Sziasztok DR-Z sek!
Most 19 vagyok, és egy RX 125(36ló) hajtok, de a legnaqgyobb álmom, vagy inkább életcélom, hogy legyen egy 400-as DRZ-m. A2 vel szeretném majd vezetni. Elterveztem, hogy lerakom a cigit, és nyárig minden hétvégén elmegyek dolgozni. Addiga lenne kb 500.000 Ft-om. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e 500.000-ig olyan DRZ-t venni, ami jó is? Csak a blokkja a lényeg, külső nem. Már láttam 420 ért is drz-t ami rendszámos volt és azt is írták, hogy jó. Szerintetek? Milyen tájt találok én olyat amire csak ráülök és szaladok(inkább enduro kéne, de sm től sem riadok vissza)? Persze 35 kw-ig.
Az e-kivitel az izmosabb
De én inkább s-t vennék. Igaz nehezebb és gyengébb de olcsóbb a fenntartása
Ha izmos gép kellene akkor van sokkal jobb is a drz-től
azt hittem rendes embör vagy! :P :-)))))))))))))))))))))
ja és ez 4 sör lesz a ttt-n
:-)
ténérések megtudják a fejed veszik
Kérdezném, hogy 130-as bütyis guma elfér a 400-as DRZ-n?
Most "csak 110"-es van rajta...azért kérdezem. Előre is köszönöm a választ! Üdv!
Most 19 vagyok, és egy RX 125(36ló) hajtok, de a legnaqgyobb álmom, vagy inkább életcélom, hogy legyen egy 400-as DRZ-m. A2 vel szeretném majd vezetni. Elterveztem, hogy lerakom a cigit, és nyárig minden hétvégén elmegyek dolgozni. Addiga lenne kb 500.000 Ft-om. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e 500.000-ig olyan DRZ-t venni, ami jó is? Csak a blokkja a lényeg, külső nem. Már láttam 420 ért is drz-t ami rendszámos volt és azt is írták, hogy jó. Szerintetek? Milyen tájt találok én olyat amire csak ráülök és szaladok(inkább enduro kéne, de sm től sem riadok vissza)? Persze 35 kw-ig.
mihelyt lesz időm ránézek neked.
Épp egy masszírozó thai kurvára
De én inkább s-t vennék. Igaz nehezebb és gyengébb de olcsóbb a fenntartása
Ha izmos gép kellene akkor van sokkal jobb is a drz-től