Koszi, akkor beszerzek egyet tartalekba. Kozben elvittem, hogy csereljenek benne belest atmenetileg. Abban tudnal, vagy valaki tudna segiteni, hogy a dr600 karbiban a gyorsito szelepet, ami a rugo folott van, azt lerajzolna vagy lefenykepezne? Az elozo tulaj elhagyta a gepbol, es szeretnem legyartatni.
nekem nincs drz szóval anélkül nem fer szervezkedni, csak szeretek piszkálódni
felénk amúgy is kataszrofális a helyzet mindenhol természetvédelmi meg natura2000 terület van
madár odúba fotomasina és társai
de amit linkeltem nem rossz ötlet, mert ki tudod egy csomó jellemzőt választani mi legyen aztán tolja a helyeket
Következő talira szervezünk olyat, hogy robogó és traktor kerekes szaktársak is érvényesülni tudjanak.
De konkrét helyszínre javaslatokat szívesen veszek, tudom hogy Google a barátom, de ne csak én akarjam a találkozót nyélbe ütni.
A kritikusok bátran bevonhatják magukat a szervezésbe, persze ha nem csak kötözködni akarnak.
ha nincs jó ötlet akkor körbe kell nézni a http://www.geocaching.hu/ -n
tuti találni olyan helyet ami lakott területtől nincs távol és még ráadásul érdekes is a hely
le szokták írni milyen út vezet odafelé
így a városi vadászok is oda tudnak menni a robogó kerekeikkel
Félreértesz! Nekem semmi bajom a helyszínnel és értékelem a kezdeményezést is. Csak legutóbb is szóvá lett téve, hogy nem ment el senki. Csak jelezni szerettem volna, hogy nem mindenkinek a legideálisabb.
(Tudom, hogy nehéz mindenki igényeinek megfelelő helyet találni.)
Babetta hátsófék bowden, csak a huzal, ház nélkül, szerelhető dióval. A legolcsóbb megoldás a kuplung bowden helyett. Mindig van nálam, ha erdőbe megyek, 5 perc alatt ki lehet cserélni.
Már megint a városban! Tudom, hogy csak a szélén, de az "okmányok nélküli" kollégáknak már necces lehet! Jobban félünk a várostól, mint a természetvédelmi területektől!
Ja, meg szombat sokaknak meló!
felénk amúgy is kataszrofális a helyzet mindenhol természetvédelmi meg natura2000 terület van
madár odúba fotomasina és társai
de amit linkeltem nem rossz ötlet, mert ki tudod egy csomó jellemzőt választani mi legyen aztán tolja a helyeket
De konkrét helyszínre javaslatokat szívesen veszek, tudom hogy Google a barátom, de ne csak én akarjam a találkozót nyélbe ütni.
A kritikusok bátran bevonhatják magukat a szervezésbe, persze ha nem csak kötözködni akarnak.
De ide a város közepére már nem megyünk
Mi az hogy el se induljon?
Vagy csak SM -t akarsz ott látni?
Te vagy a szervező ez a kijelentés EL SE INDULJON
Találtam egy karbi szakit Székesfehérváron! Jövő héten viszem hozzá a motort. Felrakja-beállítja az új karbit!
remélem nem leszek nagyon másnapos
Vasárnap gyere Foktő felé motorozni!
tuti találni olyan helyet ami lakott területtől nincs távol és még ráadásul érdekes is a hely
le szokták írni milyen út vezet odafelé
így a városi vadászok is oda tudnak menni a robogó kerekeikkel
(Tudom, hogy nehéz mindenki igényeinek megfelelő helyet találni.)
Legközelebbi találkozóra várom az életképes ötleteket!
Ja, meg szombat sokaknak meló!
Köszi.