Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap Dobogókő valaki?
06-30/411-21-94 ;)
"madár odúba fotómasina és társai"
Nemá merre
Nagyon Köszönöm!

Ha esetleg valakinek van eladó hátsó kereke pest közelében a dr-z400 kukac hotmail.com-ra vagy ide jelezze. Köszönöm.
ezek plusz szivacsosok
154 mm
Hello, valaki tudna segíteni egy picit? DR-Z 400ason kéne megmérni a tárcsa és a lánckerék belső oldala közti távólságot (az agy szélességét). Előre is köszönöm.
Hasonlít, akár az is lehet.
Sziasztok!
Van egy szett Mitas E07 gumim első:90/90-21 70%, hátsó:130/80-18 50-60% amit eladnék, ha kell valakinek...
Bp.-Kalocsa, Bp.-Gyöngyös vonalon személyesen is, amúgy meg ha érdekel valakit küldök fotót...
Hali

Tud valaki eladó rmz450-es dobot?
jó árban van, akkor inkább még szétszedem félévente egyszer
Bizony isten régebben találtam valamelyik webshopban, de most az istenért nincs. Talán ez: suzuki féklámpa kapcsoló
Én már kétszer is szedtem szét, de nem az igazi, hiába takaritottam ki.... honnan lehet ilyet venni újonnan? (nem suzukitól)
Az anyjukat köcsögök
Tévedés, a csavarokat én tettem bele, gyárilag a műanyag csapoknak a feje van szétlapítva. A csavarokat azért tettem bele, hogy lehressen legközelebb is javítani, ha kell.
Olyanom nekem nincs gmail-os vagyok
Ez még a jobbik eset mert javíthatósra csinálták csavarokkal meg minden.
De van az mikor kiönti műgyantával és beletesz valami idióóta beszerezhetetlen diódát aztán tényleg van a jó állapot meg a rosz=kuka.
Ennyi erővel mindent szigetelni kéne a világításkapcsolótól elkezdve mindenig.
El kell fogadni hogy ez is egy karbantartást igénylő alkatrész csak nem mondjuk 5-évente,de nagyon ügyes voltál hogy megcsináltad Gratula
Szeretném megérni, hogy a világ újra a minőség és tartósság felé forduljon, ne pedig a fogyasztói társadalmat majmolja.
Szerintem ez a terep dolog kicsit túl van lihegve itt mindenhol csak olyan van csak aszfalt színű meg táblák vannak a szélén
Bár mióta endurom van nekem minden út Ausztria szintű és az összes sportmotoros haveromat a leggörényebb mellékutakra viszem így kompenzálom azt a 100le mínuszt amiben vagyok
Mert sokkal drágábbá tenné az alkatrészt mint amibe egy új kerül és lássuk be hányszor megy tönkre egy motoron 10-évente.
Ezt hallottam mar mastol is, ugyhogy nem is eroltetem. Leesztergaltattam volna.
Dr600-ban nincs is gyorsító! (Legalábbis én még nem láttam.) De haverokéban sincs. Csak a helye.
De hogy akarod legyártani?
Első féklámpa kapcsolónak mi a várható élettartama új korán? Mert azt hiszem sikerült megdupláznom.
Nem akartam újat venni, hát megjavítottam. Az érintkező pogácsa volt beégve, egy kis reszelés, vízpapír, és már jó is. Fele még így is megmaradt az érintkezőnek. Órástól 3 csavar 100 forintért, 1 mm-es előfúrat a 3 csapba és kész is.
Viszont nem értem, miért nyitott a kapcsoló, por, víz simán jár rajta.