Még mindig él a kérdés illetve kérés, hogy DRZ 400 vásárlásakor miket érdemes figyelni...most jöhetnek a rossz tapasztalatok...! :/ :DDD
Plusz egy próbakörnél mit kell érezni ha jó a motor...bugyuta kissé a kérdés de gondolok itt arra, hogy aki rendelkezik egy-egy jobb példánnyal meddig akarja felvenni az elejét meg ilyenek...tényleg minden érdekel! :)
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat! :)
Elhagytam egy hátsó féklámpa burát, külön gondolom nem lehet venni. Vékony piros vagy füst színű hátsó féklámpa kellene drz 400 sm-hez. Képes árajánlatokat várok a drz.muller@gmail.com-ra. Köszönöm.
Egy régebbi eszme futtatásom:
Például multiméterrel töltés ellenőrzés ajánlott, amikor vettem enyémnek se volt ,hazaértem vele, mutatnám meg a családnak de fasza gépet vettem és már nem indult csak tolásra, meg is kaptam: " jó nagy szart vettél fiam!"- a kedves tulaj gondolom annyira feltöltötte hogy kiérjek vele a látóhatárból!
újra tekercselés 13 rugó + tömítés és meló= 20 ezret egyből alkudhatsz.
Hűtők, oldal deknik sérülékenyek érdemes ellenőrizni.
A gyújtás csavarjai, bár csak szétszedve tudod ellenőrizni, ha már megvetted legyenek beragasztva, mert fellazulva nagy kárt tehet!
Meg persze az alap dolgok: Gumik, lánc- lánckerék, fékbetét és tárcsák mennyire kopottak, csapágyak: kormány, kerék, lengővilla érdemes átrángatni és persze egy próbakör is sok mindent elárul a vasról, ha hozzáértő próbálja ki.
Más most nem jut eszembe.
Heló! :)
A tanácsotokat szeretném kérni, ugyanis esedékessé vált egy 400-as DRZ vásárlása. A kérdésem az lenne, hogy vásárláskor mire érdemes odafigyelni? Gondolok itt a szokásos "hidegen, melegen jól indul"-on túl más esetleg tipikusan DRZ-s jelenségekre...
Előre is nagyon szépen köszönöm a tippeket! :) (Y)
Sziasztok a napokban szert tettem egy régi dr600ra, és a karburátor takarításnál
észre vettem hogy az a gyórsító rudacska az oldalán be van esve, és szorulva.Az istennek nem akar kijönni(áztattam melegítettem piszkáltam).Mennyire okozhat ez gondot?, igazából nehezen indul. Valami tanács esetleg?
Előre is köszi
Üdv
El szeretném adni suzuki dr 600 as motoromat.Azt szeretném kérdezni tőletek hogy mennyit kérhetek érte,linkelem a hirdetést a leírtak igazak,külsőre sárvédő és tank a kopott váz pár helyen. http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
180 at nem ér szerintetek?
SZIASZTOK.. KÉRDÉS! SM DRZ ÉS DRZ 400 E KUPLUNGKARJA ÉS FÉKKARJA MEGEGYEZIK szerintetek? köszi a választ nagyon fontos volna a drz 400 e 03 as... az SM pedig mindegy csak sm!
Valaki volt már ezt a motort megnézni?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
A kérdésem az hogy aki sm ként használ E s Drz-t milyen áttétellel?