Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi előre is. Remélem viszonylag olcsón megúszod ezt az esetet. Ahogy az ebay hirdetésekben láttam az árakat elég combos összegekért szabják kint az alkatrészeket, szerintem olcsóbb lesz itthon.
Ezen a hirdetés képén van alkatrész
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Itt még talán megvan a tekercs
http://olx.hu/hirdetes/suzuki-...
Meg a Gerecsét kérdezd meg, mert amikor beszéltem vük, szinte minden volt polcon. Szatyina Balázs +36 20/3117614; +36 34/372 828
Köszi, ez jó ötlet. Veszek én is valami hasonlót.
Eladó tokico 6dugattyús féknyereg távtartóval E-re. Nekem nem fér el sajna a küllőktől de lehet hogy másfajtára jó lesz. 10.000ft
Helló.
Van egy eladó Suzuki DR 500 S em. 1988 as. 2 gyertyás , 2 leömlős, a kinézete teljesen olyan mint egy 600 as DR-é. Minden eredeti papirjával. A motor most lett elsőnek széthuzva! számlával bizonyitott felujitáson esett át. Hidegen , melegen első rúgásra indul. Minden világítás és visszajelző müködik rajta. a motor még nem található meg hirdetésen. Érdeklődni 0670 216 97 54 es telefonszámon BÁRMIKOR.
ui: a motor 2011 ben még rendszámos volt! kézi és autómata dekompresszoros.
Persze hogy leírom majd, de a szerelőmtől még meg kell kérdeznem a méretét.
Én elszakítottam amikor szedtem szét.
A sérült részt bekentem ezzel , oszt csáá!
Köszönöm a választ. Mivel nem tudom milyen állapotban van, ezért inkább rákészülök a cserére, nehogy akkor kelljen rohangálni utána. Loctite-ot már vettem és a tömítésen is gondolkodom (ha nem sikerül leszedni sérülés nélkül), de eddig csak szetteket találtam.
Ha nem sérültek a csavarok, nem muszáj kicserélni csak be kell ragasztanod, hogy a rázkódástól ne tudjon kitekeredni. Mert a csavar fejét a tekercs töri le ha kicsavarodott. Tehát nem a csavar a hibás.
Szia,
Nekem eddig a Gerecse tudott segíteni alkatrészekkel kapcsolatban és postán már másnap megkaptam a rendelt cuccokat.
Szeretném a szokásos generátoros csavarokat kicserélni ill. ragasztani, hogy a hasonló dolgot el tudjam kerülni, de nem tudom pontosan milyen méretűek. Doksikban nem találtam róla infót. Előre beszerezném a szükséges csavarokat, ha lehet ne legyen sokáig szétontva a vas. Képek alapján szemre M5 ill. M6 lehet, ha jól látom. Tudnál segíteni milyen méretet vegyek, így hogy sajnos szét kellett bontanod?
Előre is köszönöm.
http://www.kepesmotor.hu/motor... Őket kérdezd meg én tőlük vettem.
Ugyanaz az S-esé.
Nagyon kirepedt?Mert ha nem,akkor én szilóval szoktam bekenni,az a legtutibb,pedig már sajnos próbáltam több ezres lószarokat.
Nem tudod beragasztani?
Üdv Urak !
Olyan kérdésem lenne hogy DRZ400 E hez tudnátok e linket vagy egyéb segítséget ahonnan letudnék tölteni egy komplett service manualt amibe szerepel az összes meghúzási nyomaték vezérlés beállítása stb. ? Kifejezetten az E jelzésűé kéne !
Nem akarlak elkeseríteni,de nem lesz egyszerű.
Én 2hónapig hajtottam,aztán végül megcsináltattam.
Sziasztok! Olyan problémám volna a drz-mel hogy a generátorban elszállt egy csavar ami teljesen tönkre tett bent mindent a házban és nem elég a generátort kicserélnem de még a deklit is ki kell. Hol tudok deklit beszerezni hozzá, esetleg van valakinek eladó? Kérlek segítsetek, köszönöm
Helló Urak.

Keresnék DRZ - E jobb oldali hűtőt 2005 évj.

Köszönettel
Üdv embörök.
Eladó a motorom, ha esetleg valaki ilyet keresne.
A felfogatás ugyanaz.
felfogatasok elvileg ugyan azok, de a csovek kivezetese kulonbozik E es Sm kozott, tudom, mert csereltem mar jobbos hutomet.
Köszi a választ.
Sziasztok! Üdv !Tudnátok segíteni? A kormány rögzítő konzol felső része eltört egy helyen, illetve az alsó rész ugye két csavarral van rögzítve, az egyik valszeg elhajolt. Tehát maga az egész konzol amibe a kormány van meghúzva kellene. a nagy tartó, ami a villára van felszerelve az ép, az nem kellene hozzá. Tudna valaki segíteni? Köszönöm
Kecsón 10kor Teccsónál találka, motorsimogatás, örök baráccság kötés (igény szerint vérszerződés), szolid (kb. 40 fős) polgárpukkasztó felvonulás, érzékeny búcsú után egy falka megszállja a Mátrát és Bükköt, többen Soltvadkerti Motoros Találkozót fogják tovább népesíteni, meg még amit dob a gép.
Szerintem max. abban különbözik, hogy az SM- nek van hűtő ventillátora.