Hali.
Arra lennék kíváncsi, hogy a himbának szabad-e lötyögnie annál a csavarnál amivel a vázhoz van rögzítve. Csak olalra mozgatáskor van egy kicsi lógása. A csavaron kívül minden új benne. Azt nem tudom kicserélni, mert nincs a javító szettben. Sajnos nem tudok képet csatolni.
Régebben valaki itt gyártott ilyen csavart, ha jól emlékszem.
Kösszi! :)
Én is így gyanítottam (a motor revün is ezeket írták) csak az fura nekem, hogy hová lett az enduro szett, de a lényeg akkor az, hogy az SM szettől függetlenül az erősebb típus
Ha 37 kW van a forgalmiban az E tipus lesz SM- é építve. Ha műanyag tankos az is E- re utal. E- t is lehet rendszámoztatni, ha rádobsz pár extrát. Az első tárcsát nézve a felnid sem gyári.
tisztába vagyok vele hogy nem normális,azt elfelejtettem ide írni hogy csöpögött belőle egy ideig de miután azt megszüntettem,fogyott belőle persze nem olyan iramban, de eszegeti így is....
Arra lennék kíváncsi, hogy a himbának szabad-e lötyögnie annál a csavarnál amivel a vázhoz van rögzítve. Csak olalra mozgatáskor van egy kicsi lógása. A csavaron kívül minden új benne. Azt nem tudom kicserélni, mert nincs a javító szettben. Sajnos nem tudok képet csatolni.
Régebben valaki itt gyártott ilyen csavart, ha jól emlékszem.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
a hondám(eleinte) csak akkor eszegette amikor aszfalton használtam, a földutas szuttyogáskor nem fogyott abból semmi
a teloszámom 06209238057
Szép 21" Excel Takasago ráf, fix 10e ft!
molnaradam14@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm!
Én is így gyanítottam (a motor revün is ezeket írták) csak az fura nekem, hogy hová lett az enduro szett, de a lényeg akkor az, hogy az SM szettől függetlenül az erősebb típus
06/30 három 27 kilcven öt 37 (Zoli)
Nem használom őket,vagy cross,vagy szuper szett van fent,hogy mikoriak azt nem tudom,2012 nov.-be evvel vettem a DR-Z-t.
Mondjuk jogos a dolog... Nekem is bántja a szemem