Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bicikli után simsonon kell gyakorolni
aki azon nem tud a többivel is nehezen fog
Hello. Kerekezés betanulásához valami tanácsot tudtok adni? Annyit már elértem hogy felveszem az elejét 1-ben és egy újjal kuplongolva kb félig behúzott kuplungal feltudok váltani 2-be, de ott valahogy nem mindig sikerül fent tartani. Meg a hátsófékről is mindig lecsúszik a lábam. Azt hogy gyakoroljam hogy ha véletlen túl kapom akkor a hátsófékkel vissza tudjam hozni? Előre is köszönöm a tanácsokat És biciklivel már tudok kerekezni, úgyhogy azert valamivel gyakoroltam a drz előtt. Nem akarom tönkre tenni, ezért kérek tanácsot
Valtotengely amelyen az elso lanckerek van valakinek elado?
csaó!

Mi a teló számod?
Írd már meg, felcsörögnélek!
Köszi!
06 30 635 9305
Szevasztok valaki Mátészalkáról jöhetne terepen csapatni
emailem basa25@freemail.hu irj a többit megbeszéljük
Szia az idom szett és a légszűrő mennyi lenne ha megvan még ? üdv Csabi
Szerintem van bontva a Szatyináéknak meg a Nagy Dávidnak is.
Még nem jutottam azóta haza, hogy megnézzem, nekem mennyire "forog" egyesben...de a 15 cm nem lesz sok. Ez valóban lehet a lánc lógása miatt is.
Bocsánat az én hibám nem írtam le pontosan. Az a műanyag idom érdekelne ami a képen van :) http://www.asphoon.com/wp-cont... Egyébként köszönöm a gyors választ. Esetleg ezt is tudod honnan lehetne rendelni? :)
]link[/L]
Sziasztok! Valakinek van eladó első teleszkóp védő idom DRZ-re? Használt vagy új? Vagy tudnátok segíteni, hogy esetleg honnan tudnék rendelni? Előre is köszi a segítséget
A gumi kerületénél mérve. Fater jött rá az első alkalommal mikor ment vele. Én már megszoktam, de mondta, hogy ez így nem nagyon jó. A kereket kellene talán hátrébb húzni hogy a lánc jobban feszüljön. Pedig most is az ideális értékek között van a láncfeszesség. Fater azt mondta az első fogaskeréknél lesz vmi, megnéztük a fogaskerék nem kopott. Mi lehet belül?
Láncnál, vagy a gumi kerületénél?
A láncnál elképzelhetetlen, mondjuk a guminál is sok lenne, de talán belefér. Délután megvizsgálom a sajátomat.
Hali.
Nekem van.
üdv. 06-20-5-636-213
Sziasztok

Felemeltem a gépet berakom 1esbe és a hátsó kereket eléggé el lehet forgatni. Nagy a holtjáték vagy 15-20cm. Mi lehet ennek az oka? DRZ 400 sm. Előre is köszi!
DR650 alkatrész!
06 30 635 9305
ja bocsi ez neked ment
85 e ft volt az ára!
le lett véve róla a lánckerék, mert kopott volt, és pár napja defektesre vágtam a kereket, így a maradékot kifizetem barátomnak és ezáltal 60.000 ft lett az ára.
Takasago Excel felnik, szinte karcmentesek, majdnem új első tárcsa és alig használt hátsó tárcsa van hozzá!
plusz 5.000 ft-ért tudok adni hozzá új lánckereket.
Van hozzá tartozó első fogaskerék és lánc is plusz pénzért.
Ha komolyan érdekel, hívj fel, és megtárgyaljuk.
és csatoltan küldöm a plusz dolgokat
85 e ft volt az ára!
le lett véve róla a lánckerék, mert kopott volt, és pár napja defektesre vágtam a kereket, így a maradékot kifizetem barátomnak és ezáltal 60.000 ft lett az ára.
Takasago Excel felnik, szinte karcmentesek, majdnem új első tárcsa és alig használt hátsó tárcsa van hozzá!
plusz 5.000 ft-ért tudok adni hozzá új lánckereket.
Van hozzá tartozó első fogaskerék és lánc is plusz pénzért.
Ha komolyan érdekel, hívj fel, és megtárgyaljuk.

üdv Roland
jah hát erre már én is gondoltam... de köszi azér;)
van lánckerék is rajta?
Hali.
Megnézem, hogy meg van-e még.
szia, érdekel a kipufogóvég
mennyi az annyi?
aronveres@freemail.hu köszi
Szia! Nekem pont van S-esre való kipufogóvégem! Ha érdekel,írj!