Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mobilcentum.hu, hanem mobilcentrum, vagy Nagy Dávid felhasználónéven keresd itt a fórumban!
átdob valami buzi oldalra nem tölti be a www.mobilcentrum.hu-t :S
még az ősszel sikerült szép formát alakítsak a kormányomba
Nagy Dávid..mobilcentrum.hu
Renthal kormány volt, de elkelt, bovden az nincs.
véletlenül kuplung bówdenod,és valami cross kormányod nincs? :) postaköltség? :D
valakinek eladó ülése? drz 400 s re?
Közben megtaláltam itt a fórumon:
Sziasztok,

Gondoltam megosztom a kerékcsapágy méretek, mert nem találtam meg itt a fórumon és hasznos lehet, ha valaki nem 6000-ért akar venni.
Első:
6904-2rs 2db
Hátsó:
6004-2rs 2db
6204-2rs 1 db

Most találtam a csapágyboltban kb 1000 Ft darabja, igaz én csak az elsőkre kérdeztem rá, de gondolom hátulra sem lehet sokkal több.
Köszi.
csavarhúzóval próbáltam,de az nem jött be.Hát ma valahogy ki kell derítenem,mert vasárnap megyünk,oszt ez úgy beszitál hogy az már életveszély!
hegeszd be az egyik közepét és ki tudod ütni
Dornival gyönyörűen ki lehet ütni.Fejből nem tudom a csapágyszámokat,de délután meg tudom mondani.
De ha kiütöd,azokon is rajta van

Mindenképpen csapágyboltban vegyél meg mindent,jobban jársz
Szevasztok!
Enduró kerékcsapágy,és szimering méretek érdekelnének,első,hátsó,hátul 3van,elöl kettő...na meg ha megmondanátok hogyan bírom kiszedni,és hogy van e zégergyűre,mert én ütöm vágom de meg sem mozdulnak..
igen
Küldesz egy kikiáltási árat privátban?
Holnap teszem fel a motorra, szerintem csinálok is videót!
Szombaton megyünk csapatni ha minden ok, onnantól csak amortizálódik!
Köszi a gyors választ. Egyébként E változatra lenne..... még gondolkozom rajta.
Szia!

E változatra való, de ha S-re szeretnéd feltenni, akkor esztergáltatsz 500 ft-ért egy olyan közdarabot, aminek a belső átmérője megegyezik az S külső átmérőjével,és a külső átmérője pedig az E belső átmérőjével! Pofon egyszerű a dolog!

Ára 45.000 ft
Hali!

A Yoshimura DRZ E változatra jó, vagy S-esé az összekötő? Az ára mi lenne?
Köszi
Ha melegen elhallgat akkor minden rendben.
Üdv! mindenkinek
Érdeklödnék hogy Suzuki DR 125 nél miért lehet az hogy hidegen csörög a motor és ha bemelegszik abbahagyja? (elvileg fel lett újjítva :henger dugó főtengelycsapágyak és azóta csinálja) de ez korántsem biztos.
06-20-5-636-213
elaaaadaaúúú!
dr600s ilyen állapotban keresi új gazdáját. önrángatós modell már.
2liter