Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt érdekesnek találom mert az enyém most lett felújítva,és így is eszi az olajat!nem hiszem hogy az olaj az oka az olajfogyasztásnak.... találkoztam egy sráccal egyszer aki azt mondta az ő drz-je nem eszi az olajat,kérdeztem tőle és szoktad ellenőrizni rendszeresen?persze a válasz nem volt.kíváncsi lennék megy e még a motorja ?! az ősszel én megetettem vele kb.1,5 litert szóval szerintem erre érdemes odafigyelni,bár lehet hogy van aki kifogja....
Végül mennyibe sikerült elhozni az 520.000 ft-os motort?
Heló!
Nahh kössz még egyszer a tippeket! Megvásárlásra is került a motor és nagyon állat
De lenne egy következő kérdésem is...és ezt a többiektől is kérdezném...
Szval adott egy 2003-as Suzuki DRZ 400 SK3 37kw-as(kb 50LE) SM szettel... Nahh ez most akkor enduro volt gyárilag vagy supermoto vagy itt csak olyan van hogy utcai és verseny változat(motor revün olvastam erről a megkülönböztetésről) ?
az fasza ,azért reméljük az enyémnek nincs nagy baja....
kipróbáljuk a motult
jah, meg Jani kollegával
az olaj a gond, motult használj, 10w40 próbaképp, ha eszi akkor 10w50, 15w50, ha azokat is nagyon akkor nincs mit tenni, felújjítás. (csak hozzátenném, nekem a castrol actevo olaj miatt döglött meg a motorom 19e km-nél, addig csak az ment bele.)
Hali.
Tudok adni mindkettőt!
Üdv.
Igen oldaltámaszon nézem. Alul a karternél van egy csavar ahol lehet ellenőrizni ha mondjuk többet állt a motor ,mert akkor ugye oda vissza folyik. Ott szokott is csöpögni csak fent a nívónál tűnik el igen gyakran. Arra gondoltam megpróbálok egy motul 10w-50-et vagy hülyeség?
Hello. Azok az enduro gumik aszfaltra szerinted mennyire jók. Ha már elkelt akkor is érdekel!
szia.
ha megvan még a hengerfejtömítés akkor megvenném
mikor tudnád postázni?
én is 10w40 Castrol Actevot használok,ugyanez a szindróma,szerintem ez valami drz betegség...jártam már úgy hogy nem láttam a szintet,rátöltöttem, mentem vele, megint megnéztem és feljebb volt jóval a maximumnál,és persze nem 3 litert töltöttem rá sztenderen szoktad nézni a szintet?
fb-n is veled bizniszelem szerintem :)
Castrol 10W-40-es olajat használok jelenleg. A motorba még nincs 20.000km elég patika állapotú gyári SM viszont azt tapasztalom , hogy egy-két gurulás után eltűnik eléggé az olajszint van hogy a nívó pálcán nem is látom. Ez mitől lehet ? Talán egy vastagabb olajat kéne bele tennem 10W-50? Javaslat? ( Nyitott Finster kipuff van rajta esetleg ez is közre játszhat? )
2000+posta. Debrecen mellett lakok.
Szia egy elérhetőseget küldenél kellenének a gumik.
mennyi lenne? helyileg hol vagy?
Hali!
Komplett berúgószettet tokkal-vonóval mennyiért méred?
Jöhet privátba is! Sőt...
nekem van egy elado, patentek nelkul.
Keresek drz e légszűrő fedelet! összevissza karcolt sz@r mocsok is jó lenne. Köszi
Szia.
Miért válsz meg tőle? Mikori gyártás?
ELADÓ:
Gyári kormány(egyszer elestem vele festék lejött) S-re : 3000 ft +posta
Első enduro gumi: 5000 ft +GLS
Hátsó enduro gumi: 5000 ft +GLS
Két gumi egyben : 8000 ft +GLS
A gumik nagyon jók,szerintem a képből is látszik! Solton átvehetőek
Hali!
Van egy gyárim, amit elkezdtem oválosítani egy eldőlésnél, csak folytatni kell! Még egy-két ügyes esés és kész!
Sziasztok!
Sportkipufogót keresek drz400E-re!Kerek dob nem érdekel csak ovál vagy tri ovál!
Szia. Komplett szettet tudok adni neked Debrecen kozelebol.
06306359305
Sziasztok! DRZ supermoto szettet keresek!