Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koszi, akkor beszerzek egyet tartalekba. Kozben elvittem, hogy csereljenek benne belest atmenetileg. Abban tudnal, vagy valaki tudna segiteni, hogy a dr600 karbiban a gyorsito szelepet, ami a rugo folott van, azt lerajzolna vagy lefenykepezne? Az elozo tulaj elhagyta a gepbol, es szeretnem legyartatni.
Kipróbálom.
Nézd meg a mail boxodat
nekem nincs drz szóval anélkül nem fer szervezkedni, csak szeretek piszkálódni
felénk amúgy is kataszrofális a helyzet mindenhol természetvédelmi meg natura2000 terület van
madár odúba fotomasina és társai
de amit linkeltem nem rossz ötlet, mert ki tudod egy csomó jellemzőt választani mi legyen aztán tolja a helyeket
Következő talira szervezünk olyat, hogy robogó és traktor kerekes szaktársak is érvényesülni tudjanak.
De konkrét helyszínre javaslatokat szívesen veszek, tudom hogy Google a barátom, de ne csak én akarjam a találkozót nyélbe ütni.
A kritikusok bátran bevonhatják magukat a szervezésbe, persze ha nem csak kötözködni akarnak.
Az túl egyszerű lett volna.
Plakátnak nem lett volna valami DRZ-s kép
árkon- bokron át
De ide a város közepére már nem megyünk
"aki akar eljön aki így áll hozzá az el se induljon"

Mi az hogy el se induljon?
Vagy csak SM -t akarsz ott látni?
Te vagy a szervező ez a kijelentés EL SE INDULJON
Igyekezz hazafelé!

Találtam egy karbi szakit Székesfehérváron! Jövő héten viszem hozzá a motort. Felrakja-beállítja az új karbit!
vasárnap tatáról jövök hazafelé, évadnyitó lesz a ténéréseknek
remélem nem leszek nagyon másnapos
"robogó kerekeikkel".... nem szabad ilyet írni, mert mindenen megsértődnek! (kinek nem inge....)

Vasárnap gyere Foktő felé motorozni!
ha nincs jó ötlet akkor körbe kell nézni a http://www.geocaching.hu/ -n
tuti találni olyan helyet ami lakott területtől nincs távol és még ráadásul érdekes is a hely
le szokták írni milyen út vezet odafelé
így a városi vadászok is oda tudnak menni a robogó kerekeikkel
Én a pesti szezonnyitóra gondoltam,.....de mindegy hagyjuk!
tavaly is voltunk 28 an! úgy hogy nem tudom honnan van az h senki nem volt
Félreértesz! Nekem semmi bajom a helyszínnel és értékelem a kezdeményezést is. Csak legutóbb is szóvá lett téve, hogy nem ment el senki. Csak jelezni szerettem volna, hogy nem mindenkinek a legideálisabb.
(Tudom, hogy nehéz mindenki igényeinek megfelelő helyet találni.)
Babetta hátsófék bowden, csak a huzal, ház nélkül, szerelhető dióval. A legolcsóbb megoldás a kuplung bowden helyett. Mindig van nálam, ha erdőbe megyek, 5 perc alatt ki lehet cserélni.
Tavaly is volt aki árkon- bokron át közelítette meg Pusztavacsot.
Legközelebbi találkozóra várom az életképes ötleteket!
3 hónapja kiírtam facebookos csoportba...... erre jutott. aki akar eljön aki így áll hozzá az el se induljon...
Már megint a városban! Tudom, hogy csak a szélén, de az "okmányok nélküli" kollégáknak már necces lehet! Jobban félünk a várostól, mint a természetvédelmi területektől!
Ja, meg szombat sokaknak meló!
Elküldöm másik címemről.
Nem jött meg a mail
Ment a mail a címedre.
Köszi.