Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogyne variálnának, de nem a fogaskerékkel, hanem a lánckerékkel
Ez pedig a lánckerék:
Akkor próbáljuk meg újra!

A fogaskerék. Ebből van több is a motorban! Áruljátok már el, hogy melyiket szoktátok cserélni!
az a lánckerék
a fogaskerék teljesen más dolog
szerintem bejön mert az sm az nagy fíling:)
Ja igen, bocs hogy hülyén fogalmaztam.
Egy hete még megvolt, aztán lehet hogy már nincs.
köszönöm, aztán ha úgy nem jön be majd cserélek rajta
SZIA,mikor bemegyek egy üzletbe és kérek dz hez hátsót egyből azt kérdik h hány foga legyen.... szóval variálnak mert van rá lehetőség...
hallo.. érdekelne a kipuf, mennyit kérsz érte, gondolom valami "házi nyitott"?
Ez volt, köszi!
drz s/sm kipu és 11-es lánckerék eladó.
Én 13-50-nel nyomulok,de sokszor a sárvédőről jövök vissza,olyat ugrik.
milyen fogaskerekrol beszeltek ti? Lanckereknek hivjak amire ti gondoltok!
Attól, hogy Te még nem hallottál róla, nagyon sokan variálnak vele.
meg van még egyáltalán?
Még soha, senkit sem hallottam, aki fogaskereket cserélt volna drz-n. Szerintem mindenki a gyárival használja!
Nem akarlak most sem lebeszélni sem rábeszélni,de nekem gyári fogaskerekek vannak E hez amivel kiadták... szerelőm is szokta próbálni olykor olykor..ő butának tartja így is a motort... mert használhatatlan szinte normálisan.. ha húzod neki megy..ha nem húzod akkor meg szintén megyeget.... szerintem a gyárival simán tudsz virgonckodni... de nyilván kinek mire kell.. de én sm szettel sem változtataom meg az áttételt... megy ez rendsen...
Gerecsemotor.
ott tuti van
Vegyes használatban lenne a motor. Alapból endurot akarok de néha sm szettet bele tenném egy kis aszfaltozásra. Ezért érdekelne kinek mi vált be első illetve hátsó fogaskerék méretben sm hez.
SZIA ..köszi szépen az infót:))
CSAK TUDNÁM hogy mitől 51 lovas egy drz... mert ugye max 49 jobb esetben.. amugy ... miért kérded az áttételt? mire szeretnéd használni?
Sziasztok.Suzuki dr 350 eletronikára lenne szükségem.ha van valakinek kérem jelezze.
Üdv Doktorok!,
Tudnátok nekem olyan gyűjtő oldalt mutatni, ahol a DRZ-k (spec. 2006-os E) gyári alkatrészeiről lehet infót gyűjteni. Olyan értelemben, hogy pl milyen márkájú és hány fogú fogaskerekekkel szerelték őket, milyen gyártmány, hány szemes a lánc, milyen márkájú, méretű a gyári gumiabroncs, milyen gyártó terméke a fékbetét...stb.
A múltkor valaki linkelt egy "ha így változtatod az áttételezést, így befolyásolja a végsebességet" témájú oldalt, de egyszerűen nem találom. Belinkelnétek ezt is? Köszönöm