B*@#^i pedig csak 1 sört ittam!
Akkor 18! De mit variálsz!
Elindulunk Majsáról, fel Dunavarsányba, majd vissza le Soltbadkertre. Ezt mind terepen. (Ott motoros találkozó lesz.) Kb. 200-250 km.
Bárki csatlakozhat!
Akkor valami gond lehet a fiókoddal, mert 3 címről is elküldtem neked. Az kizárt, hogy mind rossz legyen, mert remekül működnek, ráadásul cc-ben mindig elküldtem egy referencia címre és mindig megkaptam.
Nem sorolódott be spam-nek?
fjrgrande@gmail.com?
Szevasztok Srácok!
Szeretném megosztani Veletek, hogy van Sz.fehérváron egy off-road bolt (MX Mania), amelyet nyugodt szívvel ajánlok Nektek! Bármiben segítenek, és az áraik alkuképesek! Úgyhogy ha kell v.mi nyugodtan keressétek fel őket, akár a neten is!
Ja, ha van v.kinek eladó fejidoma égőfoglalattal, akkor érdekelne!
Luigi
Nekem is kilőve, mert tegnap szétcsesztem a bal kezem. Reggel kimentem behúzni a kuplungot és majd be sz?*%tam úgy fájt. Úgyhogy maradok. Olajat cserélek, meg egy-két apróságot megnézek.
Jövő héten megcsinálhatnánk a mega drz találkozót!
Egyébként mi van ott? miért pont oda megyünk?
Akkor 18! De mit variálsz!
Elindulunk Majsáról, fel Dunavarsányba, majd vissza le Soltbadkertre. Ezt mind terepen. (Ott motoros találkozó lesz.) Kb. 200-250 km.
Bárki csatlakozhat!
Nem sorolódott be spam-nek?
fjrgrande@gmail.com?
19-ére ne tervezz semmit!
Szeretném megosztani Veletek, hogy van Sz.fehérváron egy off-road bolt (MX Mania), amelyet nyugodt szívvel ajánlok Nektek! Bármiben segítenek, és az áraik alkuképesek! Úgyhogy ha kell v.mi nyugodtan keressétek fel őket, akár a neten is!
Ja, ha van v.kinek eladó fejidoma égőfoglalattal, akkor érdekelne!
Luigi
Tudhatnád hogy azt nemszabad!
Az előző gurulás is jó volt, ez csak jobb lehet.. :)
http://www.sportmotor.hu/motor...
Mit tettem......dolgoztam!
nekem sikerült a hétvégét kormányletétel nélkül megcsinálni, pedig volt a csapatban hátonpörgés szép számmal
uazosember@gmail.com
Nekem is kilőve, mert tegnap szétcsesztem a bal kezem. Reggel kimentem behúzni a kuplungot és majd be sz?*%tam úgy fájt. Úgyhogy maradok. Olajat cserélek, meg egy-két apróságot megnézek.
Jövő héten megcsinálhatnánk a mega drz találkozót!
Ha fent vagy csatlakozz a csoporthoz: Supermoto gurulás....
Holnap délután én is mennék valamerre.