Hello. Kerekezés betanulásához valami tanácsot tudtok adni? Annyit már elértem hogy felveszem az elejét 1-ben és egy újjal kuplongolva kb félig behúzott kuplungal feltudok váltani 2-be, de ott valahogy nem mindig sikerül fent tartani. Meg a hátsófékről is mindig lecsúszik a lábam. Azt hogy gyakoroljam hogy ha véletlen túl kapom akkor a hátsófékkel vissza tudjam hozni? Előre is köszönöm a tanácsokat És biciklivel már tudok kerekezni, úgyhogy azert valamivel gyakoroltam a drz előtt. Nem akarom tönkre tenni, ezért kérek tanácsot
Bocsánat az én hibám nem írtam le pontosan. Az a műanyag idom érdekelne ami a képen van :) http://www.asphoon.com/wp-cont... Egyébként köszönöm a gyors választ. Esetleg ezt is tudod honnan lehetne rendelni? :)
Sziasztok! Valakinek van eladó első teleszkóp védő idom DRZ-re? Használt vagy új? Vagy tudnátok segíteni, hogy esetleg honnan tudnék rendelni? Előre is köszi a segítséget
A gumi kerületénél mérve. Fater jött rá az első alkalommal mikor ment vele. Én már megszoktam, de mondta, hogy ez így nem nagyon jó. A kereket kellene talán hátrébb húzni hogy a lánc jobban feszüljön. Pedig most is az ideális értékek között van a láncfeszesség. Fater azt mondta az első fogaskeréknél lesz vmi, megnéztük a fogaskerék nem kopott. Mi lehet belül?
Felemeltem a gépet berakom 1esbe és a hátsó kereket eléggé el lehet forgatni. Nagy a holtjáték vagy 15-20cm. Mi lehet ennek az oka? DRZ 400 sm. Előre is köszi!
ja bocsi ez neked ment
85 e ft volt az ára!
le lett véve róla a lánckerék, mert kopott volt, és pár napja defektesre vágtam a kereket, így a maradékot kifizetem barátomnak és ezáltal 60.000 ft lett az ára.
Takasago Excel felnik, szinte karcmentesek, majdnem új első tárcsa és alig használt hátsó tárcsa van hozzá!
plusz 5.000 ft-ért tudok adni hozzá új lánckereket.
Van hozzá tartozó első fogaskerék és lánc is plusz pénzért.
Ha komolyan érdekel, hívj fel, és megtárgyaljuk.
és csatoltan küldöm a plusz dolgokat
85 e ft volt az ára!
le lett véve róla a lánckerék, mert kopott volt, és pár napja defektesre vágtam a kereket, így a maradékot kifizetem barátomnak és ezáltal 60.000 ft lett az ára.
Takasago Excel felnik, szinte karcmentesek, majdnem új első tárcsa és alig használt hátsó tárcsa van hozzá!
plusz 5.000 ft-ért tudok adni hozzá új lánckereket.
Van hozzá tartozó első fogaskerék és lánc is plusz pénzért.
Ha komolyan érdekel, hívj fel, és megtárgyaljuk.
aki azon nem tud a többivel is nehezen fog