Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amint feltettem 10 perc elment.
Sziasztok!
Dr 650 bontott alkatrészek korrekt áron ha valakit érdekelnek, akkor nálam lehet jelentkezni!

http://aprod.hu/hirdetes/suzuk...

Ami van biztosan: váltóház, főtengely, kuplungkosár, gyújtás, indukciós tekercs, cdi, első, hátsó kerék bütykössel együtt, komplett első-hátsó fék, fejidom lámpatesttel, kezelőszervek, lábtartók, váz, lengővilla, kipufogó, láncvédő, első teleszkópok, hátsó rugóstag, sárvédők, kartervédő, tükrök, kézvédők, airbox, műszerfal, indexek, karburátor, csomagtartó.
sziasztok keresek drz hez elsőfelnit 21 1.6 ost. vagy komplett első kereket tárcsával. esetleg jobbos teleszkópot . debrecen közeli előny.20 377 9746.
Oly annyira hogy nekem meg sem jelenit csak egy üres oladlt...
Hali! Köszi szépen a segítséget!
Eredeti manual alapján csináltam, persze ettől el lehet térni. És pl minden olajcserénél kicserélem :)
a motorolaj szűrő csere nem ritka egy kicsit?
Sziasztok

Magamnak csináltam, de gondoltam megosztom veletek is.

SUZUKI DRZ 400 S, SM Időszakos karbantartások táblázata:
https://docs.google.com/file/d...

Ha letöltitek szépen ki lehet nyomtatni A3-as méretben csak a google drive jeleníti meg szarul.
.. akkor miért hirdetted be, ha már elkelt?
de azért kösssz
Futómű Szakik!
DRZ E futóművét hangolnám aszfaltra.
Várom tanácsaitokat!
a kipu már elkelt.
gumicső azthiszem, benzinálló, de valami magas nyomású
szerelőm tette fel még 3 éve, de azóta le is vettem
az ilyen a lámpás megoldáshoz kell (ha van egy x nyomás akkor elalszik a lámpa
a sima cső meg egy nyomásmérő órára van rákötve
tudom,hogy van,csak pont az ami nekem nem jó,mert nekik csak 2 jeladós van.azért köszi a választ
A cső sima benzin cső vagy valami speciális flexibilis fém cső gumi bevonattal ?
Hali! Nincs visszajelző a cső és a mérőóra közé ? Ilyesmire gondolok!
mondjuk azért ez is magyarosra sikerült
bocsánat hogy véletlenül rosszat mondtam,de mindketten sőt mind a 8 an tudtuk h ki mire gondol.. ez a magyar kössünk bele mentalitás,hibázott akkor kövezzük meg...akkor már meg is kell döglenie... sőt a rokonai is pusztuljanak mert bunkó magyarok vagyunk!
honnan van ez a gumicső?
az olaszok szoktak ilyet csomagolni az lpg szettbe
tudom melyik melyik csak rossz szót használtam.. ember vagyok-tévedek..
így
Hogyne zavarna! Főleg, hogy még hülyének is néznek, amikor segíteni akarok, hogy ne nevessék ki.
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni hogyan lehet olajnyomás visszajelzőt tenni drz-re? Válaszotokat előre is köszönöm.
látom téged is zavar h. a fórum 90%-a nem tudja ami a különbség lánckerék és fogaskerék között