Bike-r!
Én nagyra becsülöm az elszántságod, az elhatározásod azt, hogy megcsinálod. Mert tudjuk, h megtudod.
Jó utat, sok-sok élményt.... lesem a fB oldalt es a spot-ot is!
Hajrá!
Szia!
itt a cdi számsor,ilyet keresek(megvételre is)
ez kell nekem: MGT 030
F8T 36974
az utolsó sor nem érdekes,ha egyezik,meg tennéd hogy elviszed neki a tiédet,du. 2- után van otthon,este8-ig,köszönöm és valahogy meghálálom!
@ ini
Biztosan válall! itt a teló szám: nulla 6 hetven 332 nulla 554
sűrűn beszélsz az andrás tibivel?
megkérdeznéd hogy időszakos szervizeket bevállalna-e egy husqvarnán(2006-os te450) állítólag olyan lapkás mint a suzuki
ha igen akkor majd pontosítok vele(számát elküldhetnéd mailban mert elvesződött) az xr4-em is ő javítgatta anno
köszi!
Komolyan?Hartai vagy,ezek szerint..meg tennéd,az nagyon jó lenne az enyém 2001-es S,az a lényeg hogy az ülés alatti cdi első számsora : MGT 030 legyen,ez biztos,a második sort még nem tudom,nem szolt visza a tibi..meg néznéd a kedvemért a tiéden a számsort,és le írnád ide?
hát erre mit lehetne mondani........
azt hogy rohaggyá meg
nem kicsit vagyok ám irigy
ha találnék valahol egy szatyor zsetont akkor tuti elmennék arra én is egyszer
Ilyen az én CDI-m is!
Beszélj a Tibivel, hogy átvinném neki, akkor holnap átgurulok vele amikor ráér. (elvileg én is ráérek.)
Keresek DRZ 400 S gyári kipufogót Szeged környékén! Műszakira kellene elsősorban kölcsönbe (a megfelelő ellenszolgáltatásért cserébe), vagy megvenném.
Én nagyra becsülöm az elszántságod, az elhatározásod azt, hogy megcsinálod. Mert tudjuk, h megtudod.
Jó utat, sok-sok élményt.... lesem a fB oldalt es a spot-ot is!
Hajrá!
Széles utat!
itt a cdi számsor,ilyet keresek(megvételre is)
ez kell nekem: MGT 030
F8T 36974
az utolsó sor nem érdekes,ha egyezik,meg tennéd hogy elviszed neki a tiédet,du. 2- után van otthon,este8-ig,köszönöm és valahogy meghálálom!
@ ini
Biztosan válall! itt a teló szám: nulla 6 hetven 332 nulla 554
megkérdeznéd hogy időszakos szervizeket bevállalna-e egy husqvarnán(2006-os te450) állítólag olyan lapkás mint a suzuki
ha igen akkor majd pontosítok vele(számát elküldhetnéd mailban mert elvesződött) az xr4-em is ő javítgatta anno
köszi!
azt hogy rohaggyá meg
nem kicsit vagyok ám irigy
ha találnék valahol egy szatyor zsetont akkor tuti elmennék arra én is egyszer
Már a sportmotoron nem is hirdet tárcsa gyártást, csak lánckereket ezek után.
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
http://racing-bazar.hu/motorke...