Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló fiuk. Meg tudnál valaki mondani ,mi lesz a program a hétvégi találkozón?
Nagy Dorián ,sürgőssen kéne beszélnünk,kész a matrica szett,te meg holnap jösz haza,ugye? 0630/háromhuszonhét,95 harminchét
Sziasztok! Eladó 2 garnitúra michlen pilot road 2 tipusú guma! Méretek 150/60-17 120/60-17. A másik ugyanazzal a hátsóval, de 120/70- 17 elsővel! zzsír újak bolti állapot! Az ár fix 35000 ft/ pár! Futárral küldöm belföldön! 06705958554 Rajnai Gábor
Hali. Érdekelne valakit E-s drz hátsólámpa?
Eladó! Érd:ladamycar@freemail.hu
Szép napot mindenkinek!Szeretnék az sm-emre hűtővédőt rakni.Találtam E-hez valót.Mit kell alakítani rajta hogy felrakható legyen,vagy nem lehet?Van külön sm-hez való is?Ha valaki tett már fel ilyesmit,írjon egy pár szót.Köszönöm!
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Rendszámos vázat és E-s vagy yoshimura vezérműtengelyt keresek!
Köszi
Sajnos nem tudok menni, Pesten kell lennem

Lövésem sincs, hogy hogy kell bekötni ezt a visszajelzőt :D
Itt mindenki ezt ajánlja:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
olajos kapcsoló,tökéletesen működik,azt mondják...valahol kép is van hogy kell bekötni..pár hete volt szó róla. Szombaton jössz,9-kor Lidl parkesz solt!
Keresek első féklámpakapcsolót valamint újfajta fehér vagy kék fejidomot!
Hali!

Valaki tudna nekem linkelni egy suzuki dr 500 service manualt nagyon fontos lenne! sehol nem találok
az ülést most vitték el
hengerfej kompletten érdekelne elérhetőség adatlapon
Jaaa! Neem, kikopott az E betű a végéből...
Nem kifényesítettétek a leömlőt? felcsiszolod,majd ráégeted az olajat,és mintha új lenne,erre gondoltam
elkelt
Az ülésért mit kérsz? Műanyag nem törött?
Az mit jelent?
Cserére érett az első féktárcsám. 400E. Találtam, 25-ért is, meg 45 ezerért is. Ekkora különbség ugye nincs közöttük.
Találtam utángyártottat is, de az nálam szóba sem jöhet...már csak mert itt a fórumon elég sok rosszat hallottam a minőségéről.
Köszi, de már ott néztem és csak a power bomb-os leömlő van aminek elég húzós az ára
Mi ez,kérem? Tán az olajos trükk?
Eladó egy pár megmaradt drz cucc,a képen láthtó állapotban.
suzuki dr 779 (dr 800 ) motor blok alkatrészek eladók a képen látható alkatrészek érdeklődni telefonon 06304053450
Üdv.
S.O.S
1991-esDr 350-es motoromhoz vezérműtengely és szelephimbák kellenének és sehol sem kapok hozzá. Ha esetlek tudtok valahol vagy van nektek akkor légyszives jelezzetek.
e-mail: robi000@hotmail.com