Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. Valaki esetleg ismeri a gépet? Vagy a múltját?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
2001-es, én tetettem rá pluszban a berúgót.
Szia. Küldj lègyszives képeket a mailomra. Èvjárat ilyenek. Gumik fèkek telók állapota? pannonia15@gmail.com Merre vagy helyileg?
Akkor elküldjem a mél címedre.
Most újra próbáltam és a fész rendszer ezt írja ki:
"Már kapott meghívást
Az a személy, akit meg szeretnél hívni, már kapott meghívást ebbe a csoportba."
Lehet spamnak vette a fiókod.
Hello!
A berugo szett gyari benne, vagy utolag kerult bele?
Evjarata?
Csináltam,alu lemezből dekli védőt..bár nem túl szép,de jó(az olasz főnököm mondta mindig,így),még fel akarom polírozni,hátha segít rajta,meg hűtő védőt is csinálok ebből a lemezből
hali, 550 az alsó ár. E-s, ami plusz: berugó, hűtőventi, hűtővédő, xt km óra.
üdv!
drz s-re keresek komplett karbit! ha valakinek van jelezze!
Még mindig várom ám a meghívót! ;)
Igen meg van!
Sziasztok!

Trobee csinál még kartervédőt DRZ-re?
Levegőcsavaron kell tekerni kifele.

Én is szoptam.Minden évszakban állítani kell,bár nekem az összes fúvóka nagyobb.
érdekel akarbi ha megvan még
Hali van egy jó állapotú Dr600 karbim ha valakit érdekelne 15000 Ft ért!
Hali!
Karburátor beállítás lehet a gond. És hidegen, amíg nem üzem meleg ne rángasd a gázt mert azt a DRz nem szereti.
az semmi, az xt vagy 10x ennyit
a husky is moccan ennyit, simán hallani hogy kotyog
Nagyin picit, de összerakva a villa végénél már 2-3mm-t is mozog.
Sziasztok. Keresek okmányok nélküli drz 400 et megvételre. A keret max 550 e forint. Aki tud valamit kérem jelezze. Köszi.
Sziasztok!
Vettem a DRZ-E gépemre egy XT km órát. Láttam, hogy többőtöknek van ilyen megoldással órája. A felfogatását hogy oldottátok meg? Van esetleg valakinek képe a konzolról? Szívesen fogadnám az ötleteiteket.
SOLT-Dunaföldvár között olyan fél 2 tájban valaki jött DR-Z-vel,fekete fej idom 60-as tempóval végig?
mennyire mozog?
nekem az xt-n van ez egész jól megkopva, de sajna a villán is kopott, elég nagy meló lenne megcsinálni "jóra"
Erre gondoltam. Piros nyillal jelöltem. Tehát minden ki van benne cserélve, csak a 10-es számú csavar nem.
Hy!

Gyorsító membránja lehet, hogy ki van szakadva! Szedd szét a karbit és nézd át alaposan!
Sziasztok. Az normális dolog hogy a 2004 es DRZ 400cc E tipusú gépemnek ha alapjáraton egyből nyélgázt húzok akkor horkan?

Ha nem nyélgázt húzok hanem kicsit lasabban akkor semmi csak ha kapásból.

Havernak 2005 ös ugyan olyan DRZ nem csinál ilyet.
Sziasztok!
Eladó lett a kicsike. Mostanra lett kész, de sajnos változtak a körülmények
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_sm-7723844