ja, igen, jó a gyári hengerhez is, akkor elég kisebb karbi is... én kipróbálam mindennel, 400-on is sokat dobott... 97-es dugóval már kevés volt magas fordulaton... de alul az is jó volt, elég statikus lett tőle... azt hiszem a stage 2 kifejezeten a 440-hez lett készítve, de a 400 al sem lesz gond, max kb fél literrel megemeli a fogyasztásod.. de egy jó Co beállítás segít azon is..... ja, az árja nekije, 50 forint.. ez alatt nem adom, de szerintem ez jó ár..... láttam itt ennyiért alapokat árulni...
A tengely makulátlan állapotú, 34000km-t ment... sehol semmi kopás rajta, a dekompresszor része is stabil, kiválló! ha nem ízlik, visszaveszem, max a postát bukod... de az szerintem kizárt... fényévekkel vehemensebb tőle a motor...
Az oké hogy Ebay, rendeltem már nem 1x, de vmi konkrétabb kellene. Milyet, Honnan? Ebben nem vagyok nagy szaki. Először meg kellene tudnom hogy most mi van a karbiban és annak függvényében rendelni vmit. Egyedül nem szedem szét kissé parázok tőle, hogy utána nem lesz jó. Ugyan végignéztem youtubeon az összes ide vonatkozó videót, de mégsem akarok 1edül nekiállni. Vki esetleg tudna segíteni?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy 1989-es DR600 as motorom és a hátsó rugón szeretnék állítani...
Megtaláltam a rugó felső részén azt a csavart amivel lehet a feszességét állítani, de mikor eltekerem a csavart és elengedem, akkor azonnal vissza áll alapra.
Mi lehet a gond?
Van ezeknek valami rögzítő része is ami elkerülte a figyelmem?
Vagy ha jól működne, akkor úgy kellene maradnia?
Valaki segítsen légyszíves!
Előre is köszönöm
drz.muller@gmail.com
Üdv,
Attila
http://clarkemfg.com/drz-400s-...
http://www.fc-moto.de/epages/f...
Suzuki Drz 400 E .
440.000 ft
06 30 635 9305
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy 1989-es DR600 as motorom és a hátsó rugón szeretnék állítani...
Megtaláltam a rugó felső részén azt a csavart amivel lehet a feszességét állítani, de mikor eltekerem a csavart és elengedem, akkor azonnal vissza áll alapra.
Mi lehet a gond?
Van ezeknek valami rögzítő része is ami elkerülte a figyelmem?
Vagy ha jól működne, akkor úgy kellene maradnia?
Valaki segítsen légyszíves!
Előre is köszönöm