Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szívesen Örülök,hogy sikerült !
ha hamarabb szóltok h. akkor van találkozótok akkor össze lehet szervezni, de igy 1 héttel előtte már esélytelen, sokan dolgoznak és ekkorra vettek ki szabit. és mondom, jelentkezzetek a DRZ Hungary csoportba, ott mindenki meg lett kérdezve kinek milyen időpont jó.
hello. Szokásomhoz hűen csak kíváncsiságból kérdezek, remélem nem baj Nem tudja valaki hogy Drz 400S-be gyárban milyen olajat öntenek? Nem viszkozitás érdekelne hanem a márka. Pl hogy motorex, xadoo stb.
Köszi a tippet, jövök egy sörrel! Két évig megint letudva a kipufogó probléma.
Sziasztok! Valaki tudna drz 400 sm-hez kipufogó leömlőt savállót ?
sziasztok! Bagster tankbőrhöz keresek beakasztó műanyag fület, egy darabot. Esetleg tudna nekem segíteni benne valaki, hogy hol találok? köszönöm.
Sziasztok! DRZ benzincsapot keresek ha valakinek van egy elfekvőben ?!
Sziasztok! Dr350-be kuplung lamella szettet hol lehet a legjobb áron venni? Baromira csúszik és kint fog a kuplung. Elore is koszi!
Hali.
Megválok szeretett motoromtól!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
van másik is
de nem esik jól a munka, a mutatóujjam elég jól megsínylette
Annyi baj legyen....

Nem is fáj a kezed, ha tudsz menni dolgozni!
látod, nem nagyon akarnak közösködni a robogókerekesek a varacskos disznókkal
érdekel akkor? láttad az emailt?
Nem miattam gondoltam áttenni, csak mi 18.-án megyünk túrázni és összehozhattuk volna egy helyre és időpontra az offroad-osokat és az SM-eket. Egyből 60-an lettünk volna! Sőt, akinek lett volna kedve, az csatlakozhatott volna a túrához!
sziasztok drz be szánt kerékszett eladó.80000 vagy keresek hozzá fékadaptert 320 as tárcsához.
kb 30 embernek 17.e jó, csak miattad nem lesz áttéve szerintem , bár nekem 18 is jó lenne. Azért jó a facebook csoport mert ott szervezzük az ilyen találkozókat, és lehet szavazni a találka hellyel és időponttal kapcsolatban.
Köszi a választ!
Ez legalább egy kis reményt adott!
Nem hiszem, hogy az olajlehúzóm törött lenne, mert a henger falát megnéztem alsó holtponnttól a felsőig, semmi karc semmi sérülés, szerintem ezért is nem húztuk le a hengert. Jaja olajjal már felöntve, most majd bejelölöm a szintet és nézem és reménykedek és reménykedek és reménykedek...
Nincs fb-m és nem is lesz. 17.-e nem jó, mert dolgozok. Ha 18.-án lenne, akkor összehozhatnánk a mi terepralinkkal.
Autóval voltam már úgy hogy telepakolta olajjal..
Törött olajlehúzó.
Na szóval full generál.
Szelepszár szimeringek szelepek vezérlés görgők.
Mind1 nem sorolom.
Minden ami forog mozog cserélve lett újra.
(Nem volt kis összeg)
Utána következő 1000-1500 km en még
dobta a füstöt mint ha trabant lett volna.
Persze ellenőriztem fogy e az olajból.
Nem fogyott. Így már nyugodt szívvel adtam el.
Lehet azóta is füstöl.
De nem a motor állapota miatt.
Az lehetetlen. Szóval olajat nézd gyakran.
Ha nem fogy akkor a kipufogóban sütögetős Party van

Ha van kompresszió az nem feltétlen jelenti azt hogy
az olajlehúzód teszi a dolgát. (Reméljük teszi)
Ha nem akkor
Köszi!
https://www.facebook.com/group...

A csoport neve: DRZ Hungary.
Zárt csoport, igy csak az van benne akinek van is DRZje, a megerősítéshez majd képet kell küldeni az adminnak azt hiszem.
És mi a csoport neve vagy címe?
Köszi Uram ! :D :D
csoport tagnak kell lenni, jelentkezel a csoportba, az admin felvesz és látni fogod.
Sajnos én nem értek ennyire ehhez... Az biztos, hogy azért felhívtam volna az eladót pár jó szóval, legalább a saját lelki békémért..