Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Két kérdésem lenne.
Az egyik, hogy mekkora rézalátét van a blokk és a váz olajleeresztő csavarokon?
A másik pedig egy furfangos kérdés. Az olajcserét meg akarom csinálni vasárnap, de nem tudom, hogy akkor járok jobban, ha a téli pihenő után nem is indítom be, csak kiengedem a blokkból (és vázból) az olajat, vagy járassam melegre, és utána engedjem le?

Motul 5100 volt benne, most félszintetikus Motorexet sikerült venni.
írtam,most te jösz!
rolandsimon89@gmail.com
mégpedig?
Egy kis segitseg jol jott volna.amit bele tudtunk volna a szettbe
eddig egy 500 ast se akartál engedni most meg már mindjárt ingyen lesz? figyelj nem kell ingyen, elég ha hozzá csapod egy hatvanasért a láncszettet
semmi sincs ingyen :D konyhai kisegítés,mosogatás...nyomni kell de legalább megfizetik :)
Szarul valt az osszes bank. Mit melozol kint? Lehet ingyen lesz a szett
én már láttam jó állapotban lévő cross gumit,és ez annyira nincs jó állapotban!sőt!Na mindegy a gumi részét hagyjuk a dolognak,csak figyelj ki kellene derítsd hogy milyen árfolyamon váltják a bankodnál az eurót,mert nálam itt talán van 400 ! forint! szóval csak eurót tudok küldeni amit te persze forintba fogsz megkapni.pl ha küldök neked 200 eurót és a bankod 308 ba váltja én buktam rajta de ha csak 296 ba váltja te buktál rajta.szóval valami közös nevezőre kellene jutni,ezért is javasoltam a deviza számlát mert azon fix hogy ugyanaz az összeg rajta lessz mint amit elutaltam.bonyolult ez egy kissé és a bankod az én véleményem szerint tuti nem fog annyit adni az euróért,mint egy pénzváltó.
35Kw papírral se legális vezetni.
Bőven meghaladja a 0.2kw/kg
nem értem mi a probléma !?
aztasze.....it ezé még pézt kérsz
Ha le is lehetne akkor is azt mondanám hogy inkább vegyél rá egy Keihin karbit , E fejidomot, kisebb kacsafarkot, és egy műanyag tankot.
a maradékot add el és kb ott vagy vele
keress olyant ami 25 vagy 26 kw
láttam mindkettőre példát
sőt ettől vadabbakat is
Nem.
Az a2es jogsivel képbe vagyok.
Le egyszerűsítve a kérdésemet:
Az E változatot le lehet úgy papíroztatni ,hogy a2-vel vezethető?
Ismerősöm fia A2-vel vezet S verziójú Drz-t, E változatot már nem lehet
Google első találat: A2-s jogsi mire jó.

Nem vezetheted. 37kw. Felette van. Az S-s és az SM-re viszont jó.
Sziasztok
Érdekelne ,hogy a Suzuki Drz E a2-es jogsival lehet vezetni?
Amiket nézegetek E típusú 37kw-os nem nagyon vagyok képbe ,hogy mennyi ez papíron és valójában.
Vagy a2-vel csak az S és az SM-et lehet vezetni?
okes Majd ha valami kell kereslek
ne féltsd, nekem vannak alkatrészeim!
Nem magamat féltem, mert a kdx-el már borultam hanyatt, csak a motort féltem
megmértem!
nem tudom pontosan hogy cross guminál mi a gyári érték, mert nem volt sose új gumim, de szélen 15-17 mm magasságú
míg középen 12-13 mm a magasság
ennyi adatot tudok neked leolvasni, meg talán a gyártási évet
OTP-s vagyok. Többet nem tudok elmondani
A szett 60.000 ft. a maradék cuccokat egybe szeretné eladni a srác!
kompletten 80.000 ft.
A súly végett külön kell feladnom a postán, hogy előre utalással mennyi lenne nem tudom, de azt gondolom hogy 5.000 ft-ból kijön.
Tehát 85.000 ft így sacc per kb
ne tévesszen meg a fénykép!
elmúlt napokban itt járt barátom aki havi szinten jár románba kemény terepen motorozni, ő azt mondta ez még ott van a szeren, kicsit csalókás látszatra, mert nem sokban marad el a külső bütyök mérete a belsőtől! adok a szavára, többet látott már mint én!
de pár perc és lemérem neked!