Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinek az ismerősének kell lenni, hogy lássam ezt?
Nem, mivel alig volt benne olaj.
Aztán tettünk bele és hopp szépen megérkezett a füst, majd egyre nagyobb lett. Azt hittük, h a szelepszárszimeringek szarok. Ez be is jött, mert alig volt már gumi ami tömítsen, a szelepek se tömítettek semmit(láthatóan! csak néhol értek a szelepfészekhez). mentünk a motorral kb 10 kilométert vagy még annyit se, ezalatt telepakolhatta a kipufogót rendesen(remélem csak ennyi). A hibákat javítottuk, de valamiért a hengert már nem húztuk le... Kompresszió van akkora, hogy kis híján megtart a berúgókar(140kg, 196cm vagyok).
Úgyhogy most marad a remény, meg pár kör a motorral, hogy fogy-e a füst, illetve az olaj...
Szóval a kérdés:
Létezik, hogy csak a kipufogóban levő olaj/olajsár adja a füstöt? Létezik, hogy a kompressziógyűrűk jók, csak az olajlehúzó ment szarrá?
Szóval a kérdés
Hölgyek Urak !
Következő problémával fordulnék hozzátok !
2002 Drz E430 athena henger van rajt(kehin karbi) viszont nem találok hozzá karburátor beállítási paramétereket !
Ha a sima 400E meg lenne az is jó lenne kiindulásnak !
170 fuvoka van benne és az okos szerelő eltekergetett mindent rajta !
Szóval se alapjárat se semmi meg 8-9 Litert zabál 100km en !
Ha esetleg tudnátok egy linket vagy adatot szolgáltatni hogy keverési arányt szabályzó csavaron hány fordulatot kell kitekerni stb azt nagyon megköszönném ! Üdv Laci !
Amugy mikor megvetted meg nem volt ilyen?
Jaaa, eddig én is így tudtam, de a víz, a motor kiviteléből adódóan kizárva.
Csak abban reménykedek, hogy nem az olajlehúzó miatt füstöl, hanem mert a kipufogó agyig van olajjal, és ettől van köd... Mert ez már nem füst, ilyet utoljára,,, nem is láttam még ilyet! Ilyet egy rossz 100 éves hoffertraktor se csinál! Olyan sűrű a füst, mint a tej, szerintem, ha ennyire enné az olajat, el se indulna.
Szerintetek reménykedhetek? Mostanában kiprobálni se tudom az elméletemet, mert folyton úton vagyok...
Még mindig vannak eladó hűtővédők!
írtam neked is
[Phoenix]
Engem is érdekelne.
Sárgából a nagyobb milyen árba van.
feketedavid88@freemail.hu
minden kivitelezhető
írtam neked emailt.
Na ez az XR szépen van megoldva
Nem tudok képet ide feltölteni.
Na mind1 ,csak egy DR-t akartam mutatni aminek
az ülése úgy néz ki mint egy puputeve háta
Előre-hátra a legkisebb kell feketében. Írd meg h mennyi:
drz.muller@gmail.com
ha vastag a szivacs, akkor lehet belőle kivenni
volt egy Xr-em, abból is szedtek ki, igaz nem volt a legjobb döntés, mert rontott az esztétikán
kép nem adja vissza.....
ez szerintem egyedi matricaszett
hello, milyen érdekelne?
Általában füst jelek:
fehér - víz
kék - olaj
fekete - üzemanyag
Hali kortisz :D
Szerinted dr 650r ülést lehet süllyeszteni úgy hogy
értelmes kinézete marad a mocinak + kényelmes is maradjon?
Sajnos nem vagyok valami magas se vastag darab...
Így kihívás kicsit megdőlő motoromat megfogni
főleg ha egy ici pici lejtő fele billen meg a motor.
Vagy valami lábhosszabbító műtét?
plíííz! tud valaki segíteni, hogy honnan tudnék ilyen matrica szettet szerezni? nekem a neten nem sikerült találnom. Ami az universalmotor on fent van az nem ez a fajta csak a képeken, de megnéztem és köze sincs hozzá. Előre is köszi....
Hali,

szükségem lenne egy szett tengely bukógombára SMhez. Hallottam hogy itt vki tud jó áron :)
csak viccelőztem!
viszont ha itt lett volna Debrecenben, nem jelentett volna akadályt a rendszám mentes motoroknak sem!
ne haragudj haver, de ilyen hosszu utra nem indulok ket szemelyel. De rem nincs harag :)
elviszel Gábor?
Üdv !Suzuki DR 125 - re keresek teleszkóp gumiharmonikát ! Alul 56mm, felül 35mm átmérő kellene . Tud valaki segíteni hogy hol találok ilyet ?