Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen lábtartó ez pontosan? Van még?
Ha valaki ilyet keres megkapod érte.
Kösz a választ. A számlaszám 100%ban jó, de ha valóban rossz is lett volna akkor írhattál volna e-mailt, ennek ellenére mégsem.
Várd a postást és figyelj..... nem volt okés a számlaszámod.. a többit meg majd látod ...köszönöm mégegyszer !
Köszi. 500 felett költöttem rá, amíg ilyen lett - a munkámat nem számolva. Minden fotóval dokumentálva van. Legalább ezt szeretném visszakapni érte... Remélem nem reménytelen az ügy.
Ja.
Azta... nagyon szép jószág. Mi az ára, ha megkérdezhetem?
Bocsánat hogy ide teszem fel, de szeretném ha jó kezekbe kerülne... Eladó DR500/600-as, papíros, 0 km-es, olcsón. Esetleg komoly szép túraenduro cserebere is érdekelhet értékegyeztetéssel, drágábbra rá is fizethetek. Köszi
Akkor hagyjam ON állásban és ne babráljak a csappal csak ha fogy a benzin?!?
Sajnálom hogy ide kell írnom de nem válaszolsz az e-mailekre ezt meg csak elolvasod mert látom itt jelen vagy. Szóval a tőlem vásárolt lábtartót ami előre feladtam 09.16-án már tuti rég megkaptad...meg látom is, és hogy 22én ismét írtál róla csak nem nekem hanem ide a fórumba...ennek ellenére még az árát nem utaltad el. Bár szeptember 18-án ígéretet tettél rá és mivel egy utalás 4órán belül ugyan a számlán lenne, egy befizetés meg azonnal azóta sem találkoztam az összeggel. Nem is az a 2500Ft amit kértem érte postával...csak szeretem ha minden becsületesen el van rendezve....és Én úgy gondolom elég korrekt voltam azzal kapcsolatban hogy előre feladtam mert amúgy is volt dolgom a postán. Széles utat!
Vákumos benzin csap on és res állásban csak járó motornál folyik a benzin pri nél szabadon folyik
Viszont!

Mi van akkor ha nincs a benzincsapomon OFF állás?
ON, RES meg PRE vagy valami hasonló....
ON tiszta
RES elméletileg a tartalék
PRE meg a régi tulaj elmondása szerint a nyitott állás....
Már megoldódott de köszönöm!
Adatlapomon!
Gondoltam rá, de nem mertem leírni hogy esetleg magyar nyelvű....
oké vagy
Köszönöm szépen!
Elment! ;)
dobj egy mail címet
Üdv!

Mint új DRZ tulaj kérdezném, hogy létezik-e a DRZ 400 SM-ről valami "használati utasítás"...
Előre is Köszi!
nekem 5 perc jaratas utan se eri el.(friss olajcsere utan se) De ha fordulsz vele egy karikat akkor mar el kell erje. En ezert szoktam motorozas utan nezni. 5 eve igy hasznalom.
Oké köszi
Valahogy cigánykodd vissza rá,mert a kövek ki fogják baszni.
2 literrel akkor is simán beleér
ha nincs o gyűrű akkor is mérhető a leállás után közvetlen
amúgy ilyen kibaszott konstrukciót nem látott a világ nem hiszem el hogy azt a 20 forintos o gyűrűt ki kell spórolni.....