Köszi. 500 felett költöttem rá, amíg ilyen lett - a munkámat nem számolva. Minden fotóval dokumentálva van. Legalább ezt szeretném visszakapni érte... Remélem nem reménytelen az ügy.
Bocsánat hogy ide teszem fel, de szeretném ha jó kezekbe kerülne... Eladó DR500/600-as, papíros, 0 km-es, olcsón. Esetleg komoly szép túraenduro cserebere is érdekelhet értékegyeztetéssel, drágábbra rá is fizethetek. Köszi
Sajnálom hogy ide kell írnom de nem válaszolsz az e-mailekre ezt meg csak elolvasod mert látom itt jelen vagy. Szóval a tőlem vásárolt lábtartót ami előre feladtam 09.16-án már tuti rég megkaptad...meg látom is, és hogy 22én ismét írtál róla csak nem nekem hanem ide a fórumba...ennek ellenére még az árát nem utaltad el. Bár szeptember 18-án ígéretet tettél rá és mivel egy utalás 4órán belül ugyan a számlán lenne, egy befizetés meg azonnal azóta sem találkoztam az összeggel. Nem is az a 2500Ft amit kértem érte postával...csak szeretem ha minden becsületesen el van rendezve....és Én úgy gondolom elég korrekt voltam azzal kapcsolatban hogy előre feladtam mert amúgy is volt dolgom a postán. Széles utat!
Mi van akkor ha nincs a benzincsapomon OFF állás?
ON, RES meg PRE vagy valami hasonló....
ON tiszta
RES elméletileg a tartalék
PRE meg a régi tulaj elmondása szerint a nyitott állás....
nekem 5 perc jaratas utan se eri el.(friss olajcsere utan se) De ha fordulsz vele egy karikat akkor mar el kell erje. En ezert szoktam motorozas utan nezni. 5 eve igy hasznalom.
2 literrel akkor is simán beleér
ha nincs o gyűrű akkor is mérhető a leállás után közvetlen
amúgy ilyen kibaszott konstrukciót nem látott a világ nem hiszem el hogy azt a 20 forintos o gyűrűt ki kell spórolni.....
Mi van akkor ha nincs a benzincsapomon OFF állás?
ON, RES meg PRE vagy valami hasonló....
ON tiszta
RES elméletileg a tartalék
PRE meg a régi tulaj elmondása szerint a nyitott állás....
Mint új DRZ tulaj kérdezném, hogy létezik-e a DRZ 400 SM-ről valami "használati utasítás"...
Előre is Köszi!
ha nincs o gyűrű akkor is mérhető a leállás után közvetlen
amúgy ilyen kibaszott konstrukciót nem látott a világ nem hiszem el hogy azt a 20 forintos o gyűrűt ki kell spórolni.....