És volna még 1 kérdésem, a berugotengely részét összelehet rakni ugy hogy ne kelljen széthuzni a blokkot? a rugora gondolok ami belül van hogy azt hogy akasszam be a berugotengely végébe?
ha jol néztem akkor orosházán laksz, mezőtúrtol nem messze! kérdés nem-e jársz erre mostanában :D mert akkor elkérném arra az 5 perce míg leszedném a lendkereket!
Sziasztok, segitség kellene egy 86-os dr 600 lendkerekét akarom leszedni, de a gyári szervizkönyben nincs benne hogy azt hogyis kellene! a csavart kiszedtem belőle de nem akarom feszítgetni! ha valaki tudja a megoldást megoszthatná velem is :) köszönöm előre is :)
Most hívtam egy ismerőst, aki bontotta a motorját, de a fejidomot már eladta.
Engem még mindig elkerültek az őzek messzire!
Egy srác miután elkapott egyet, utána állandóan összeakadt velük. Ha a srác 3. volt a sorban, akkor is elé szaladt ki!
Azért, igen. Én is már ezer meleg helyzetben voltam velük, de így, hogy leszedjen a motorról, még nem jártam. Pluszba még a mögöttem lévő motoros is eltrafált.
Teljesen igazad van,külföldön dolgozok,ritkán használom,tavasszal ugyan ez miatt kínlódtam a géppel,a szerelőm ugyanezt mondta, valami spéci karbitisztítóval sikerült csak kioldania a "gyantát" az egész karbiból.Nekem odáig fajult hogy gázadásra befulladt a motor.Azóta tökéletes!
ELADÓ drz-be sm szett!
80%-os e-h gumik, kb 2500km-ert futott fogaskerék, kiváló féktárcsák e-320 h-220, az összes csapágy kicserélve, a beépítéshez szükséges összes távtartó illetve 320-as tárcsához való féknyeregadapter!Elérhetőségem a hirdetéseim közt! Keressetek bátran árban megegyezünk nekem csak a helyet foglalja!
Szia. Nem csak, hogy lehet, hanem biztosan ez történik a karbival ha nem használod. A 95-ös benzinbe kevernek bioetanolt, de többet mint az előírás. ( kétszer annyit, min. ). A benzin elpárolog az alkoholból meg megmarad ez a zöld növényi trutyi. Na ez mindent eltömít. Főleg az alapjárati rendszert. Csak szétszedéssel tudod takarítani. Megeszi a tömítéseket is. Úgy tudod máskor elkerülni, hogy leálláskor kijáratod belőle az összes benzint, vagy teszel bele adalékot. Az adalék nagyon drága. Másik megoldás az ha 98-as, vagy 100-as benzinnel jársz. Abban nincs ilyen szar. Kb. ennyi.
helló forumozók,apró segítség kellene,vettem egy suzuki dr600s -ta szelep hézagot szeretném be álítani tudna nekem valaki gyári adatod mondani?mert lehet hogy jó a motorja de lehet hogy egy fos.előre is köszönöm,
Sziasztok létezhet az hogy 1 karbi 3 év állás után meg makkan? A moci szívatóval beindul emelt fordulaton jár meny szívatóval de kicsit püffög szívató nélkül leáll alapjárat nincs ..
Köszönöm a segítséget! az enyémben piros rugós van rövidebb menettel, csumára letekertem így már jobb. 180cm magas vagyok és így is majdnemcsak telitalpra leér a lábam.. de így már jobb mint volt! köszi mégegyszer!:)
nekem a kocsit kerülgetik esténként, már a tököm kivan, túl vannak tenyésztve, rengeteg van belőlük
Engem még mindig elkerültek az őzek messzire!
Egy srác miután elkapott egyet, utána állandóan összeakadt velük. Ha a srác 3. volt a sorban, akkor is elé szaladt ki!
a mopedrally előtt is 3 méteren belül ugrott át az őz előttem, ha követi a másik(mint úgy kb mindig) akkor igencsak fájt volna
DRZ400E gyári fejidom foglalat és izzó nélkül szép állapotban 10.000ft!
DRZ400 elsö kerék küllö szett( 35db küllö) 8000ft
hirdetett dolgaim megtekinthetöek budapest 10.kerületben.
http://www.ebay.com/itm/2000-2...
80%-os e-h gumik, kb 2500km-ert futott fogaskerék, kiváló féktárcsák e-320 h-220, az összes csapágy kicserélve, a beépítéshez szükséges összes távtartó illetve 320-as tárcsához való féknyeregadapter!Elérhetőségem a hirdetéseim közt! Keressetek bátran árban megegyezünk nekem csak a helyet foglalja!
érdeklődni telefonon :06304053450