Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okes, köszönöm.
Hali.
Arra lennék kíváncsi, hogy a himbának szabad-e lötyögnie annál a csavarnál amivel a vázhoz van rögzítve. Csak olalra mozgatáskor van egy kicsi lógása. A csavaron kívül minden új benne. Azt nem tudom kicserélni, mert nincs a javító szettben. Sajnos nem tudok képet csatolni.
Régebben valaki itt gyártott ilyen csavart, ha jól emlékszem.
Azt nem tudom! De aki ügyes nincs előtte akadály!
Hello. A hűtővédő az sokat ér? Ventilátortól fel lehet tenni?
06 30 635 9305
06 30 635 9305
sziasztok!Esetleg valakinek?
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
3/4 gáz felett eszegetné az is
a hondám(eleinte) csak akkor eszegette amikor aszfalton használtam, a földutas szuttyogáskor nem fogyott abból semmi
szia bármikor a tőmítés készlet kell vagy csak a hengerfej pakolás
a teloszámom 06209238057
az enyém nem eszi, lehet nem forgatom eléggé?
Köszönöm hogy szóltál...a tulaj is jelezte
szia!
Szép 21" Excel Takasago ráf, fix 10e ft!
Voltam en is megnezni, figyelj ra mert eszegeti az olajat.
Hát akkor az valahol elkopott :) De legalább akkor már ezt is tudom (Y) :)
Fordított teló sincs szóval egyértelműen enduro gyárilag.
Nahh szuper! :)
molnaradam14@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm!
Kösszi! :)
Én is így gyanítottam (a motor revün is ezeket írták) csak az fura nekem, hogy hová lett az enduro szett, de a lényeg akkor az, hogy az SM szettől függetlenül az erősebb típus
sziasztok sikerült vennem ép teleszkópot egy párat ezért eladom a régit . az egyik hibátlan amásikban csövet kell cserélni.de az alja jó.
Szia!
06/30 három 27 kilcven öt 37 (Zoli)
Szia!
Nem használom őket,vagy cross,vagy szuper szett van fent,hogy mikoriak azt nem tudom,2012 nov.-be evvel vettem a DR-Z-t.

Mondjuk jogos a dolog... Nekem is bántja a szemem
Dobj egy ímél címet, ha a fészen csatlakoznál a DRZ csoportunkhoz és küldök meghívót!
Ha 37 kW van a forgalmiban az E tipus lesz SM- é építve. Ha műanyag tankos az is E- re utal. E- t is lehet rendszámoztatni, ha rádobsz pár extrát. Az első tárcsát nézve a felnid sem gyári.
tisztába vagyok vele hogy nem normális,azt elfelejtettem ide írni hogy csöpögött belőle egy ideig de miután azt megszüntettem,fogyott belőle persze nem olyan iramban, de eszegeti így is....
1,5 litert? két olajcsere között? már bocs, de ez nem normális. nekem cserétől cseréig max 2-3 decit ha megeszik.