így nem tudom felrakni a fekete légterelőket. Szerintetek sokat számít, nagy baj ha nincs rajta? Tudom sokaknak nincs rajta, de azért megkérdezem
előre is köszönöm a segítséget!
Motor egyenesbe áll?
Teljesen függőben?
Sokan képesek oldal sztenderre döntve olajat ellenőrizni.
Nem hagytad el a gumi gyűrűt az olajszűrő alól?
Úgyse éri el!
3perc járatás majd 3perc pihi
Járasd előtte a motort min. 3 percig, nézz rá utána. 2 liter nyugodtan mehet bele szűrőcsere után. Ajánlom a DRZ Hungary facebook csoportot!
Sziasztok,valaki le tudná mérni mekkora a gyári nívó pálca mérete?ugyanis az a probléma hogy olajat cseréltem a drzbe,meg olajszurot is.azt olvastam a neten 1,9l megy bele ha szűrőt is cserélek,bele toltam 2litert de nem éri el a pálcát, ez hogy lehet?
Nekem konzol is kellene, vagy ehhez nem kell? Köszi a választ!
Írtam privátba! (még szombaton) Leírtam a számom is, de a hirdetésemnél is van telefonszám, meg üzenetet is tudsz küldeni. (De a telefont nem veszem fel csak hétvégén.)
Rotax123szeptember 13. 20:44
Sziasztok! Gondoltam hátha valakit érdekel a gyári gumis helyett...

Őt keresd én is tőle vettem.
Hello!

Nincs valakinek eladó DR/DR-Z hátsó lábtartója?
Mindenki kipusztult mit a dinók?
sziasztok!
DRZ 400-hoz keresek szép hangú sportkipufogó dobot lehetőleg összekötő csővel, kartervédőt, és oldalsó vázvédőt
Üdv mindenkinek,drzhungary csoportból kaptam kis fülest és Egri04 nick nevű kollégát keresném vagy elérhetőségét kérném tisztelettel, nagyon szépen köszönöm
Tegnap sikeresen kiaszakadt a hátsó szelepem. Kénytelen voltam lapos kerékkel hazajönni, kb 20 kilóméter. Dunlop trialmax 120/90-18-as gumi.
Kívülről nem látszik hogy nagyon megtört volna, vajon belülről lehet baja? Még 50%-os nem dobnám el. Hazaérve kellemes meleg volt.

Ezt megelőzendő milyen papucsot érdemes beletenni? Amit kapok? Nem állapot, hogy havona kell visszafordítani a gumit, most elmaradt, meg is lett az eredménye. A papucstól nem fog nagyon ütni a kerék? Szegeden tud valaki olyan helyet, ahol motorkereket is centíroznak?
elkelt
megvan még a gumi?
Küldök párat, de lehet csak hétvégén les időm fotózni.....
kép?
rolandsimon89@gmail.com
Helló mindenki.
Lenne egy eladó DRZ E 400 am 2004 es de már k5 ös kiadás.Kétszemélyes műszakis stb.......
Nagyon megkímélt bontatlan blokk és mindene hibátlan. Minden van hozzá ami kell. Nem széthajtott hülyegyerek játék tényleg megkímélt.Ha valakit érdekell telefonon szívesen elmondok mindent.
Sziasztok!
Pár hete vásároltam egy 2004-es évjáratú, suzuki drz 400 e típusú motort. A kérdésem az lenne, hogy létezik-e hozzá szervízkönyv, amit valahonnan be lehet szerezni? Ez alatt olyat értek, amiben szerepel a motorblokk, illetve a különböző alkatrészek robbantott rajza is. Interneten keresgéltem sokat, de csak SM drz-re találtam ilyet. Ha valaki netán tudna ebben segíteni, hogy honnan lehetne ilyet előbányászni, azt megköszönném.
A másik kérdés. Nagyon picit csörög a blokkom hidegen. De ha bemelegszik a motor akkor már szinte semmi hangja nincsen a csörgésnek. Melegen is van még egy kicsi, de az akkor már elhanyagolható szerintem.
Mik lehetnek a problémák?
Én vezérműláncra gondoltam. De az olajcsere is esedékes már, lehetséges az is hogy régi már benne az olaj?
Vagy esetleg be kéne már állítani lassan a szelepeket és azért csörög?

23.000 km van a motorba.
Üdv! Milyen olajat rakjak a DRZ-be? Eszi már egy kicsit, de 1000 km-en olyan 3,5 decit. Mondták azt is nekem hogy hogyha már eszi, akkor fullszintetikusat ne rakjak bele hanem ásványi olajat, mert ezeknél az "idősebb" motoroknál mossa az alkatrészeket a fullszintetikus és hamarabb elkopik. Ezért kell az ásványi. Ez igaz lehet?
Hello! Ára? eddydesign2010@gmail.com erre az e-mailra írj légyszíves! Köszi!