Megvan, köszi! Meg is rendeltem, kuplung bovdenjük viszont nincs, csak 2-3 hét mulva lesz. Az enyémen meg valami sufnituningolt vacak van, az is megadta magát. Valaki meg tudná mondani egy88-89 évjáratú DR600 kuplungbovdenjènek a mèreteit? Csináltatok hozzá egyet.
Összefoglalom, hogy a DRZ generátorról mit sikerült összeszedni eddig:
A DRZ-ben egy körmös pólusú, állandó mágnesű generátor van ami 3 db, 120 fokban eltolt, 3fázisú csillag pontú tekercselésből áll.
(Azaz egy állandó mágnes gerjeszti fel a generátor állórész tekercseit.)
- gyári menetszám: 48
- gyári zománchuzal átmérő: 0.80
- tekercs belső ellenállás: 0.5 - 1.25 Ohm
- külső átmérő: 93 mm
- belső átmérő: 35 mm
A DRZ generátor max. névleges teljesítménye specifikáció szerint 200 W, 5000 1/min fordulaton.
Sziasztok!
olyan segítségre van szükségem, hogy mi a drz400s gyári generátor tekercseinek menetszáma és huzalátmérője? Vagy egyszerűbb lenne, ha valaki kölcsön tudna adni egy generátor állórészt 1-2 napra, hogy a mérnököm megsasolja...nagy segítség lenne, köszi
Az egész gyújtást átraktuk Doriánéból,amit ismét köszönök..először CDI-t,majd a fél gyújtó tekercset,jeladót...ugye előtte ami már megvolt: karbi,légszűrő,szelep,de nem lett jobb...a Dorián karbijábol át lett rakva alul az a kis elektromos vákum szelep,ami úgy néz ki mint a simokon a kondi..nahh miután ez átlet rakva,a Dorián motorja is ugyan ezeket a tüneteket produkálta,nem pörgött ki,nem ment 100-nál jobban nyélen..ami a hiba volt,ez a kis vákum szelep ahová vissza megy,a karbiba,ott van egy kis gumi gyűrűcske,ami elfordult,kicsúszott a helyéről. Jól meg is szívatott a szerelő.felhív: van egy jó,meg egy rossz hírem..meg van a hiba,..na mond..a Dorián motorja ugyan ezt a hibát produkálja most mint a tiéd,miután a tekercseket átraktuk..mondom,valami zárlatos,és szét b@szta a tekercseket?..ja az van..de megnézte 60e az új...na mondom f@sza,akkor mindjárt kettőt is kell vennem egy Doriánnak,egy nekem...lehangoldtam egyből..majd benyögi h szivat,meg van a baj.. :)
Szia!
Hihetetlen hogy ilyen egyszerű hiba volt...ne de erre rájönni..ha nálad nem jön ki,szerintem sose jön rá mi a baj.Nagyon köszönöm a segítséget!Azért jó h a tiéd is meg lett bontva,legalább be lett ragasztva a gyújtás,mondta h 3 csavar már kivólt lazulva,és mint tudjuk ez a tipus hiba,tud csúnya dolgokat csinálni.
Sziasztok!
Van most egy olyan problémám, hogy a benzincsapom (vákumos) átereszt és befolyik a benzin a karterba. Tud valaki esetleg felújító szettet hozzá vagy olyan benzincsapot ami nem ereszt át?
2007es SM-be kéne. Köszi a segítséget!
http://indukcio.uw.hu/
Nagyon nagy köszönet érte!
A harmadik generátorom fog készülni az adatok alapján...
A DRZ-ben egy körmös pólusú, állandó mágnesű generátor van ami 3 db, 120 fokban eltolt, 3fázisú csillag pontú tekercselésből áll.
(Azaz egy állandó mágnes gerjeszti fel a generátor állórész tekercseit.)
- gyári menetszám: 48
- gyári zománchuzal átmérő: 0.80
- tekercs belső ellenállás: 0.5 - 1.25 Ohm
- külső átmérő: 93 mm
- belső átmérő: 35 mm
A DRZ generátor max. névleges teljesítménye specifikáció szerint 200 W, 5000 1/min fordulaton.
olyan segítségre van szükségem, hogy mi a drz400s gyári generátor tekercseinek menetszáma és huzalátmérője? Vagy egyszerűbb lenne, ha valaki kölcsön tudna adni egy generátor állórészt 1-2 napra, hogy a mérnököm megsasolja...nagy segítség lenne, köszi
lehet róla szó, de én csak műkedvelő vagyok, nem csapatom nagyon, pusztán élvezem a tájat, meg a szabadságot
galéria
ha meg gyári kell akkor suzuki kereskedő
Dr600-ba szeretnék szelepszár szimeringeket legkésőbb jövő szerdára! Tudtok javasolni egy boltot ahonnan beszerezhetem?
Hihetetlen hogy ilyen egyszerű hiba volt...ne de erre rájönni..ha nálad nem jön ki,szerintem sose jön rá mi a baj.Nagyon köszönöm a segítséget!Azért jó h a tiéd is meg lett bontva,legalább be lett ragasztva a gyújtás,mondta h 3 csavar már kivólt lazulva,és mint tudjuk ez a tipus hiba,tud csúnya dolgokat csinálni.
DRZ400E fejidom foglalat és izzó nélkül 11000ft!
21colos kerékbe való küllö 35db 8000ft!
Suzuki drz be keresek 18' első kereket.
Ha valakinek van eladó jelezze,legyen szives.
Nemrég vásároltam egy régi dr 400-ast, de a karburátor ami rajta van, valószínű nem a sajátja. Nem tudom normálisan összehangolni a motorral.
Nincs valakinek 400-asra való karburátora? Ha lehet nem horror áron! :)
Előre is köszönöm.
Van most egy olyan problémám, hogy a benzincsapom (vákumos) átereszt és befolyik a benzin a karterba. Tud valaki esetleg felújító szettet hozzá vagy olyan benzincsapot ami nem ereszt át?
2007es SM-be kéne. Köszi a segítséget!