Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 140-es van,de többet nem lesz,és neked se ajánlom...túl széles,nagyon fogja a motort...kevés a nafta bennük ehez...bár az enyém S
szóval elfér? :-)
jahh...csak 4?
azt hittem rendes embör vagy! :P :-)))))))))))))))))))))
ezt én most nem hiszem el, de hallgatok
ja és ez 4 sör lesz a ttt-n
..nem az enyém....az acconyé!
:-)
Pszíít!
mióta van neked drz?
ténérések megtudják a fejed veszik
Szevasztok!

Kérdezném, hogy 130-as bütyis guma elfér a 400-as DRZ-n?
Most "csak 110"-es van rajta...azért kérdezem. Előre is köszönöm a választ! Üdv!
Szerintem ötszáz alatt nem nagyon kapsz normális papíros gépet. Persze biztos ki lehet fogni... bár bele senki nem lát.
Sziasztok DR-Z sek!
Most 19 vagyok, és egy RX 125(36ló) hajtok, de a legnaqgyobb álmom, vagy inkább életcélom, hogy legyen egy 400-as DRZ-m. A2 vel szeretném majd vezetni. Elterveztem, hogy lerakom a cigit, és nyárig minden hétvégén elmegyek dolgozni. Addiga lenne kb 500.000 Ft-om. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e 500.000-ig olyan DRZ-t venni, ami jó is? Csak a blokkja a lényeg, külső nem. Már láttam 420 ért is drz-t ami rendszámos volt és azt is írták, hogy jó. Szerintetek? Milyen tájt találok én olyat amire csak ráülök és szaladok(inkább enduro kéne, de sm től sem riadok vissza)? Persze 35 kw-ig.
http://www.ebay.com/itm/xt550-...

mihelyt lesz időm ránézek neked.
Jól látom neked XT 550-d van,lefényképeznéd milyen felszabályzó van rajta esetleg jelölés felirat szám ami alapján be lehet azonosítani
keresek Suzuki 400 DR / DRZ-sm Kevés kilométereset olyant akinek volt gazdája és nem az új árát akarja. 0630-4335401
Most?
Épp egy masszírozó thai kurvára
mire gondolsz?
Az e-kivitel az izmosabb
De én inkább s-t vennék. Igaz nehezebb és gyengébb de olcsóbb a fenntartása
Ha izmos gép kellene akkor van sokkal jobb is a drz-től
elég strapabírónak írják. nagyon sok pénzt toltam xt-m be,de a súlyát nem bírom megszokni valami ültetést kéne beiktatnom mert rövidek a lábaim:))))
melyik az erősebb és véleményed?
Persze. E-S minden megvolt, egy sm még mindig jár ide szervizre
bocs ini!
inni te próbáltál már drz-t?
s-29(egyes állítások szerint csak 25)kw e-37kw
Sziasztok valaki megírná nekem mi a különbség láttam hirdetésekben 39le illetve 50le hogy is van ez?
sziasztok drz 400 vázat keresek megvételre minden megoldás érdekel 20 377 9746.